Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa ljudi razmišljaju pametno, direktor Mup-a javio direktoru Sipe da mora ući. I ovaj naredio svojima da izađu baš da ne bude kakvog belaja. Bolje ovo nego da se neko latio oružja.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Mup RS djeluje po zakonu RS, što je sad, gledajući formalno, legalno. Kad Ustavni sud obori te zakone onda će se moći djelovati i onda Mup RS neće moći ništa a da ne bude okarakterisan kao izdajnik drzave i pocinilac drzavnog udara.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
evo istjerani su i iz centrale u istocnom sarajevu.avenija je napisao/la: ↑07 mar 2025, 11:32"Neka drzavne institucije rade svoj posao"- prica za debile jer nema nikakvog plana.
Državna policija/institucija SIPA ko zadnji jadnici istjerani iz prostorija u Banja Luci. MUP RS iznad Drzave Bosne !!!!
Dodik djeluje - Bosniaks pišu saopstenja.
Isto bi radio da sam Dodik jer znam da su institucije qrac.
Sada zgradu SIPE treba da zauzmu oružane snage i Eufor medjutim dobit ćemo od svega 78 statusa na fb i saopštenja.
Nit ima kriznog štaba u stalnom zasjedanju probosanski stranaka nit kojeg qrca. Čeka se vikend da se odmori u Lukavici i obavi nabavka.
Tako je. Onda će i Mup tj. njihovi rukovodioci biti u krivičnom djelu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Fake newsErosViverosViv je napisao/la: ↑07 mar 2025, 11:50evo istjerani su i iz centrale u istocnom sarajevu.avenija je napisao/la: ↑07 mar 2025, 11:32"Neka drzavne institucije rade svoj posao"- prica za debile jer nema nikakvog plana.
Državna policija/institucija SIPA ko zadnji jadnici istjerani iz prostorija u Banja Luci. MUP RS iznad Drzave Bosne !!!!
Dodik djeluje - Bosniaks pišu saopstenja.
Isto bi radio da sam Dodik jer znam da su institucije qrac.
Sada zgradu SIPE treba da zauzmu oružane snage i Eufor medjutim dobit ćemo od svega 78 statusa na fb i saopštenja.
Nit ima kriznog štaba u stalnom zasjedanju probosanski stranaka nit kojeg qrca. Čeka se vikend da se odmori u Lukavici i obavi nabavka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- relativizam
- Kontakt:
covjek dijeli drzavu izvrsio drzavni udar,drzavne agencije ne smiju da djeluju,vojske nema nigdje,nema hitnih sjednica ,komotno moze sutra na entitetskim linijama staviti policiju istu ovu sto je istjerala sipu.
i vi mi ovdje kao pisete da je to oke normalno i igre neke,svasta bih jos rekao ali ne mogu dobio bih ban odmah
i vi mi ovdje kao pisete da je to oke normalno i igre neke,svasta bih jos rekao ali ne mogu dobio bih ban odmah
Poslije dzume via granica. Valjda se nece desiti nista meanwhile 

1946-1987
kae zabrinuti smo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Eto Baketa samo da dzumu obavi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Mediji su stvorili balon u kojem sve ide po planu, naši političari vuku ispravne poteze, svi u svijetu nas podržavaju. Oni srljaju iz greške u grešku, čak ih i njihov narod ne podržava. Pisasnje po što se babi snilo, neće niko da kaže da oni nesmetano provode ono što su naumili.
Ne može ništa dok sud ne presudi. Ne možemo i ne smijemo igrati njegovu igru na koju hoće da nas navuče.
- JayCatwright
- Kontakt:
zadnji trzaji republike smrdske, pitanje je dana kada će prestati postojati
Čekam ekipu sa defilea da ovo riješi. 

5 godina zatvorske kazne za rusenje drzave?

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
dobar ovaj novi evropski dodik 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Na kraju ce ostati bez MUP-a RS. Opasno igranje sa vatromJayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:06zadnji trzaji republike smrdske, pitanje je dana kada će prestati postojati
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 07 mar 2025, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
hoce, samo sto nisuTekashi je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:18Na kraju ce ostati bez MUP-a RS.JayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:06zadnji trzaji republike smrdske, pitanje je dana kada će prestati postojati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi istjeraše SIPA-u na cestu a Bošnje i dalje vrte "Nek institucije rade svoj posao!"
Čekate reakcije institucija od kojih je jedna upravo istjerana na cestu ko kerovi
Čekate reakcije institucija od kojih je jedna upravo istjerana na cestu ko kerovi

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poslije džume su na*ebali.