Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ima li kakvih naznaka vezano za povredu Luke? Ogromna steta ako je nesto teze.Trenutno ne mogu zamisliti Real bez njega.
samo ubacit balea umjesto luke , isco , james i kroos mogu iznijeti tekme , napad bale , benzema , ronaldo nije tako los , iako je modric igracina , ima igraca da se zakrpi eventualna rupa na sredini .
3-4 tjedna sigurno. Prepone su to, jbga...Sveti je napisao/la:valjda nije ništa opasno ****
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma dobro je ako toliko budeLillard je napisao/la:3-4 tjedna sigurno. Prepone su to, jbga...Sveti je napisao/la:valjda nije ništa opasno ****

naprijed rejal
Objavila je Marca da će biti van terena 3 do 4 sedmice. Dakle, dvije do tri.
Luka navodno i do 4 mjeseca van terena.
fuck me
fuck me

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Luka je hrvat i ne zna igrat, sad ce Sami a.s. pokazat da je klasa iznad precijenjenog skočimiša 

E u pm, godinu dana cekam ovaj da da se proveselim i sad ovo.
@Makaš jedno je trolanje,a pisanje gluposti je nesto sasvim drugo.
Ma ja...nije bilo dugo nikakvih povreda.
Samo se nadam da ovo nije nastupio onaj period kad nam se u kratkom roku povrijedi pola ekipe kao sto nam se zna desavati,a ne daj Boze da budu 4 mjeseca pauze.
Ma ja...nije bilo dugo nikakvih povreda.

Samo se nadam da ovo nije nastupio onaj period kad nam se u kratkom roku povrijedi pola ekipe kao sto nam se zna desavati,a ne daj Boze da budu 4 mjeseca pauze.

@Dzoni nisi prepoznao forumsku Angelu Merkel u meni 

-
- Kontakt:
Lukica je najbolji veznjak reala,iako svi gotive kroosa i isca...mislim i oni su extra,ali lukica ima ono nesto,kad frajer krene u napad,protivnicki igraci samo padaju pred njim,siguran sam da 80% akcija zapocinju njegovim predasistencijama itd,u odbrani dobar,zna uklizati,uvijek isprati igraca itd.Ne podnosim hrvate,ali ovaj me kupio u zadnje 2 godine...stvarno mi zao sto se povrijedio ;-( ali groblja su puna nezamjenjivih ljudi,kad smo nasli zamjene di mariji i ozilu naci cemo i njemu
ja mislim da isco treba na njegovu poziciju,hames na Iscovu, a u napadu BBC 

Ma ima igrača koji ga mogu zamijeniti, isko je sasvim pristojna zamjena za par dana, no 4 mjeseca je puno yebiga, em bi bili tanki na klupi, em je modrić suviše koristan da bi bio toliko odsutan
naprijed rejal
Mozda bude i manje.
Do tada da Illarramendi,Khedira i drugi pokazu dal su za Real il nisu , ovo je njihova prilika.
Do tada da Illarramendi,Khedira i drugi pokazu dal su za Real il nisu , ovo je njihova prilika.
ma ajde molim te,necemo se valjda uzdati u staklenog Khediru ili nedaj Boze u ovog hadalja Illaramendija,nije posteno dvije dobre utakmice odigrao otkako je dosao u Madrid a satro se pisalo novi Xabi Alonso,ljudi nam muda pod bubrege za 40 miliona uvalili 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A jebote nisu mutavi.
LP i prvo mjesto je osigurana , treba odradit desetak utakmice u ligi.
Bas je on slabiji veznjak od veznjaka Malage i slicnih jbg
Khedira isto tako , odudara od svih ovih majstora oko njega mozda
al je dovoljno dobar da odradi tu rolu
odradjivao je vec kod nas , odradjuje u Njemackoj
nisu hadalji toliki..
Khedira isto tako , odudara od svih ovih majstora oko njega mozda
al je dovoljno dobar da odradi tu rolu
odradjivao je vec kod nas , odradjuje u Njemackoj
nisu hadalji toliki..
dobro si rekao "nisu tolki",ali jesu
cini mi se da na svakoj poziciji imamo adekvatnu zamjenu osim za Krossa i Modrica,ja ovoj dvojici nikako ne vjerujem,opet ako bih morao da biram bolje Khedira def nego li Illara.

cini mi se da na svakoj poziciji imamo adekvatnu zamjenu osim za Krossa i Modrica,ja ovoj dvojici nikako ne vjerujem,opet ako bih morao da biram bolje Khedira def nego li Illara.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Francisco standardan u prvih 11 i sto @Raul rece narednih 10 tekmi odradit uz rotacije,one najbitnije u ovoj polusezoni su iza nas,cup je pocetkom januara..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma dobro.
Ne bi ni ja njima vjerovao protiv Bayerna ili Chelsea , al protiv Malage,Eibara i generalno lakseg rasporeda u narednom periodu bi trebali odradit posao.
Ne bi ni ja njima vjerovao protiv Bayerna ili Chelsea , al protiv Malage,Eibara i generalno lakseg rasporeda u narednom periodu bi trebali odradit posao.
Raul_64 je napisao/la:A jebote nisu mutavi.
Bas tako.
Nece se sad nesto Bog zna osjetiti njegov izostanak,jer nam ide i laksi raspored kako u prvenstvu tako i u LP koja je vec rjesena a do kraja imamo Ludogorets i Bazel.
Zao mi je sto se povrijedio jer je bas uhvatio formu i bio je jedan od najboljih u Realu.
Nadam se da nece biti nista od ta 4 mjeseca tj. da ce se vratiti mnogo ranije.
Ne bih se iznenadio ako Isco dobije priliku na Lukinoj poziciji prije i Illare i Khedire,jer ocito je da ga Anceloti gotivi i da mu vjeruje a i ovaj je u strasnoj formi,a zna da odigra i defanzivno.
Vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.