AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jedan je MINIMUM, i to da je extra kvalitete, a dva su itekako potrebna ovom klubu ako ista hoce da napravi u Ligi Prvaka. Sreca u nesreci da je serie a zaista opala kvalitetom pa i sa ovim igracima mogu bez problema da ponove proslosezonski uspijeh !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
evo nesto kontam, kao da gledam da ce se vratii Kaka, jer on u Realu pored Ozila, Sahinog, kao prednji vezni nema sta traziti, a niti ga Mou nesto ekstra voli...jedino je bed sto nije u formi, ali Kaka i Montolivo bili bi do yayaTitova-Juga je napisao/la:Jedan je MINIMUM, i to da je extra kvalitete, a dva su itekako potrebna ovom klubu ako ista hoce da napravi u Ligi Prvaka. Sreca u nesreci da je serie a zaista opala kvalitetom pa i sa ovim igracima mogu bez problema da ponove proslosezonski uspijeh !

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
evo kažu sad i inter hoće montoliva, možda je samo dizanje cijene igraču, ali ne treba rizikovati, zadnja mu je sezona i nije sad to neka ogromna cifra, za desetak miliona se on može dovesti, e ako im je to puno za reprezentativca italije i odličnog igrača onda nek se ubiju, pa nemože baš svak doći besplatno.
a ti meskalin se baš ne misliš na mm prijavljivati ponovo, trebao bi, sigurno će se preko saleta i dalje organizovati neki odlasci u milano pa da se i nas iz BiH barem nekoliko skupi
a ti meskalin se baš ne misliš na mm prijavljivati ponovo, trebao bi, sigurno će se preko saleta i dalje organizovati neki odlasci u milano pa da se i nas iz BiH barem nekoliko skupi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Titova-Juga
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:evo nesto kontam, kao da gledam da ce se vratii Kaka, jer on u Realu pored Ozila, Sahinog, kao prednji vezni nema sta traziti, a niti ga Mou nesto ekstra voli...jedino je bed sto nije u formi, ali Kaka i Montolivo bili bi do yayaTitova-Juga je napisao/la:Jedan je MINIMUM, i to da je extra kvalitete, a dva su itekako potrebna ovom klubu ako ista hoce da napravi u Ligi Prvaka. Sreca u nesreci da je serie a zaista opala kvalitetom pa i sa ovim igracima mogu bez problema da ponove proslosezonski uspijeh !je li tako???
Bas tako, to bi vec licilo na strah i trepet svima kojima A.C.M bude protivnik pa cak i Barci, a ovako, dzaba nam ovaj EXTRA napad kada ih nema ko povezati. Amrbo, Rino i V.B takvi igraci jednostavno nisu a sa Seedorfom KOJEG IZRAZITO CIJENIM smo prespori !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
imam ja Saleta na fb, najvjerovantije cemo ici gledati u LP...a ko zna mozda i dinamu dodju u gurputony-mortale je napisao/la:evo kažu sad i inter hoće montoliva, možda je samo dizanje cijene igraču, ali ne treba rizikovati, zadnja mu je sezona i nije sad to neka ogromna cifra, za desetak miliona se on može dovesti, e ako im je to puno za reprezentativca italije i odličnog igrača onda nek se ubiju, pa nemože baš svak doći besplatno.

Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 15 avg 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Boateng_27
- Kontakt:
Kaka+Montolivo = 
Edit : Kakina supruga traži stan i Milanu http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... -in-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit : Kakina supruga traži stan i Milanu http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... -in-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe ova martina ima informacije koje niko drugi nema, zna često i pogoditi ali imala je i fula dosta, vidjećemo baš ovo za kaku,
evo sad čitam nešto o zamjeni zambrota-montolivo, i vjerovatno naša doplata u kešu ali to ne spominju, vjerovatno je ovo neko novinarsko naklapanje, ali ovo bi milanu bilo super, zambro je svakako rezerva, na desnom beku zamjena abateu, na lijevom sad vjerovatno tek treća opcija, možda i četvrta(taiwo, antonini, pa i emanuelson to može odigrati), tako da milan tu i ne gubi puno a dobija itekako
http://www.calciomercato.com/mercato/mi ... tta-625269" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sad čitam nešto o zamjeni zambrota-montolivo, i vjerovatno naša doplata u kešu ali to ne spominju, vjerovatno je ovo neko novinarsko naklapanje, ali ovo bi milanu bilo super, zambro je svakako rezerva, na desnom beku zamjena abateu, na lijevom sad vjerovatno tek treća opcija, možda i četvrta(taiwo, antonini, pa i emanuelson to može odigrati), tako da milan tu i ne gubi puno a dobija itekako
http://www.calciomercato.com/mercato/mi ... tta-625269" onclick="window.open(this.href);return false;
- Boateng_27
- Kontakt:
ma ova martina je luda cura, pratim je ja od 2008 i vecinu vijesti uzima sa Gazzete i Milannewsa, al ovo u vezi Kakine žene i kuće u Milanu je vjerovatno tačno jer evo to isto pise i na milannews.it
http://translate.googleusercontent.com/ ... mWddeZpEaA" onclick="window.open(this.href);return false;

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma Montelivo i Kaka ja bi bio prezadovoljan...i naravno u januaru Ganso
...ovo bi bilo idealno za buducnost nase ekipe....onda do godine vrijeme je gledati na jendog dobrog golmana i uspjeh u ligi prvaka bi trebao doci ponovo 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo da vas pitam sta je sa Adiyahom gdje je on sada
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
u Partizanumeho-medo je napisao/la:Samo da vas pitam sta je sa Adiyahom gdje je on sada
i btw Galliani opet govori da nema ništa od Kake

vratio se iz partizana i otišao u neki slabiji turski klub ako se ne varam.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Boateng_27 je napisao/la:u Partizanumeho-medo je napisao/la:Samo da vas pitam sta je sa Adiyahom gdje je on sada
i btw Galliani opet govori da nema ništa od Kakehebe lud zbunjenog
A Broza ti, ko jos Galianiju vjeruje ? Taj tip je peterolican !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ništa on nije pokazao u Milanu pa su ga vratili nazad tj isterali. A onda otišao u Tursku kao što reče Baresi.Boateng_27 je napisao/la:u Partizanumeho-medo je napisao/la:Samo da vas pitam sta je sa Adiyahom gdje je on sada
Ja bih lično najviše voleo da vidim sad Nasrija u Milanu od ovih igrača koji bi mogli da se dovedu. Mada kako se za njega zainteresovalo pola Engleske teško može Milan da isprati tu trku.
Volim Kaku i drag mi je igrač ali mislim da bi on bio loše rešenje. Otprilike i kada smo ga prošli put prodali znali smo da ga ta kolena zezaju a u Realu se baš napatio zbog njih.
Ganso je odlično rešenje ako dodje na zimu ali i on je, iako mlad, već imao do sada probleme sa kolenima.
P.S: Veliki pozdrav svima, vidim ovde lepa ekipa Milanovih navijaca

Galliani je petljanac samo takav,jos se udruzio sad sa onim Raiolom gorih od njih dvojice nema 
Mislim da je Kaka sigurno kod nas,nakon svega vidjenog ovog ljeta nagadjanja,glasina prvo je rekao Ćelavi ako dodje nece biti posudba bice kupljen i onda nema od njega nista,a ne znam sta otezu za ovog Montoliva daj ga vise nek nije 50 miliona majku mu......joj joj osjediti sa njima ....

Mislim da je Kaka sigurno kod nas,nakon svega vidjenog ovog ljeta nagadjanja,glasina prvo je rekao Ćelavi ako dodje nece biti posudba bice kupljen i onda nema od njega nista,a ne znam sta otezu za ovog Montoliva daj ga vise nek nije 50 miliona majku mu......joj joj osjediti sa njima ....
Sreća te rok traje jos dve nedelje...
S obzirom da je Alegri rekao Boatengu da će igrati povučenije tj klasićnog veznog onda je vrlo verovatno da se to mesto polušpica(AMC) čuva za Kaku
S obzirom da je Alegri rekao Boatengu da će igrati povučenije tj klasićnog veznog onda je vrlo verovatno da se to mesto polušpica(AMC) čuva za Kaku
Razmjena igraca Zambrota u Fiorentinu a nama dolazi Montolivo bar tako pise na acmilan bih
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
eh evo i mene na temi gdje pripadam
sa sigurnoscu vam mogu reci da ce nam kaka i montolivo doci , eh pod kakvim uvjetima nisam siguran , za kaku se najvise govori na posudbu neku , a za montoliva kao zamjena za zambrotu sto bi bilo odlicno jer bekove sad imamo .. nek vode i antoninija halal im bilo

sa sigurnoscu vam mogu reci da ce nam kaka i montolivo doci , eh pod kakvim uvjetima nisam siguran , za kaku se najvise govori na posudbu neku , a za montoliva kao zamjena za zambrotu sto bi bilo odlicno jer bekove sad imamo .. nek vode i antoninija halal im bilo

KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Montolivo kao zamjena za Zambra ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tony-mortale
- Kontakt:
da, al ne da igra na njegovom mjestu u timu već se spominje razmjena igrača sa fiorentinom mi njima zambrotu-oni montoliva nama, mada koja budala moraš biti pa na to pristati(naravno na fiorentinu mislim)Titova-Juga je napisao/la:Montolivo kao zamjena za Zambra ?