F.C JUVENTUS

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sorry tema je italijanska liga, Juve igra u italijanskoj ligi, ja pricam o timu koji je dio ove teme, ti ako ne zelis da citas nema potrebe da citas i klikas na temu, pozdrav moram ici, al tema je zdrava za dalju raspravupazzoetoogol je napisao/la:ZNAS KOLIKO MENE TO SISSOKO MOJ ZANIMA ISTO KO STO TEBE ATOMSKA FIZIKA, ZNAM DA STE IZBACENI **** SE KAKO AKO SE DOKAZE SUPROTNO ONDA NEZNAM
SISSOKO I OSTALI S TEORIJAMA ZAVJERE PRESTANITE NA OVOJ TEMI
Jednom je Inter ostao bez titule, 1put Milan (mozda i 2put).sarajlija89 je napisao/la:I magicni u svim tim derbijima sto si gledao...koliku je pomoc Juve imao,ako vec tim putem ides???
Koga smo mi ostetili....eto 98 i inter...jos negdje???(mad aje moje misljenej da inter nije imao srece u toj tekmi,jbo sudije..lopta nije htjela u gol..a imali su prilika)
pa tih godina milan je smijesna ekipa bio...inter solidan u par sezona...lazio i parma ozbiljna konkurencija...
tako je bilo do 2002-03...tek se tad milan malo iz prosjeka digao...
Ko se to sve skupio?SoloJuve26 je napisao/la:Smjesno je vidjeti kad se ovako svi drugi timovi skupe zajendo i udri protiv Juventusa:D Al to sve kaze svoje![]()
F.C JUVENTUS
Nisi stavio Fiorentinu i njeno finale, kad je prosla Zvezdu u polufinalu 1958e.juventus 0244 je napisao/la:Evo i nastupa u LP i nije ni tu Juventus bio toliko loš koliko ti to predstavljaš, (npr. bolji je puno Juventus u odnosu na konkurenciju u Seriji A, nego oni u Evropi u odnosu na Juventus). Juve nije imao sreće u LP, ali šta ćeš takav je fudbal.
Omjer finala (odigrano/osvojeno)
Milan: 11/7
Juventus: 7/2
Inter: 5/3
Roma: 1/0
Sampdoria: 1/0
Milan:
Real Madrid – Milan 3:2 (1957-1958)
Milan – Benfica 2:1 (1962-1963)
Milan – Ajax 4:1 (1968-1969)
Milan – Steaua Bukurest (1988-1989)
Milan – Benfica (1989-1990)
Marseille – Milan 1:0 (1992-1993)
Milan – Barcelona 4:0 (1993 – 1994)
Ajax – Milan 1:0 (1994-1995)
Juventus – Milan 2:3 (2002-2003)
Liverpool – Milan 3:2 (2004-2005)
Milan – Liverpool 2:1 (2006-2007)
Juventus:
Ajax – Juventus 1:0 (1972-1973)
Hamburger – Juventus 1:0 (1982-1983)
Juventus – Liverpool 1:0 (1984-1985)
Juventus – Ajax 4:2 (1994-1995)
Borussia Dortmund - Juventus 3:1 (1995-1996)
Real Madrid – Juventus 1:0 (1996-1997)
Juventus – Milan 2:3 (2002-2003)
Inter:
Inter – Real Madrid 3:1 (1963-1964)
Inter – Benfica 1:0 (1964-1965)
Celtic – Inter 2:1 (1966-1967)
Ajax – Inter 2:0 (1971-1972)
Inter – Bayern 2:0 (2009-2010)
Roma:
Liverpool – Roma 4:2 (1983-1984)
Sampdoria:
Barcelona – Samdoria 1:0 (1991-1992)
Ne bih rek'o da se ne pojavljujemtony-mortale je napisao/la:ukoliko ovako nastavite ovu temu slobodno nazovite juventus drugi dio.
o svom klubu imate temu, o calciopoliu takođe imate temu zašto od ove pravite neki mix te 2 već postojeće teme![]()
nažalost svih 5 moderatora na ovom pdf se ne pojavljuju ama baš nikako, osim eventualno kad bude bajern igrao s interomtako da je ovdje sad pravi cirkus i ovako ako nastavite otjeraćete i ovo malo ljudi koji barem pokušavaju da nešto konstruktivno i smisleno napišu, svaka Vam čast
Jeste 1956/1957 sam preskočio Fiorentinu, ali ne mogu shvatiti kako možeš sve što je Juventus osvojio umanjiti ili nas ložiš ili toliko mrziš JuveMaGiCa je napisao/la:
Nisi stavio Fiorentinu i njeno finale, kad je prosla Zvezdu u polufinalu 1958e.
Bold - moj cale je bio na toj tekmi, na Marakani u Beogradu.
Sva finala koje ste izgubili ste bili losiji protivnik. 1985e ste dobili na izmisljen penal (to sam ovde postovao), a 1996e ste bili bolji od Ajaxa, ali ste ih uzeli na penale i to na domacem terenu (Rim je tad vama bio kao domaci teren). I to u eri dopinga.
ma hajd ti se i pojaviš s postom-dva sedmičnoMonolog je napisao/la:Ne bih rek'o da se ne pojavljujemtony-mortale je napisao/la:ukoliko ovako nastavite ovu temu slobodno nazovite juventus drugi dio.
o svom klubu imate temu, o calciopoliu takođe imate temu zašto od ove pravite neki mix te 2 već postojeće teme![]()
nažalost svih 5 moderatora na ovom pdf se ne pojavljuju ama baš nikako, osim eventualno kad bude bajern igrao s interomtako da je ovdje sad pravi cirkus i ovako ako nastavite otjeraćete i ovo malo ljudi koji barem pokušavaju da nešto konstruktivno i smisleno napišu, svaka Vam čast
, al' ako ti tako misliš, onda...Nek' se malo ispušu, svakako svako(ne baš, al'...) odstupanje od teme bude obrisano(prije ili kasnije), tako da...
Nista ja tu ne umanjujem. Ti i Sarajlija tvrdite da Juventus nije imao srece u finalima, ja tvrdim da je bio losiji protivnik.juventus 0244 je napisao/la:Jeste 1956/1957 sad preskočio Fiorentinu, ali ne mogu shvatiti kako možeš sve što je Juventus osvojio u umanjiti ili nas ložiš ili toliko mrziš JuveMaGiCa je napisao/la:
Nisi stavio Fiorentinu i njeno finale, kad je prosla Zvezdu u polufinalu 1958e.
Bold - moj cale je bio na toj tekmi, na Marakani u Beogradu.
Sva finala koje ste izgubili ste bili losiji protivnik. 1985e ste dobili na izmisljen penal (to sam ovde postovao), a 1996e ste bili bolji od Ajaxa, ali ste ih uzeli na penale i to na domacem terenu (Rim je tad vama bio kao domaci teren). I to u eri dopinga.
Pa ja kad sam reagovao prije utakmice sa Interom kad su na topicu Juventusa prštale provokacije, moderator kaže neka treba malo pred derbi, sve je ovo vezano za Seriu A , ako se nekome ne čita ne mora jel to problem?
Ništa sretno protiv podmorniceMaGiCa je napisao/la:Nista ja tu ne umanjujem. Ti i Sarajlija tvrdite da Juventus nije imao srece u finalima, ja tvrdim da je bio losiji protivnik.
Odoh da gledam Napoli. Vidimo se na nasoj temi u nastavku dana.
[youtube][/youtube]MaGiCa je napisao/la:@Sarajlija
Moze li ovo da prodje
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.