AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2019, 01:04

Ako vas lijepo zamolim da sjašete sa mene jer se ne namjeravam nikome povlađivati, bilo bi lijepo da me ispoštujete. :zzz:

Realno, koliko god vama smetale moje izjave, toliko mi smetaju i vaše jer određena religijska uvjerenja mi vrijeđaju zdrav razum. Poštujem svačije, ali neću da na javnom sportskom forumu vagam šta pišem i da li će se neko uvrijediti, iako ni nisam osoba koja je suviše prosta u svojim izlaganjima. U svojoj kući zavodite red, meni nećete.

Kome smetam, neka me slobodno blokira istog časa ili zažmiri kad prelazi preko mog posta. Ili se jednostavno ne povuče sa foruma gdje se svakodnevno ispiše bezbroj gadarija 50x gorih od mojih, gdje jednom prosječnom vjerniku svakako ovdje ni nije mjesto. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 09 avg 2019, 01:10

Je suis rope

:)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2019, 01:25

Nisam vjernik, al' uvijek sam protiv Roupa :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2019, 02:30

Hvala na nepodršci, puno mi znači. :kafa:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 avg 2019, 10:59

Kad vidje par stranica ispisani ja mislio Modric dosao ili neko top pojacanje, al' jok. Oni se uskokodakali k'o kokoske. Dosta vise odrastite malo ba. Sramota da se svadjamo izmedju sebe.
Nek pise kome sta godi i nek ne cita kome sta ne pase i mirna Bosna. Nemojte da se vrijedjamo dzaba.

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2019, 13:16

Zanimljivo da je Boban već neko vrijeme bio u Zagrebu i da se tek danas vratio.

Nadam se da je vezano za Olmu. :pray:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 avg 2019, 14:14

Oko cega se vi prepirete :tokralju:
Imam osjecaj da ce Suso biti otkrice sezone za javnost na novoj poziciji. I ne bi trebao ispuhati nakon par mjeseci :kafa:
Jedva čekam novu sezonu,da vidimo kako to ide.
Nije mi bitno i ne kacim se na novinarska nagadjanja oko transfera,samo kad bude official i kad vidim igraca na djelu onda cu davati neki sud.
Smirite se,uzivajte u zivotu
Forza Milan!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 avg 2019, 14:34

milanist je napisao/la:Kad vidje par stranica ispisani ja mislio Modric dosao ili neko top pojacanje, al' jok. Oni se uskokodakali k'o kokoske. Dosta vise odrastite malo ba. Sramota da se svadjamo izmedju sebe.
Nek pise kome sta godi i nek ne cita kome sta ne pase i mirna Bosna. Nemojte da se vrijedjamo dzaba.

Forza Milan
E vala bas, toliko gluposti i bespotrebne prepirke. Samo opusteno i pozitivno :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 avg 2019, 17:47

Milan have booked “Clinica La Madonnina” for next week.

It is set to be the last & the biggest name #Milan was working on since the beginning of this transfer market.

The player will arrive next week, he is a midfielder that will match with #Giampaolo tactics

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2019, 17:51

Zašto nam ovo radiš nekstern :plac:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 avg 2019, 17:57

nextterrain je napisao/la:Milan have booked “Clinica La Madonnina” for next week.

It is set to be the last & the biggest name #Milan was working on since the beginning of this transfer market.

The player will arrive next week, he is a midfielder that will match with #Giampaolo tactics
A Correa znaci nista?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2019, 18:07

Tako su nas i prošli put zajebali, pa se ne desi ništa. :mrgreen:

To lako može biti i neka glupost, tipa zakazan ljekarski za nekoga za primavere. Evo i došao je neki stoper iz Lyona, ne bi me čudilo da je to ta navodna ekskluziva. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2019, 18:08

Pa jbg može biti i Correa ako ga računaju kao ofanzivnog veznog, mada očigledno je da je Suso zamazao oči Giampaolo na pripremama i da će on tu ostati kao prva opcija na toj poziciji iza napadača.

Tako da ne znam ko bi mogao biti, možda Modrić ili Olmo :think:

Doduše i Olma u Milanu vidim kao 'desetku', onda nema smisla za to ako Suso ostaje.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2019, 18:20

Najidealnije bi bilo ostaviti Susa pa rotirati njega i Olmu, ali bojim se da je dovođenje novog veznjaka usko povezano sa nečijim odlaskom jer bi inače bili pretrpani. A i treba se nešto prodati prije nego što se kupi radi uefe.

Olmo bi bio idealan jer može igrati i u napadu kao SS, tako da bi i tu bili pokriveni.

Samo je problem što u tom slučaju treba šutnuti prvenstveno Samua i Borinija (uz par drugih), ali džaba kad to neće da ide. Ne možeš ih čak ni prisiliti, opet neće. :roll:

Ako ništa bar je lezbejka blizu Parme iako sam skeptičan oko toga da li će ga moći priuštiti (bar je prema meni 15 miliona neka optimalna brojka, ne bi smjelo biti manje).

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 avg 2019, 18:31

Ako 10 dobijemo za njega trebamo se nogom u guzicu lupat
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2019, 18:44

A piše da je u pitanju najveće pojačanje, veznjak koji bi se uklopio u Giampaolov sistem, tako da ne vjerujem da je u pitanju nešto za Primaveru, nema logike.

Kad su nas prošli put zajebali? Nešto se ne sjećam :think:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 avg 2019, 18:46

Tacno mi nekad nedostaje Berlu i Gale, da ubiju monotoniji haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2019, 19:04

Bilo je i prošlog ljeta neka ekskluziva da će biti nekakav ljekarski, a ono na kraju niko nije došao. Još se poklopilo sa onim pričama o esemesu pa su svi pali u delirijum, a ono qurac na kraju. :rol:

Pa i te priče da će biti veznjak, okačiti mačku o rep. Izvor relevantan u pm. :mrgreen:

Laxalt za 12 miliona, to je ako se ne varam bar 5 miliona manje od onoga što je uloženo. Što je najžalosnije, to je jedan od najbeskorisnijih transfera ikada i još si u minusu. Umjesto da uzmeš pare za Lapadulu, oni im oproste i još dodaju dio da bi uzeli Laxalta. Kao da je naš problem bio što ga ne mogu platiti pa ono, ajde da uzmemo drugog igrača i da im pomognemo. :roll:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 avg 2019, 19:19

A pojma nemam, to sam na twitteru vidio od tih nekih insajdera nekih. Ima jedan Luigi koji bude u pravu i to par sedmica unaprijed i on kaže da je baš baš teško da Milan dovede Modrića, ali da postoje male šanse za to.

Vidjet ćemo iduće sedmice hoće li se nešto desiti, ali očekujem još minimalno 2 igrača da dođu.

Raketa i Correa :kafa:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 09 avg 2019, 22:04

Očito je da još nešto pokušavaju ali osim za Correu niko ne zna koga još pravo ganjaju osim raznih špekulacija.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.