Džej aka "pričao mi drug"...JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 01:12Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu![]()
Nehljeb ne može dobaciti dalje od svoje sobe i tastature.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Džej aka "pričao mi drug"...JayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2024, 01:12Večeras mi je drug bio na utakmici Arsenala, kaže da gori fudbal od jedne domaće ekipe nije vidio u životu![]()
Pametan, nije samo sportska strana bitna, kakva je samo rupetina liverpul kao grad
Oprasataj se polako
Danas ce da proigraju. Haaland tricu trpa.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑29 dec 2024, 14:47500ta utakmica za Pepa Guardiolu danas , u momentu kada se cijela liga sprda za Man Cityem. Odlično.
Taktika ista kao i prije sunovrata 10 sedmica ranije.Mogli je napisao/la: ↑29 dec 2024, 15:05Danas ce da proigraju. Haaland tricu trpa.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑29 dec 2024, 14:47500ta utakmica za Pepa Guardiolu danas , u momentu kada se cijela liga sprda za Man Cityem. Odlično.![]()
Ma ovo je najbolje sto ima trenutno. Bar ne igraju Walker, Gundogan, Nunes i Doku.emir_ je napisao/la: ↑29 dec 2024, 15:10Taktika ista kao i prije sunovrata 10 sedmica ranije.Mogli je napisao/la: ↑29 dec 2024, 15:05Danas ce da proigraju. Haaland tricu trpa.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑29 dec 2024, 14:47500ta utakmica za Pepa Guardiolu danas , u momentu kada se cijela liga sprda za Man Cityem. Odlično.![]()
Tvrdoglava mazga. Valjda izgura šta hoće.
Igrački fale samo Rodri i Dias. Realno nema šta da kuka.
Ono nema vecih lazova od Liverpoolove sekte. Apsolutno se niko nije radovao nicijoj povredi.
Gunner4 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 15:32Ono nema vecih lazova od Liverpoolove sekte. Apsolutno se niko nije radovao nicijoj povredi.
Hajde za Rodria je i bilo budala kojima je bilo drago jer je znacio slabiji City ali tih budala je bilo i u Liverpoolovim i Chelseaevim a ne samo Arsenalovim navijacima...
A o povredi Konatea da se neko radovao? Pa lika pola navijaca i ne zna za njega koliko je bitanAli mora sektica da cvili kako i njima fale "bitni" igraci...
PS: Najsmijesnije od svega jeste da ti nekog kao prozivas a mjesecima prizeljkujes i pises ovde da Saka slomi nogu