Ne sjećam se pravo da ti kažem, znam samo da je prošli ljetni prelazni bio katastrofa zbog promjena u strukturi kluba.rope11 je napisao/la:Bilo je i prošlog ljeta neka ekskluziva da će biti nekakav ljekarski, a ono na kraju niko nije došao. Još se poklopilo sa onim pričama o esemesu pa su svi pali u delirijum, a ono qurac na kraju.![]()
Pa i te priče da će biti veznjak, okačiti mačku o rep. Izvor relevantan u pm.
Laxalt za 12 miliona, to je ako se ne varam bar 5 miliona manje od onoga što je uloženo. Što je najžalosnije, to je jedan od najbeskorisnijih transfera ikada i još si u minusu. Umjesto da uzmeš pare za Lapadulu, oni im oproste i još dodaju dio da bi uzeli Laxalta. Kao da je naš problem bio što ga ne mogu platiti pa ono, ajde da uzmemo drugog igrača i da im pomognemo.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa naravno da se ne sjećaš kad si lažni fan. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Nije mi jasno što naši ne ganjaju onog Ziyecha iz Ajaxa, cijene ga 35 miliona što je sica obzirom kakve panjeve cijene mnogo više. Odličan igrač, konačno bi imali pravo krilo nakon dugo godina a ne ovi pokušaji krila što sada imamo.
-
- Kontakt:
Mozda sto ne odgovara nasoj formaciji tako da nam je potrebniji dobar vezni.LegendKiller je napisao/la:Nije mi jasno što naši ne ganjaju onog Ziyecha iz Ajaxa, cijene ga 35 miliona što je sica obzirom kakve panjeve cijene mnogo više. Odličan igrač, konačno bi imali pravo krilo nakon dugo godina a ne ovi pokušaji krila što sada imamo.
Zaista nemam.ideju koga bi nasi mogli dovesti, a trenutni.sastav budimo realni nije za top 4 s obzirom da niko od pojacanja nije provjeren i ne mozemo znati sta da ocekujemo svi su tu na granici ili ce biti dobri ili promasaj kao npr. Silva
Real odustao izgleda od Van de Beeka do sljedećeg ljeta, znači Modrić nam 90% ne dolazi, jedino u kakvom ludom scenariju... Ljepota!
Ne bi me iznenadilo da ovako udjemo u sezonu, eventualno da dovedu još nekog hamelja i da misle da mogu sa ovom ekipom u top 4!
Juve, Napoli i Inter sigurno ispred nas, sa ostalima će izgleda opet biti borba...
Ne bi me iznenadilo da ovako udjemo u sezonu, eventualno da dovedu još nekog hamelja i da misle da mogu sa ovom ekipom u top 4!
Juve, Napoli i Inter sigurno ispred nas, sa ostalima će izgleda opet biti borba...
Da li ste zainteresovani za majstora sredine terena, virtouza rodom iz Porto-a, standardnog clana prve postave prvaka Europe iz 2016 ? Ima 26 godina i tek ulazi u prajm.
Nek bude izmedju nas da je Mr.X
Cijena po dogovoru.
Nek bude izmedju nas da je Mr.X

Cijena po dogovoru.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne provociraj, vidiš da smo svi nervozni. 
Ovi naši putuju za Kosovo, baš atraktivna lokacija i klub za odigravanje prijateljske
mogao se naći neki Serie C klub, ne kontam čemu ova utakmica.

Ovi naši putuju za Kosovo, baš atraktivna lokacija i klub za odigravanje prijateljske

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji je klub u pitanju? 
Edit: Našao sam, ovaj Feronikeli ili tako nešto.

Edit: Našao sam, ovaj Feronikeli ili tako nešto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imal se gdje gledati ova nasa prijateljska sa sljasticarima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pisali su da ce biti na fb prenos na zvanicnoj stranici milana,ali evo jos nista nema
- Fantasista
- Kontakt:
Imate na youtube prenos
Suserica ga zavuče iz slobodnjaka
Edit:
Suserica ga zavuče iz slobodnjaka
Edit:
Leao prođe 1 na 1 i asistira za Borinija. Eto vjerovali ili ne, imamo igrača koji je i to u stanju. 
Nisam vidio da neko probije po krilu, pa ni ne pamtim.

Nisam vidio da neko probije po krilu, pa ni ne pamtim.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Jel.moguce da ne mozemo ovim levatima dati 4-5 komada a skoro prva postava igra
Taktička varka za protivnike u Italiji
Fali ovdje još kvaliteta, pogotovo u veznom redu. Mada ni za odbranu nisam siguran. Ne znam kakav je taj Brazilac al Musachio mi nikako ne ulijeva povjerenje.

Il Club più titolato al mondo!
Mi već odavno ne znamo nikoga razbiti. 
Ali nije ni bitno, fina igra, iskoristili se svi igrači, nema povreda, dosta za večeras.
Leao je super potencijal, neka smo i mi konačno uboli sa igračem.
Jack na desetki mi se isto svidio, djelio lopte kao rukom. Bolji nego Suserica majke mi.

Ali nije ni bitno, fina igra, iskoristili se svi igrači, nema povreda, dosta za večeras.
Leao je super potencijal, neka smo i mi konačno uboli sa igračem.

Jack na desetki mi se isto svidio, djelio lopte kao rukom. Bolji nego Suserica majke mi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ovaj Leao ima preopasne fizicke predispozicije,mogao bi biti strasan igrac.
A sad ti se svidja Jack aaaa lopuzo haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Piatek ce se morati uozbiljiti i poraditi na igri s loptom, svaka lopta se odbije od njega i prelos je u dodavanjima.
Strinic troduplo bolji bek od Laxalta i mogao bi koristiti sa klupe jer zna igrati lopte, zna se postaviti i ubacivati u napad, samo mu treba fizicke spreme.
Ponavljam se, Bonaventura bi mogao biti nase ponajvece pojacanje ako uhvati formu. Drago mi ga je vidjeti onako rastrcanog, vidno zeljan igre i dobro se snalazi na toj poziciji 10.
Paqueta se izgleda ostavlja na tom LCM, sa Bonom u igri bi i mogao se mijenjati na toj poziciji tokom igre i nadopunjavati, ali sa Susom nikako.
Strinic troduplo bolji bek od Laxalta i mogao bi koristiti sa klupe jer zna igrati lopte, zna se postaviti i ubacivati u napad, samo mu treba fizicke spreme.
Ponavljam se, Bonaventura bi mogao biti nase ponajvece pojacanje ako uhvati formu. Drago mi ga je vidjeti onako rastrcanog, vidno zeljan igre i dobro se snalazi na toj poziciji 10.
Paqueta se izgleda ostavlja na tom LCM, sa Bonom u igri bi i mogao se mijenjati na toj poziciji tokom igre i nadopunjavati, ali sa Susom nikako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.