Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kakvi ovo mesari igraju u Bazelu **** im Federer majku
@Rio sad kad imas lentu a upoznat si o kakvom glupaku se radi poduzmi brate nesto,valjda se mozes pozvati na pravilo o tome da je vec bio trajno banovan,jedini je koji aktivno zagadjuje pdf-ove sirom foruma.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
15 zaredom!
ubjedljivo najbolja ekipa na planeti

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
– Cristiano Ronaldo je igrač sa najviše golova u gostima u Ligi prvaka svih vremena (38).
– Karim Benzema je igrač sa najviše asistencija u Ligi prvaka od početka 2012./2013. sezone (10)
– Carlo Ancelotti je izjednačio rekord Mourinha i Munoza po uzastopnim pobjedama u svim natjecanjima (15)
– Real Madrid je prvi klub u historiji koji je prošao 402 boda u grupnim fazama Lige prvaka
– Real je jedini klub koji je ove sezone ostvario sve pobjede u Ligi prvaka
– Keylor Navas je večeras po prvi puta odigrao utakmicu bez primljenog pogotka za Real Madrid
– Karim Benzema je upisao 26. asistenciju za Ronalda, sada ima jednu manje od Ozila
– Cristiano je jedini igrač u historiji Lige prvaka koji je zabio barem jedan pogodak u 11 gostujućih utakmica zaredom
Ako prezivimo Malagu mogao bi se postaviti brutalan rekord.Clutch je napisao/la:15 zaredom!![]()
Slijede redom Cornella, Celta, Ludogorets kuci te Almeria u gostima. Iduca teza je Valencia na Mestalli u januaru.
Na kakvom nivou igra Isco , na bilo kojoj poziciji , strasno
Protiv Eibara je imao 12 ukradenih lopti , sinoc opet bio najbolji veznjak.
Pored svog talenta trci kao navijen i krade lopte kome stigne.

Protiv Eibara je imao 12 ukradenih lopti , sinoc opet bio najbolji veznjak.
Pored svog talenta trci kao navijen i krade lopte kome stigne.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Da se kojim slučajem Modrić nije teško ozljedio, padale bi teške odluke oko toga kome podariti tu konstantu u minutaži, i po meni je Isco trenutno na višem nivou i od Balea i od Jamesa, s tim da Velšanin u svakom trenutku može riješiti utakmicu i kad mu njegov fudbal pretjerano ne polazi za rukom.
Ako ovako nastavi igrati, siguran sam da će povratkom Lukice na klupu kao backup zasjesti James.
Ako ovako nastavi igrati, siguran sam da će povratkom Lukice na klupu kao backup zasjesti James.
Što se tiče tih najjačih 11, kad se Luka vrati jedan od trojca Isco - James - Bale će na klupu. Eh sad, s obzirom da Isco i James svo ovo vrijeme briljiraju i savršeno funkcionišu zajedno na terenu, a Bale i dalje nije dosegao vrhunsku formu, očekujem da on preseli na klupu.
Sigurno je da će biti dosta rotacija, s povratkom Jese-a pogotovo, ali nema potrebe mijenjati nešto što funkcioniše besprijekorno.
Sigurno je da će biti dosta rotacija, s povratkom Jese-a pogotovo, ali nema potrebe mijenjati nešto što funkcioniše besprijekorno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kao sto na Marci pise Isco "can do" player, covjek sve zivo igra i sinoc je valjda najvise pretrcao 

Kroos je najviše pretrčao.Kao i u svakoj tekmi ove sezone
Balea prodajemo na kraju sezone.LVG izgleda opasno zagrizao i treba to iskoristit.

Balea prodajemo na kraju sezone.LVG izgleda opasno zagrizao i treba to iskoristit.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ja sam negdje citao i pominje se oko 90 millKawhi je napisao/la:Kroos je najviše pretrčao.Kao i u svakoj tekmi ove sezone![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I ja isto mislim da ćemo prodati Balea i da to trebamo uraditi.Kawhi je napisao/la:Kroos je najviše pretrčao.Kao i u svakoj tekmi ove sezone![]()
I da moramo prodati Ronalda, Kroosa i Modrića.
I da hoćemo.
Di Mariju su prodali za 95 mill egodrina je napisao/la:ja sam negdje citao i pominje se oko 90 millKawhi je napisao/la:Kroos je najviše pretrčao.Kao i u svakoj tekmi ove sezone![]()

Bale ide jedino za 180 mill e

perez je manga, sve je moguce 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Za one koji ne kontaju ironiju ili sarkasticne komentare da pojasnimo,Bale ce u Madridu provest jos minimalno 4 godine.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... nouncement" onclick="window.open(this.href);return false;
Klub je odgovorio zvanicnim saopstenjem na izjave idiota koji se odaziva na ime Michel.
Klub je odgovorio zvanicnim saopstenjem na izjave idiota koji se odaziva na ime Michel.
- JamesJoyce
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 1:18.Mozambik je napisao/la:http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... nouncement
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
barem 15 puta je ta ovca davala izjave kako nagrada treba otici u ruke nekome od fudbalera Njemacke ponajvise isticajuci Neuera,sramna politika glavnog covjeka UEFA-e koji zbog svoje funkcije ne bih smio da bude pristrasan ali eto 
@James-

@James-

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Boli me kurrac ko ce dobiti ovu nagradu,stvar je jasna svakom normalnom covjeku tj. svakome ko ima oci i mozak.
Ronaldo je ove sezone ubjedljivo najbolji fudbaler na planeti i to je to.
Sto se tice Platinija bolje bi mu bilo da se posveti Francuskoj reprezentaciji i predstojecem EP.
Ronaldo je ove sezone ubjedljivo najbolji fudbaler na planeti i to je to.
Sto se tice Platinija bolje bi mu bilo da se posveti Francuskoj reprezentaciji i predstojecem EP.
joj pocela se izdavat i saopstenja i braniti ronaldo
daj im zlatnu loptu jbt pa ovakvu kampanju nemaju ni najvece kompanije u svijetu,
dokle je doslo da i klub poceo nabrajat neke razloge i iznosit neke cinjenice zasto njihov igrac zasluzuje nagradu ,prvo arbeloa ,anceloti,sad i klub .nesto su se uprpili cini mi se ...
ako bude zlatna lopta bice ,sta imaju tu se ubacivat vrsit pritisak ko da je nezz sta
,prave cirkus
sad nek se javi bayern i iznese svoje cinjenice za svoje igrace ,zasto oni zasluzuju nagradu ,
majko mila

pa ko jaci pobjedjuje
isto ko sto oni goovore za platinije isto se moze reci za celnike koji su odobrili ovo saopstenje ,koji su oni q i kakvi strucnjaci da oni govore sta da se gleda pri izboru i ko je najvise zasluzio ...
seljacka posla pa hajd

daj im zlatnu loptu jbt pa ovakvu kampanju nemaju ni najvece kompanije u svijetu,
dokle je doslo da i klub poceo nabrajat neke razloge i iznosit neke cinjenice zasto njihov igrac zasluzuje nagradu ,prvo arbeloa ,anceloti,sad i klub .nesto su se uprpili cini mi se ...
ako bude zlatna lopta bice ,sta imaju tu se ubacivat vrsit pritisak ko da je nezz sta

sad nek se javi bayern i iznese svoje cinjenice za svoje igrace ,zasto oni zasluzuju nagradu ,
majko mila

pa ko jaci pobjedjuje

isto ko sto oni goovore za platinije isto se moze reci za celnike koji su odobrili ovo saopstenje ,koji su oni q i kakvi strucnjaci da oni govore sta da se gleda pri izboru i ko je najvise zasluzio ...
seljacka posla pa hajd
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
- Kontakt:
Dosad niko nije igrao bez zadnjeg veznog(klasicnog).Zanimljiv je pokusaj Ancelottija da svi vezni igraci budu dobri tehnicari i da dobro kontrolisu loptu,ne znam koliko ce to uspjeti protiv vecih ekipa.Protiv Barse je uspjelo,ali atletiko hmm...ne znam,volio bih da ova inovacija uspije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.