A šta kažete za ovo Aquilanieva nije više No.1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Od navedenih igrača pola im istiće ugovor na kraju sezone Brazzo,zatim Grygera, Grosso kao i Tiago...Toni definitivno neće otići, uostalom koristan je za klupe, tako da se mogu prodati samo Sissoko i Amauri, na kraju sezone će prije otići Storari nego Manninger jer je ovaj prvi javno izjavio da želi i dalje da brani...Tako da je moguća zarada nekih 15 miliona...Riješio bi se: Maninger (1M), Traore (vratio), Rinaudo (vratio), Grygera (3M), Motta (vratio), Grosso (2M), Hasan (1M), Iaquinta (6M), Toni (noga), Amauri (6M), Tiago (4M), Sissoko (8M),
Piazon ne košta sigurno toliko,njegova odšteta je 6-7 miliona, ali sumnjam da će on htjeti potpisati ako ne bude Champions League pogotovo nakon što je vidio onu mrtvu agoniju protiv Rome u Kupu, za dolazak Vargasa je teorija nikakva,Fiorentina nam je jednom prodala najboljeg igrača (Roberto Baggio) sumnjam da će opet, za veznog igrača realniji je dovesti mladog Polia iz Sampe za 4-5 miliona jer njega su Del Neri i Marotta doveli do prvog tima,pa treba igrati na tu kartu, a za bekove ću se složiti s tobomOtkupio bi ove igrače:
Sorensen 1M
Aquilani 14M
Pepe 6M
Quagliarella 7M (zbog povrede bi bilo manje)
Matri 15M
Paizon 20M
Reto Ziegler 8M
Andreas Beck 7M
Vargas 20 M
Napadač 20-25 M
Vezni 20-25
Prvih 11 bez Il Principina Marchisia, a Matri definitivno ne može igrati ulogu koju igra Quagliarella, tu poziciju bi trebao igrati Piazon ako dođe...Na ljeto dovesti Benzemu u napad i to je to...Sastav prvih 11:
-------------------------------Buffon--------------------------------
Beck-------------Bonucci---------Chiellini----------------De Ceglie (Ziegler)
Krasić------------Melo----------Aquilani (????????)--------Vargas (Paizon)
---------------------?????????------Quagliarella (Matri)
Što se tiče ovo za isticanje ugovora nisam gledao kad kome ističe, a nekako mi se činili da većini itiče, tek slijedeće godine, malo sam pobrkao. Pa zbog toga nisam gledao kad ističu ugovoriOd navedenih igrača pola im istiće ugovor na kraju sezone Brazzo,zatim Grygera, Grosso kao i Tiago...Toni definitivno neće otići, uostalom koristan je za klupe, tako da se mogu prodati samo Sissoko i Amauri, na kraju sezone će prije otići Storari nego Manninger jer je ovaj prvi javno izjavio da želi i dalje da brani...Tako da je moguća zarada nekih 15 miliona...
Pa dorbo za Vargasa se i ne bi složio, prodali su oni nama i Mela, isto im je bio jedan od bolji. Mogao bi se Vargas dovesti i on bi nam dobro došao. Za Paizon-a, ne znam šta mi je bilo kad sam napisao 20 miliona, kad sam čitao neki dan da je transfer 7-8 miliona (brzina, a i ovaj Juventus me satraPiazon ne košta sigurno toliko,njegova odšteta je 6-7 miliona, ali sumnjam da će on htjeti potpisati ako ne bude Champions League pogotovo nakon što je vidio onu mrtvu agoniju protiv Rome u Kupu, za dolazak Vargasa je teorija nikakva,Fiorentina nam je jednom prodala najboljeg igrača (Roberto Baggio) sumnjam da će opet, za veznog igrača realniji je dovesti mladog Polia iz Sampe za 4-5 miliona jer njega su Del Neri i Marotta doveli do prvog tima,pa treba igrati na tu kartu, a za bekove ću se složiti s tobomMada bi trebalo probati dovesti Johnsona iz Liverpoola i Drehneta iz Reala (2 miliona, istiće mu ugovor 2012) nego Zieglera koji će vjerovatno produžiti ugovor ovih dana čime mu se odmah i diže cijena...
Marchisio se mora truditi iako ga ja stvarno volim i sve kao igrača (ali niko ne treba imati mjesto u prvih jedanaest ako u tom trenutku nije kvalitet za prvi 11), ali nadam se da će mu ovaj go protiv Rome podići samopuzdanje i da će sad ući u period konstantniji igara. Benzema bi bila dobra opcija za ono moje ???????????. Ma Paizon bi grao i krilo i napad za početak, jer je mladi ima još vremena da se vidi gdje je najbolji.Prvih 11 bez Il Principina Marchisia, a Matri definitivno ne može igrati ulogu koju igra Quagliarella, tu poziciju bi trebao igrati Piazon ako dođe...Na ljeto dovesti Benzemu u napad i to je to...
Ima grešaka uprave brate ima puno stvari tačni koje si ovdje napisao. Ali ni Milan ni Inter ovaj tim nisu izgradili za godinu dana (ali ovo ne opravdava ovu činjenicu da Marotta stvara tim koji bi trebao harati, da se malo više potrudio i neke igrače ubacio koje sam gore naveo moglo se polako napredovati).F.G.R. HARMANI je napisao/la:Glavni i osnovni problem Juventusa su:
Olupine od igaraca koje mnogi nazivaju pojacanjima kao Toni, Barzlji, Akvilani...
Vjecito netalentovani igrac koji je glavna spona u sredini terena, koji realno nikada nista nije kvalitetno prikazao, Marchisio, jos je banalno smatrati ga glavnom polugom buducnosti, a lik bukvalno nema pojma. Nisu ni Bonucci i Chiellini daleko.
Kanta od igraca kao Melo, Amauri, Jakinta, Pepe...
Kreten Elkan i anonimusi u svijetu fudbala Marotta i Del Neri
Prica o novom i jakom Juventusu je prica za mazanje ociju. Bez 4-5 kvalitetnih i jakih igraca uz sumu 100-200 mil. nema ekipe, i zato neka se ugledaju na Inter i Milan kako se to radi.
Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.
Juventus je danas gomila neizljecivih kretena od igraca do uprave, i mi smo glavni predmet sprdnje u svijetu fudbala. Ko je pratio sve ove utakmice mogao je vidjeti da to nije nogomet, nego sizofrenija.
Marchisio je prinuđen da igra na neprirodnoj situaciji, on nije za krila nikako, njegova pozicija je centralni vezni, ali kad pogledaš njegovu statistiku poslije tekme on je taj koji skoro uvijek najviše pretrči u ekipi, prekine zadovoljavajući broj protivničkih napada, a i broj tačnih pasova je pozitivan, s toga moje mišljenje je da sljedeće sezone bi trebalo promijeniti formaciju u 4-3-3 i spojiti Mela, Aquilanija i Marchisia na sredini terena, Quagliarellu ili Piazona i Krasića (ovom pozicijom Krasić bi imao dosta manje defanzivnih zadataka i više slobode u napadu) kao krilne napadaće i Matrija ili eventulano neko pojačanja postaviti kao centralnog napadača...Tako ja igram na soccerujuventus 0244 je napisao/la:Što se tiče ovo za isticanje ugovora nisam gledao kad kome ističe, a nekako mi se činili da većini itiče, tek slijedeće godine, malo sam pobrkao. Pa zbog toga nisam gledao kad ističu ugovoriOd navedenih igrača pola im istiće ugovor na kraju sezone Brazzo,zatim Grygera, Grosso kao i Tiago...Toni definitivno neće otići, uostalom koristan je za klupe, tako da se mogu prodati samo Sissoko i Amauri, na kraju sezone će prije otići Storari nego Manninger jer je ovaj prvi javno izjavio da želi i dalje da brani...Tako da je moguća zarada nekih 15 miliona....
Pa dorbo za Vargasa se i ne bi složio, prodali su oni nama i Mela, isto im je bio jedan od bolji. Mogao bi se Vargas dovesti i on bi nam dobro došao. Za Paizon-a, ne znam šta mi je bilo kad sam napisao 20 miliona, kad sam čitao neki dan da je transfer 7-8 miliona (brzina, a i ovaj Juventus me satraPiazon ne košta sigurno toliko,njegova odšteta je 6-7 miliona, ali sumnjam da će on htjeti potpisati ako ne bude Champions League pogotovo nakon što je vidio onu mrtvu agoniju protiv Rome u Kupu, za dolazak Vargasa je teorija nikakva,Fiorentina nam je jednom prodala najboljeg igrača (Roberto Baggio) sumnjam da će opet, za veznog igrača realniji je dovesti mladog Polia iz Sampe za 4-5 miliona jer njega su Del Neri i Marotta doveli do prvog tima,pa treba igrati na tu kartu, a za bekove ću se složiti s tobomMada bi trebalo probati dovesti Johnsona iz Liverpoola i Drehneta iz Reala (2 miliona, istiće mu ugovor 2012) nego Zieglera koji će vjerovatno produžiti ugovor ovih dana čime mu se odmah i diže cijena...
). Ma nije bitna jedna utakmica igraču da odluči za koga će igrati (pa ne treba on potpisati za Crotone nego za Juventus. Poli bi također mogao proći dobar igrač, još je mlad. Drenthe mi nije neki igrač, a još plus previše on preserava sa svojim ispadima tako da njega nisam imao u konbinacijama. Glen Johnson bi također mogao proći, ali meni je Beck nekako bolja opcija.
Marchisio se mora truditi iako ga ja stvarno volim i sve kao igrača (ali niko ne treba imati mjesto u prvih jedanaest ako u tom trenutku nije kvalitet za prvi 11), ali nadam se da će mu ovaj go protiv Rome podići samopuzdanje i da će sad ući u period konstantniji igara. Benzema bi bila dobra opcija za ono moje ???????????. Ma Paizon bi grao i krilo i napad za početak, jer je mladi ima još vremena da se vidi gdje je najbolji.Prvih 11 bez Il Principina Marchisia, a Matri definitivno ne može igrati ulogu koju igra Quagliarella, tu poziciju bi trebao igrati Piazon ako dođe...Na ljeto dovesti Benzemu u napad i to je to...
Hajd u redu je, ako čitav tim igra loše, logično je da se i najbolji utope u sivilo ekipe tako je sa Chiellinijem, a za Marchisia sam već napisao, on je tipični taktični igrač, on samo radi ono što trener od njega traži...Njegov posao nije da zabija golove i sl tome...njegova uloga je da prekida napade i dodaje igraču koji ima dužnost da razigrava ekipu (Alex ili Aquilani)...uostalom da igra svoju pravu poziciju sigurno ne bi imao takvo mišljenje o njemu...Vjecito netalentovani igrac koji je glavna spona u sredini terena, koji realno nikada nista nije kvalitetno prikazao, Marchisio, jos je banalno smatrati ga glavnom polugom buducnosti, a lik bukvalno nema pojma. Nisu ni Bonucci i Chiellini daleko.
Ta se formacija za soccera ubilaBianconeri1988 je napisao/la:Marchisio je prinuđen da igra na neprirodnoj situaciji, on nije za krila nikako, njegova pozicija je centralni vezni, ali kad pogledaš njegovu statistiku poslije tekme on je taj koji skoro uvijek najviše pretrči u ekipi, prekine zadovoljavajući broj protivničkih napada, a i broj tačnih pasova je pozitivan, s toga moje mišljenje je da sljedeće sezone bi trebalo promijeniti formaciju u 4-3-3 i spojiti Mela, Aquilanija i Marchisia na sredini terena, Quagliarellu ili Piazona i Krasića (ovom pozicijom Krasić bi imao dosta manje defanzivnih zadataka i više slobode u napadu) kao krilne napadaće i Matrija ili eventulano neko pojačanja postaviti kao centralnog napadača...Tako ja igram na socceruali negdje sam čitao da Piazona još nije ništa čisto, tako da njegov dolazak nije 100% siguran, ja dok ga ne vidim na prezentaciji ne vjerujem da je došao, dosta puta sam se zeznuo tako
![]()
tony-mortale je napisao/la:ne želim vam kvariti planove al zar vi stvarno mislite da djete od 17 godina koje nema nijedne seniorske utakmice odigrane u životu zaslužuje mjesto u prvih 11 juventusa?![]()
ok, talenat ima, al to što je bio najbolji na nekim U15 i U17 turnirima ne znači da će se tek tako snaći i u seniorskoj konkurenciji, treba on još puno pure jesti, možda je bolje da jedno vrijeme bude u primaveri, a vi ga već vidite u napadu s krasićem i quagliarelom dogodine
Ako si pogledao onaj moj prvi post i formaciju, on je meni zamjena za "Vargasa" na krilu ili ga probavati na pozicijama u napadu. Znači nije on bio po meni u prvih 11, a još sam kasnije napisao kao ovo gore da treba vidjeti gdje to momak može više dati, jer je još mlad, preko krila ili u napadu.tony-mortale je napisao/la:ne želim vam kvariti planove al zar vi stvarno mislite da djete od 17 godina koje nema nijedne seniorske utakmice odigrane u životu zaslužuje mjesto u prvih 11 juventusa?![]()
ok, talenat ima, al to što je bio najbolji na nekim U15 i U17 turnirima ne znači da će se tek tako snaći i u seniorskoj konkurenciji, treba on još puno pure jesti, možda je bolje da jedno vrijeme bude u primaveri, a vi ga već vidite u napadu s krasićem i quagliarelom dogodine

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja se na kraju sezone nadam da će dovesti Spalletija za trenera, bolje je njemu dati plaću 10 miliona nego nekom igraćuOn je prekucao italijansku ligu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.