Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dugo u Premijer ligi nije bilo manje inteligentnog trenera od Adzema. Adzem je bas tip iz vica.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Obriše Facebook profil, a oni mu ovako vraćaju...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitez-se ... ici/247267
Vitez se pobijedio na Grbavici
Dolazim u kuću, pali se wi-fi, dolazi notifikacija ss.ba, pročitam Vitez pobijedio na Grbavici, smijem se i govorim, dobro je.
Gledam otac u sobi, gleda TV, prebacujem na BHT, ono snimak ide utakmice i pričam ocu kako je Vitez pobijedio, ono u čudu obojica. Yebat će me sutra kad mu kažem da sam ga zeznuo. 
Dolazim u kuću, pali se wi-fi, dolazi notifikacija ss.ba, pročitam Vitez pobijedio na Grbavici, smijem se i govorim, dobro je.

I tinks det ju tel as veri inčrsting stori abaut jor lajfBelminM23 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitez-se ... ici/247267
Dolazim u kuću, pali se wi-fi, dolazi notifikacija ss.ba, pročitam Vitez pobijedio na Grbavici, smijem se i govorim, dobro je.Gledam otac u sobi, gleda TV, prebacujem na BHT, ono snimak ide utakmice i pričam ocu kako je Vitez pobijedio, ono u čudu obojica. Yebat će me sutra kad mu kažem da sam ga zeznuo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Yebiga, rekoh da ispričam.Rokoko87 je napisao/la:
I tinks det ju tel as veri inčrsting stori abaut jor lajf

Aj sad, prosipaj negdje drugo engleski, klokane.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Moderatori bi trebali malo zabaviti se sa nekim forumasima koji je ocigledno jedini cilj blatiti nekoga te provodjenje neke agende da se odredjeni klubovi ponize. Pa necemo nakon svakog kola voditi iste diskusije kada smo vec jednom prosli. Jedino treba izravno komentarisati poteze saveza kada je rijec o kaznama sa tim da jedna psovka treba znaciti ban, valjda znamo kulturno artikulisati svoje misli. Savez treba da ima jednak kriterij pa ako ce jednu politicku i/ili ratnu poruku/skandiranje kazniti onda apsolutno mora i svaku narednu bez razmatranja koja strana je "dize". Ja se generalno zalazem da kazne za sve vidove prestupa koje su propisane pravilnicima treba povecati i biti rigorozniji. Ima tu i smjesnih stvari koje se ne slazem tipa megafon i sl. sto je apsurdno kaznjavati.
Sto se tice utakmice Željezničar - Vitez, evo sedmu sezonu redovno idem na utakmice i ovo je definitivno najdosadnija i najlosija utakmica koju sam gledao na Grbavici. Da sam neko iz uprave isplatio bi igracima Viteza platu za juli umjesto nasim igracima
Sto se tice utakmice Željezničar - Vitez, evo sedmu sezonu redovno idem na utakmice i ovo je definitivno najdosadnija i najlosija utakmica koju sam gledao na Grbavici. Da sam neko iz uprave isplatio bi igracima Viteza platu za juli umjesto nasim igracima

Moze li jedna stranica na ovoj temi a da ne pocinju diskusije na nacionalnoj osnovi 

-
- Kontakt:
Zeljo kao tekma iz Mosula, takav je prijenos bio. Sto je ono? Zeljo tek sada vidi da mora graditi ekipu. Zeric? Pokazao da moze ostati samo talent, eksplozivnost, akcija, reakcija, ispod nule. Ogledni primjer koliko je mladom igracu tesko preci iz omladinskog u seniorski.AnelZ je napisao/la:Moderatori bi trebali malo zabaviti se sa nekim forumasima koji je ocigledno jedini cilj blatiti nekoga te provodjenje neke agende da se odredjeni klubovi ponize. Pa necemo nakon svakog kola voditi iste diskusije kada smo vec jednom prosli. Jedino treba izravno komentarisati poteze saveza kada je rijec o kaznama sa tim da jedna psovka treba znaciti ban, valjda znamo kulturno artikulisati svoje misli. Savez treba da ima jednak kriterij pa ako ce jednu politicku i/ili ratnu poruku/skandiranje kazniti onda apsolutno mora i svaku narednu bez razmatranja koja strana je "dize". Ja se generalno zalazem da kazne za sve vidove prestupa koje su propisane pravilnicima treba povecati i biti rigorozniji. Ima tu i smjesnih stvari koje se ne slazem tipa megafon i sl. sto je apsurdno kaznjavati.
Vrhunski potez Adzema stavljanje Osmankovica u prvih 11, po meni je momak pokazao jako puno? Ima tu pomaka, treba dovesti 2,3 pojacanja, iskljucivo pojacanja. Moraju dati lovu za naprijed.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikakve veze fasizam nema sa ovim a stavio sam jer stavim svaki put nesto ovako kad bude. Cuj Anela i agendiUstanikSBII je napisao/la:Nek su oni fasizam spomenili a ovom akcijom je spasen Bihac i pomogla je u zaustavljanju rata u BiH! Al ne znam zasto ovo uopce stavljas? Jel i sam znas da ces izazvati nepotrebne rasprave i odvesti diskusiju sa sporta na politiku,rat,ust.as.se itd. itd. itd. ... Stvarno nepotrebno!!!!!MortemHz je napisao/la:Navijači Širokog su nakon smanjenja kazne zbog fašističkog orgijanja u finalu Kupa BiH ponovo došli u centar pažnje, te su u 23. minuti postavili dvije velike parole sa političkim porukama, a sve je to bilo praćeno bakljadom. ''Slava poginulim i nestalima. Hvala preživjelima. Oluja 1995'', napisali su Škripari na paroli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas bi Mladost mogla dobiti?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota je ogromna ali cisto sumnjam, ja bi stavio X. Nesto ovako npr:crozla je napisao/la:Danas bi Mladost mogla dobiti?
Sarajevo 1
Dinamo 1
Mladost X
Španija - Srbija 1
Hrvatska - UK 1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dvoznak je ok. Ipak mislim da je Mladost top formi. Zna sto hoce.MortemHz je napisao/la:Kvota je ogromna ali cisto sumnjam, ja bi stavio X. Nesto ovako npr:crozla je napisao/la:Danas bi Mladost mogla dobiti?
Sarajevo 1
Dinamo 1
Mladost X
Španija - Srbija 1
Hrvatska - UK 1
-
- Kontakt:
Dal ko prenosi Borac - MDK ?
Ako su već na kraju sezone 2015/2016. rekli da je ista ta sezona bila neuspješna i da je to samo jedna sezona, misleći kako će naredne biti s trofejima, a nije ni sljedeća bila takva - 2016/2017. - koliko će još takvih sebi dopustiti? Dakle - dvije su već prazne, ako gledamo trofeje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tako je brate moj, znas i sam kako je kad navijas za Zelju, da moras ocekivat titule.High je napisao/la: Ako su već na kraju sezone 2015/2016. rekli da je ista ta sezona bila neuspješna i da je to samo jedna sezona, misleći kako će naredne biti s trofejima, a nije ni sljedeća bila takva - 2016/2017. - koliko će još takvih sebi dopustiti? Dakle - dvije su već prazne, ako gledamo trofeje.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Misliš li da je Misimović doajen u despotizmu?irfo je napisao/la:Tako je brate moj, znas i sam kako je kad navijas za Zelju, da moras ocekivat titule.High je napisao/la: Ako su već na kraju sezone 2015/2016. rekli da je ista ta sezona bila neuspješna i da je to samo jedna sezona, misleći kako će naredne biti s trofejima, a nije ni sljedeća bila takva - 2016/2017. - koliko će još takvih sebi dopustiti? Dakle - dvije su već prazne, ako gledamo trofeje.

Ja sam oduvijek bio da tebe ubacimo na neku funkciju, svakako si veci zeljovac od naseg sportskog direktoraHigh je napisao/la:Misliš li da je Misimović doajen u despotizmu?irfo je napisao/la:Tako je brate moj, znas i sam kako je kad navijas za Zelju, da moras ocekivat titule.High je napisao/la: Ako su već na kraju sezone 2015/2016. rekli da je ista ta sezona bila neuspješna i da je to samo jedna sezona, misleći kako će naredne biti s trofejima, a nije ni sljedeća bila takva - 2016/2017. - koliko će još takvih sebi dopustiti? Dakle - dvije su već prazne, ako gledamo trofeje.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- PitarBordo
- Kontakt:
Danas na Vrbasu k'o preživi pričat' će. u 17h na plastici utakmica... Bit' će veselo.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.