FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MrWhite
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MrWhite » 09 sep 2013, 16:21

Hajduk je dobio 40 000 za bakljade....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 sep 2013, 16:32

Head je napisao/la:UEFA=MAFIA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 sep 2013, 19:44

Hocel biti papiri gotovi za irfana i Nemanju do subote.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 sep 2013, 19:58

Zamolio bih navijace Zeljeznicara da se mi ovdje ne pravimo pametni jer ja mislim da smo mi vecu kaznu nabili protiv Maribora kada su kazne i Uefa u pitanju.

Sto se tice utakmice za bolnicu u Bihacu. Bio na utakmici i otisao na poluvremenu. Kartu nisam platio da ne misli neko kako sam ja veliki humanista nego me prijatelj pustio unutra. Sramotna posjeta. Sramota ide na dusu ljudima u FKS. Cijeli grad je trebao ovo da podrzi ali medijski i marketinski ovo nije uopste bilo zastupljeno. A i u malo nezgodno vrijeme je utakmica.

Znaci greska organizatora...

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 sep 2013, 20:12

Sramota ne ide na dusu upravi FKS kao organizatoru nego gradjanima i navijacima 2 gradska kluba. Jel nas to uprava trebala za ruku vuci da kupimo kartu i dodjemo na tekmu....??? Bilo je i sasvim dovoljno reklame na RSG-u i raznim portalima...a termin je odredjivan u dogovoru sa ljudima iz Jedinstva..
Ne pricaj gluposti...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 sep 2013, 20:16

PL BiH -1 je napisao/la:Zamolio bih navijace Zeljeznicara da se mi ovdje ne pravimo pametni jer ja mislim da smo mi vecu kaznu nabili protiv Maribora kada su kazne i Uefa u pitanju.

Sto se tice utakmice za bolnicu u Bihacu. Bio na utakmici i otisao na poluvremenu. Kartu nisam platio da ne misli neko kako sam ja veliki humanista nego me prijatelj pustio unutra. Sramotna posjeta. Sramota ide na dusu ljudima u FKS. Cijeli grad je trebao ovo da podrzi ali medijski i marketinski ovo nije uopste bilo zastupljeno. A i u malo nezgodno vrijeme je utakmica.

Citam i ne mogu sebi da dodjem ,prvo priznas da si bio na utakmici al da si djabe usao :shock: :shock: ,druga stvar ako si ikako gledao FKS je sve uradilo sto je moglo u svojoj moci,plakati su bili po gradu,najava je bilo po radiju i na par tv stanica e sad jedino da su jos rekli da 1000 gledatelj dobija golf 5 onda bi mozda raja dosla u vecem broju,prema tome klub FKS je odlican posao odradio,od ideje do organizacije a ovdje ko je ZAKAZO ne navijaci Sarajeva kako neki predstavljaju vec svi gradjani ovog grada medju kojima si i ti ,tako da bolje bi bilo da nisi nista pisao nego ovakve gluposti valjo :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 09 sep 2013, 20:40

PL BiH -1 je napisao/la:Zamolio bih navijace Zeljeznicara da se mi ovdje ne pravimo pametni jer ja mislim da smo mi vecu kaznu nabili protiv Maribora kada su kazne i Uefa u pitanju.

Organizatora :lol:

Sve ti je napis'o ovaj momak gore. Pa nebitno je l' navijač Sarajeva, Želje, Olimpika il' p*ičke materine trebali su ljudi doć'. Ne mogu da vjerujem da si ovo gore napis'o, al' si bar iskren.
Allegri je gospodin!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 sep 2013, 20:43

PL BiH -1 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:

Citam i ne mogu sebi da dodjem ,prvo priznas da si bio na utakmici al da si djabe usao :shock: :shock: ,druga stvar ako si ikako gledao FKS je sve uradilo sto je moglo u svojoj moci,plakati su bili po gradu,najava je bilo po radiju i na par tv stanica e sad jedino da su jos rekli da 1000 gledatelj dobija golf 5 onda bi mozda raja dosla u vecem broju,prema tome klub FKS je odlican posao odradio,od ideje do organizacije a ovdje ko je ZAKAZO ne navijaci Sarajeva kako neki predstavljaju vec svi gradjani ovog grada medju kojima si i ti ,tako da bolje bi bilo da nisi nista pisao nego ovakve gluposti valjo :roll:
Evo hoces da te slazem? Platio sam. Pacenice napaceni.

Da je kako ovo na Amara prebaciti. Cuj svi gradjani. Svi gradjani ne zele da gledaju sarajevo zato sam i ja otisao na poluvremenu. Nemam potrebe da gledam Bilbiju cetnika i totalno neatraktivan fudbal? Hoces krivicu negdje drugo da prebacis. FKS organizovalo i pokazalo svoju velicinu. Je li treba tako da ti kazem?

Gdje si ti bio? Ako si bio na utakmici reci koji si jer sam sviju ja prebrojao. Bio si na forumu eto gdje si bio.

Nije ti ni igralo Sarajevo nego selekcija grada Sarajeva.
Da je igralo samo Sarajevo bilo bi 2 milje minimalno,kad se igra prijateljska na pomocnom bude milja minimalno i vise.

Drugo,umjesto humanitarne utakmice za vas je bila vaznije putovanje u susjednu srbiju.
Trece proglasavas bilbiju cetnikom bez ralozga,on barem se odazove humanoj misiji i humanitarnoj utakmici.

Cetvrto,o organizaciji i uredjenosti kluba ne mozes nista prigovoriti.Mozda sportskim rezultatima ne pratimo sve ostalo sto se desava u klubu al marketinski,logistika,administracija Sarajevo je 10 koraka ispred svih ostalih.

Hvala,dovidjenja Humanisto.
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 sep 2013, 20:43

Ovu humanitarnu tekmu nije igrao samo FKS, nego i igrači i iz Olimpica i Želje. Ali dosta o tome, sa svojim kurvanjskim ulaskom bez plačene karte, pokazao si o kakvom se liku radi. Bilo bi ti bolje da se nisu uopšte gore pojavio ili ako već jesi da ne pričaš o svojim prljavštinama..mizerno do bola

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 sep 2013, 20:47

Eto tebi cemo se pravdati,ti si neki faktor.
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 sep 2013, 20:51

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:Eto tebi cemo se pravdati,ti si neki faktor.
Ne morate boli me klinac, pravdajte se gradu Bihacu :o
Dobro.
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 sep 2013, 20:53

ko si ti bolan da ti se neko pravda...i što pokušavaš izvrnuti priču...kao organizator kriv, to je tvoja prava namjera a boli te racku i za bolnicu i za količinu ljudi na AFH..uostalom, sve si reko, mojne se više prosipat

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 09 sep 2013, 20:55

Ma rekao sve o sebi nema potrebe dalje da ga citirate ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 sep 2013, 21:29

Nasi nisu ovo trebali organizovati, barem ne sami.Trebala je organizacija ici preko sva 4 kluba.Ili samo Sarajevo ali samo sa nasim igracima.

I nema se sta upravi zamjeriti, tekma je bila pofino ispracena u medijima.I stand u gradu i na RSG-u i po portalima....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 sep 2013, 22:31

I sta pokusavate sad dokazati?
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 sep 2013, 22:34

Kovečević danas odigrao svih 90 min za U-21, jel neko gledao utakmicu, kakav je bio.... :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2013, 22:41

Zivio nam Nemanja! Strumfovi odleprsajte, a cuj ovog giganta dzaba se provuko na humanitarnu tekmu :-D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2013, 22:44

Ocam kad ga Nemanja utrpa na derbiju konama do grla.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 sep 2013, 22:45

Sarajlijc@ je napisao/la:Ocam kad ga Nemanja utrpa na derbiju konama do grla.
Nece dat safet :D .

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2013, 22:48

Sredit ce njega Vule akobogda, samo se nadam da ce zavrsiti ko Pelak.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.