Legenda.

To je normalno, i nije prvi put da tako komentariseNeshaFCB je napisao/la:Ne znam da li je sinoć neko pratio na Areni River-Sevilja... i nakon gola Rivera komentator je sigurno 10 sekundi počeo goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.... Nije uobičajeno takvom čemu na Areni svjedočiti.

akisarajevo92 je napisao/la:
Legenda.
Ma lik je institucija,ja mislim da se zove Nikola Radocaj.Sreca sad prenosi i Argentince pa milina gledati i slusatiZip je napisao/la:To je normalno, i nije prvi put da tako komentariseNeshaFCB je napisao/la:Ne znam da li je sinoć neko pratio na Areni River-Sevilja... i nakon gola Rivera komentator je sigurno 10 sekundi počeo goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.... Nije uobičajeno takvom čemu na Areni svjedočiti.
Cesto, odnosno svaku utakmicu tako komentarise
Al samo ove iz juzne amerike, pokusava se uziviti u juznoamerickog komentatora
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gojkara(Gojko Andrijasevic), i bolje sto ne znas ko jefilip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:
Legenda.
ko je ovaj?

miki_92 je napisao/la:Gojkara(Gojko Andrijasevic), i bolje sto ne znas ko jefilip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:
Legenda.
ko je ovaj?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ma dobila pos'o zbog ove nacionalno/rasne kvote...UnSub je napisao/la:I ja gledam zadnjih par sedmica prije je vodila vijesti zapne na svakoj drugoj rijeci
Sta ti imas protiv komsija ?SELK je napisao/la:Nadam se da Skomina nije sudija veceras

O njoj pricate ? " onclick="window.open(this.href);return false; ovo su bile vijesti u 9, i sjecam se da sam bio budan i uzivo pogledaoMaGiCa je napisao/la:Jeste da je ovo tema o komentatorima, al' meni za oko zapala ona mala melezanka sa FTVa - shto chita sportske vesti nakon Dnevnika.
Koliko vidim nakon googlanja, to mu dodje exKapisodina djevojchica...
 Bas se pitam, ko je njoj "stela" bio da je ovoliko guraju ..
 Bas se pitam, ko je njoj "stela" bio da je ovoliko guraju .. Shta ce joj to
  Shta ce joj to  
 Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.