Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

daffy
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 19:46

ma nema problema, bacat ce tebi daffy tvoj lopte da ih trepavicom primas :lol: :lol: :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 19:48

A_d_0 je napisao/la:hahaha...nema kake ni na klupi. moj pelegrini....
Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2010, 19:50

Nail for Real je napisao/la:
Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 maj 2010, 19:52

Trener retard kad sam ja ovo reko
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 19:56

A_d_0 je napisao/la:
prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2010, 19:59

Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.[/quote]

prosvijetli me. ti nisi za kaku? onda si napacen ili umno bolestan.[/quote]
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....[/quote]

ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 20:00

Ovako, da kažem nešto o Pelegriniju. Ukoliko ne uspijete dovesti Mourinha, ne vidim razlog da bi Pelegrini trebao dobiti nogu. Ok, očekivanja su bila drugačija(barem korak dalje u CL, ako ne i finale, titula u Primeri i u Kupu Kralja), ali Real igra lijepo i učinkovito. Nije to ona igra "na silu", što se vidi i po postignutim golovima. Sezona u kojoj ste osvojili 95 bodova, a niste osvojili prvenstvo, nikako ne smije biti promašaj. Ovo je moje mišljenje, no ja nisam Perez, tako da su šanse za ostanak Manuela Pelegrinija ravne nuli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 maj 2010, 20:01

A_d_0 je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.
Nemam ja nista protiv Kake,ali tvoji jednini komentari na ovoj temi su u vezi Kake i kako na njemu treba graditi igru,kako je on najbolji... i opet kazem,Perez se interesuje za tebe....[/quote]

ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.[/quote

Cuva ga da se ne povrijedi, da ga mogu normalno prodati
:mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 20:03

A_d_0 je napisao/la:Ti bi trebao za trenera Reala.Nadahnjujes nas svojim vizijama i trenerskim razmisljanjem.Evo iz ovih stopa telefoniram Perezu da te angazuje.

ne treba se na njemu gradit igra VEC JE TREBA ON GRADIT. kontas? on je vezni igrac a ne krilo. a vidim sad veliki strucnjak pelegrini ga ne stavlja ni na krilo.[/quote]
Opet kazem,nemam nista protiv Kake,ali ej,pa zar Pellegrini nije placen za ono sto radi.A opet kazem,pozivam sve ljue dobrog razuma da se zauzmu kod Pereza da te stavi za trenera.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 20:05

v.VAART!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 maj 2010, 20:06

1-1 :D ma ja vjerujem u njih pobjedit ce ovu ali nista od titule ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2010, 20:10

naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 20:11

A_d_0 je napisao/la:naile jesil ga okreno? hocel sta bit od posla?
Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za trenera :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2010, 20:16

Hoce,hoce pita za tvoje ranije iskustvo za manageru,ako se tu pokazes dobar,evo nam ga Ado za trenera :mrgreen: :mrgreen:
reci igro sam ja football manager. tu je sustina fudbala :D .

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 20:17

A_d_0 je napisao/la:
reci igro sam ja football manager. tu je sustina fudbala :D .
ne pitam te jesi li igrao,jer to vec znam(jesi :mrgreen: )nego te pitam za rezultate,da ne dovodi Perez laike kao Pellegrinija vec eksperta kao sto si ti :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2010, 20:22

ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 maj 2010, 20:26

A_d_0 je napisao/la:ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
Porucuje ti da se sastanes sa njim u Madridu,na daljne pregovore.Predugovor je gotov. :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2010, 20:29

A_d_0 je napisao/la:ma reci da sam doCero sa mancesterom do 2035. osvojio sve sto se moglo a i sto nije. mislim da je dovoljno.
Porucuje ti da se sastanes sa njim u Madridu,na daljne pregovore.Predugovor je gotov. :D
imas sladoled od mene. :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 16 maj 2010, 20:56

hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
A C A B !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 maj 2010, 21:03

Emir_ZENICA je napisao/la:hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
ja bi sad zamrzio real iz dna duse
et realovci aj sto ne mozete osvojit titulu nego ste i ljude na kladioici poceli obarat :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.