Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.Nail for Real je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....A_d_0 je napisao/la:prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.Nail for Real je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]A_d_0 je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]A_d_0 je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za treneraA_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?
reci igro sam ja football manager. tu je sustina fudbalaNail for Real je napisao/la:Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za treneraA_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?![]()
ne pitam te jesi li igrao,jer to vec znam(jesiA_d_0 je napisao/la:reci igro sam ja football manager. tu je sustina fudbalaNail for Real je napisao/la:Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za treneraA_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?![]()
.
Porucuje ti da se sastanes sa njim u Madridu,na daljne pregovore.Predugovor je gotov.A_d_0 je napisao/la:ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
imas sladoled od mene.Nail for Real je napisao/la:Porucuje ti da se sastanes sa njim u Madridu,na daljne pregovore.Predugovor je gotov.A_d_0 je napisao/la:ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
ja bi sad zamrzio real iz dna duseEmir_ZENICA je napisao/la:hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.