FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijaci i simpatizeri Željezničara sutra vam od sveg srca želim da ostvarite što bolji rezultat, da u što boljem svijetlu prestavite BiH i nadam se da ćete ako ništa imati barem malo sportske sreće! Sutra do što boljeg rezultata!
Pozdrav iz Tuzle!
Pozdrav iz Tuzle!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
hvalaMartex je napisao/la:Navijaci i simpatizeri Željezničara sutra vam od sveg srca želim da ostvarite što bolji rezultat, da u što boljem svijetlu prestavite BiH i nadam se da ćete ako ništa imati barem malo sportske sreće! Sutra do što boljeg rezultata!
Pozdrav iz Tuzle!

e ovako,samo pitanjce jedno,zna li ko ocemo li ici u korteu od grbavice do koseva,posto je acab nesto srao ?
- SarajlijaTM
zasto ne bi isli??tm_ludak je napisao/la:e ovako,samo pitanjce jedno,zna li ko ocemo li ici u korteu od grbavice do koseva,posto je acab nesto srao ?
ne vjeruj svakome lafe

Nemoze biti stream kad niko ne prenosi..pa caK ni u Moldaviji :/ragazzidelsud1987 je napisao/la:JOJ BOŽE , kako ću sutra želju slušat i gledat , idem u jablanicu ponjecu laptop jedini način ostaje text. prenos , znali ko oce li biti ikakav kakv bilo stream ?![]()
![]()
![]()

ma meni je to lagano,ja izbrojim do tri i gotovo mada mi se zna desit da brojim i do pola 4damirfile je napisao/la:Da to je najtezi dioTeaM87 je napisao/la:Jos samo da skontas kako da zaspes i rahat sidamirfile je napisao/la:Sutra :
10 - 10:30h dorucak,kahva
10:30 - 12 h Internet (bacit koji komentar na ss.ba)
12h ....... jaranu na pivu
tam oko 15 h nazvati curu pa ugasiti mob.
17h put Grbavice.........![]()
![]()
![]()

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ko noc!bistrikboy je napisao/la:Dzelo glup si!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
umjesto da se nas klub jagmi za tv prava,jer samo tako mozes privuci sponzore,gledaoce,nasi zabranili tv prijenos!? nimalo dobar potez,svi znamo da je kkbosna imala prijenos svaku utakmicu,ali i krcatu dvoranu,u ona dobra (ne tako davna ) vremena...ali Zeljo nema marketing,i nista me licno ne iznenadjuje...los potez uprave definitivno! Inace sutra svaki rezultat osim poraza za nas je uspjeh,pa u revansu sta bude..
drago mi je sto smo doveli Kvesica,mislim da ce on opravdati nasa ocekivanja,bas kao i Smajic,Adilovic,Selimovic..
drago mi je sto smo doveli Kvesica,mislim da ce on opravdati nasa ocekivanja,bas kao i Smajic,Adilovic,Selimovic..
Nije spam, ozbiljno pitanje. Nisam iz Sa, a sutra bih dosao na tekmu pa me interesuje je li neko siguran da ce sutra oko 12 biti karata za Jug, jer necu moci doci ranije, mozda cak i do 1,2... Neko je rekao da ih je ostalo jos malo. 

Osim - drugo ime za Želju !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da ovo uopste nije greska marketinga vec vrha kluba i naseg najdrazeg Zujebosnas_ je napisao/la:umjesto da se nas klub jagmi za tv prava,jer samo tako mozes privuci sponzore,gledaoce,nasi zabranili tv prijenos!? nimalo dobar potez,svi znamo da je kkbosna imala prijenos svaku utakmicu,ali i krcatu dvoranu,u ona dobra (ne tako davna ) vremena...ali Zeljo nema marketing,i nista me licno ne iznenadjuje...los potez uprave definitivno! Inace sutra svaki rezultat osim poraza za nas je uspjeh,pa u revansu sta bude..

svoj ti pos'o !
@Amertigar
majstore, prvo ovaj cjenovnik postoji reda radi i prave cijene su najmanje 50% niže. Ko je imalo imao iskustva sa medijima zna. Sve na medijima se radi na bazi paketa, koji nemaju veze sa cjenovnikom.
Druga stvar, ovo si ti dobro izračunao, ali ne mora značiti da oni sve što mogu ponuditi, da to mogu i prodati i što je još važnije naplatiti. Radio sam dosta sa medijima i znam o čemu pričam. Dabogda da bi se skupilo više od 8.000 km gotovine da otkupi taj marketinški prostor (znam za par slučajeva kad nisu uspjeli da skupe toliko za utakmice engleske lige koje imaju daleko veću gledanost nego Željo).
majstore, prvo ovaj cjenovnik postoji reda radi i prave cijene su najmanje 50% niže. Ko je imalo imao iskustva sa medijima zna. Sve na medijima se radi na bazi paketa, koji nemaju veze sa cjenovnikom.
Druga stvar, ovo si ti dobro izračunao, ali ne mora značiti da oni sve što mogu ponuditi, da to mogu i prodati i što je još važnije naplatiti. Radio sam dosta sa medijima i znam o čemu pričam. Dabogda da bi se skupilo više od 8.000 km gotovine da otkupi taj marketinški prostor (znam za par slučajeva kad nisu uspjeli da skupe toliko za utakmice engleske lige koje imaju daleko veću gledanost nego Željo).
- SarajlijaTM
sta je glup,hoce levati da daju para ko da smo pofalicki
onaj cjenovnik,eto momak je izracunao minimalno koliko mogu zaraditi,a malo malo ubace neke reklame
da dignu 100000 minimalno , a nama nude 5000,eno ni borac nisu htjeli prenositi dok nisu dzabe dobili cccc
i da su pustili za 5000 za ligu bi nam nudili po 200 maraka,jel to treba
pametan potez 100%
sto se tice sponzora,necemo sigurno reklame s grbavice prenositi na hadison,jel to radi pitarskih sponzora da se daju tv prava
ionako nije najbitnije to,bitno je da mi odigramo hrabro i rastrcano i da pobjedimo abd serifa
karte idu ko lude,ne sekirajte se za posjecenost
p.s. hajd nek neko kaze da nije na reklamama bht mogao i po cigare otici do prodavnice,pa obracunajte sekunde
onaj cjenovnik,eto momak je izracunao minimalno koliko mogu zaraditi,a malo malo ubace neke reklame
da dignu 100000 minimalno , a nama nude 5000,eno ni borac nisu htjeli prenositi dok nisu dzabe dobili cccc
i da su pustili za 5000 za ligu bi nam nudili po 200 maraka,jel to treba
pametan potez 100%
sto se tice sponzora,necemo sigurno reklame s grbavice prenositi na hadison,jel to radi pitarskih sponzora da se daju tv prava
ionako nije najbitnije to,bitno je da mi odigramo hrabro i rastrcano i da pobjedimo abd serifa
karte idu ko lude,ne sekirajte se za posjecenost
p.s. hajd nek neko kaze da nije na reklamama bht mogao i po cigare otici do prodavnice,pa obracunajte sekunde
-
- Kontakt:
Može ja mislim preko satelitaninho je napisao/la:Nemoze biti stream kad niko ne prenosi..pa caK ni u Moldaviji :/ragazzidelsud1987 je napisao/la:JOJ BOŽE , kako ću sutra želju slušat i gledat , idem u jablanicu ponjecu laptop jedini način ostaje text. prenos , znali ko oce li biti ikakav kakv bilo stream ?![]()
![]()
![]()

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Sretno Zelji sutra!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
imam dobar osjećaj, kunem vam se moj osjećaj ne griješi puno, bar 90 posto sam tačan...
protiv hapoela sam predvidjao blamažu i to se desilo...
protiv hapoela sam predvidjao blamažu i to se desilo...
Nil Satis Nisi Optimum
- Marseille84
- Kontakt:
Manijaci sretno sutra.Treba da budemo zajedno, u dobrim odnosima, vidjet cete, doci ce trenutak kada cemo igrati protiv Partizana, Zvezde ili slicno.Ali to nije tema sad.Nego sutra samo hrabro, poneseni sa tribina razbijte ih !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
Marseille84 je napisao/la:Manijaci sretno sutra.Treba da budemo zajedno, u dobrim odnosima, vidjet cete, doci ce trenutak kada cemo igrati protiv Partizana, Zvezde ili slicno.Ali to nije tema sad.Nego sutra samo hrabro, poneseni sa tribina razbijte ih !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
Pa ti si ziv???Ja mislio nedo Bog da si ................

Uzimamo mi ove Serifovice 100%
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Marseille84
- Kontakt:
Ma nisam dugo pravo bio aktivan :S.123456 je napisao/la:Marseille84 je napisao/la:Manijaci sretno sutra.Treba da budemo zajedno, u dobrim odnosima, vidjet cete, doci ce trenutak kada cemo igrati protiv Partizana, Zvezde ili slicno.Ali to nije tema sad.Nego sutra samo hrabro, poneseni sa tribina razbijte ih !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
Pa ti si ziv???Ja mislio nedo Bog da si ................![]()
Uzimamo mi ove Serifovice 100%
aBd !
Zadnja izmjena: Marseille84, dana/u 13 jul 2011, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], knoa, Lokomotifa, Samba71 i 43 gosta.