FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz posljednje 3 utakmice Željezničara na Grbavicu su stigla ukupno 2 boda 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
dobro smo i to uzeli sa ovakvom ekipom
sta vam je ba cc pa nama jos uvijek igraci dolaze sta ste ocekivali uzet ligu prvaka pa nije Osim carobnjak iz voza 
polako treba uigrat ovu bagru svake sedmice novi igrac dodje

polako treba uigrat ovu bagru svake sedmice novi igrac dodje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
POTPISTIMI je napisao/la:joj navijaca na baterije u pm....u prva dva kola ovi igraci su po vama bili galaktikosi,a sad su losi,ha,ja vas molim najljepse netrebate nam na grbavici zeljo hvala Allahu ima dovoljan broj navijaca i bez vas

- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
slazem se s tobom u potpunosti prva dva kola,kuju osima i igrace u zvijezde a cim dodje mala kriza mislim nije ovo kriza jer niko ne moze preko noci da stvori tim koji ce se borit za titulu shto su ovi i ocekivali...realno mi o tituli mozemo razmisljati sljedece godine ako ostane ovaj tim s pojacanjima...a za sada je dobar izlazak u evropu...a treba i racunati da cemo jos malo pa 3 kola zaredom igrati kuci,ako nam se posreci tu osvojiti 12 bodova i opet se prikljuciti vodecoj trojci...TIMI je napisao/la:joj navijaca na baterije u pm....u prva dva kola ovi igraci su po vama bili galaktikosi,a sad su losi,ha,ja vas molim najljepse netrebate nam na grbavici zeljo hvala Allahu ima dovoljan broj navijaca i bez vas
hahahaah jasta radi prikljucice te se ko i u dosadasnjih 4-5 sezona borbi za goli zivot u ovoj hebenoj ligi
Reci sine, ljubi te babo ,sta ti nije jasno sa pravopisomJamaL je napisao/la:Liče, prvo se nauči pravopisu, onda nešto pričaj (piši).junuz23 je napisao/la:hahahaah jasta radi prikljucice te se ko i u dosadasnjih 4-5 sezona borbi za goli zivot u ovoj hebenoj ligi
...stvarno nije bilo potrebe da pises "potrudili" i "ulozili trud" .... jedno od to dvoje je dovoljno...nick je napisao/la:izvini jesil to sam naucio da kazes ili su ti se roditelji potrudili i ulozili trudEmir_tm87 je napisao/la:hajd ne dipr idi gledaj barcu...nick je napisao/la:ma dajte ba kakvi dugovi i bakraci za sta da plati za valjanje i igranje na silu,jbt trebaju nasi klubovi da plate da ih neko prenosi sami jad i cemer ne mozes vidjet 5 vezanih dodavanja 2 maximalno i onda izbijanje lopte...nego pocelo je polako stimanje prenos je bio jedina prepreka(ne mislim samo na ovu utakmicu)sljedecu polusezonu nikog nece prenosit i vidjet cete opet nasta ce to licit
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Stvarno **** danas niti prenosa niti bodova -nece pa nece 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Sta bolan pricas ti, sta hoces da svi kazu, bravo samo tako nastavite gubiti bodove na sve strane? Jedna je stvar voljeti zelju, a druga je biti racionalan i realan, pa reci da fakat lose igramo, da imamo lose igrace i da ocito ovo sve sto je uradjeno do sada, nije dovoljno ili mozda nije dovoljno dobro odradjeno. Do sada, koliko ja mogu vidjet, jednog kompletnog igraca, ostalo taraba, mozda su krivi navijaci na baterije? Hajd' ako ima tih klipova i slika udjelite nama navijacima na baterije.joj navijaca na baterije u pm....u prva dva kola ovi igraci su po vama bili galaktikosi,a sad su losi,ha,ja vas molim najljepse netrebate nam na grbavici zeljo hvala Allahu ima dovoljan broj navijaca i bez vas
Hmmm iz tri utakmice 12 bodova, una granda mistake...... 9 majstore, a ne moze ni toliko, sad cete fasovati u Mostaru u kupu, pa onda za 3 kola ostaviti 3 boda opet Velezu...........preko koga cete u Evropu? Borca, Sirokog, Veleza, Sarajeva? Pa stavarno si smijesan.......Faruk_Edin Džeko je napisao/la:slazem se s tobom u potpunosti prva dva kola,kuju osima i igrace u zvijezde a cim dodje mala kriza mislim nije ovo kriza jer niko ne moze preko noci da stvori tim koji ce se borit za titulu shto su ovi i ocekivali...realno mi o tituli mozemo razmisljati sljedece godine ako ostane ovaj tim s pojacanjima...a za sada je dobar izlazak u evropu...a treba i racunati da cemo jos malo pa 3 kola zaredom igrati kuci,ako nam se posreci tu osvojiti 12 bodova i opet se prikljuciti vodecoj trojci...TIMI je napisao/la:joj navijaca na baterije u pm....u prva dva kola ovi igraci su po vama bili galaktikosi,a sad su losi,ha,ja vas molim najljepse netrebate nam na grbavici zeljo hvala Allahu ima dovoljan broj navijaca i bez vas
- bistrikboy
- Kontakt:
Za pocetak samo mala konstatacija i/ili pitanje,kako vi koji niste gledali utakmicu mozete donijeti sud o istoj
Željo prvih 15-tak minuta apsolutno dominirao terenom i igrom,ponisten nam je i gol zbog ofsajda nisam vidio da li je bio,nakon toga Borac napada i postize gol nakon kornera,poslije toga igra vise nije bila moguce,sudijska trojka je svaki kontakt svirala u korist domacina,bila je scena kada je Culum sutirao glavom a golman skrenuo loptu u korner,sudija svira da je lpta za Borac,golman ga korigira,i on dosuđuje korner koji pomocni opet ponistava,nadrealisti
I tako do sve kraja,prvi faul oko 16-terca smo dobili u sudijskoj nadoknadi
Kod nas najbolji Culum i Coca,a nisu ni ostali zaostajali mnogo
Nemam nista protiv toga da Borac bude sampion jesu najbolji,ali ono sinoc im nije trebalo iz vise razloga,hem su kvalitetniji hem su domacini,al' eto navikli smo na svasta,next stop Sloboda

Željo prvih 15-tak minuta apsolutno dominirao terenom i igrom,ponisten nam je i gol zbog ofsajda nisam vidio da li je bio,nakon toga Borac napada i postize gol nakon kornera,poslije toga igra vise nije bila moguce,sudijska trojka je svaki kontakt svirala u korist domacina,bila je scena kada je Culum sutirao glavom a golman skrenuo loptu u korner,sudija svira da je lpta za Borac,golman ga korigira,i on dosuđuje korner koji pomocni opet ponistava,nadrealisti

I tako do sve kraja,prvi faul oko 16-terca smo dobili u sudijskoj nadoknadi

Kod nas najbolji Culum i Coca,a nisu ni ostali zaostajali mnogo

Nemam nista protiv toga da Borac bude sampion jesu najbolji,ali ono sinoc im nije trebalo iz vise razloga,hem su kvalitetniji hem su domacini,al' eto navikli smo na svasta,next stop Sloboda

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
E nek si mi ti neki navijac,to je cista realnost da nemozemo sa ovakvom ekipom nista i najveci laik fudbala to vidi,druga stvar ja dok sam pratio zelju po bivsoj jugi ti vjerovatno nisi ni znao sta je zeljo,prema tome nemas pravo da pricas tako i da govoris ko je navijac a ko nijeTIMI je napisao/la:joj navijaca na baterije u pm....u prva dva kola ovi igraci su po vama bili galaktikosi,a sad su losi,ha,ja vas molim najljepse netrebate nam na grbavici zeljo hvala Allahu ima dovoljan broj navijaca i bez vas
- RK Gradacac
- Kontakt:
Osima treba otjerati odmah, kako ga nije sramota da gubi bodove i to u Banjaluci?! Heeej u Banjaluci, pa tamo smo do sad redovno pobjedjivali, i to sa dva ili tri razlike a on sada ne moze ni minimalno da pobijedi. Stvarno Osime vrijeme je da odes, samo si jednu pobjedu imao u gostima i dva remija. A ovi prije tebe su sve pobjedivali. I jos ti je i ekipa ne spremna, ne mogu ni 180 minuta da izdrze, stvarno sramota. A prije tebe su mogli do jutra ako treba... u kafani.
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
de ba sta vam je koji vam je qrac vi tzv. navijaci pa ne stvara se ekipa ba preko noci sta vam je ba kritikujete lazara lazar dosao pred tekmu sa slavijom pa ni robinjo se ne bi uigro za 1-2 dana sa ekipom i vi odma hocete cudasta vam je ba
I DA GUBIS 10 0 S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO
I DA GUBIS 10 0 S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO
Dobro je mali !!! Smiri dozivljaj i ne trebas se Bogu zahvaljivat' sto Željezničar ima dovoljan broj navijača !!! Željezničar je institucija koja se ubraja pod drustvenu aktivnost zvanu sport,bog se doziva na drugim mjestima!!!adis_macak je napisao/la:TIMI je napisao/la:joj navijaca na baterije u pm....u prva dva kola ovi igraci su po vama bili galaktikosi,a sad su losi,ha,ja vas molim najljepse netrebate nam na grbavici zeljo hvala Allahu ima dovoljan broj navijaca i bez vas
Usput Željo je odigrao bolje neg'sto rezultat govori !!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
ma dajte, vidi se da zeljo ima velikog potencijala i mislim da kad se masina pokrene da ce moci napraviti isto ovakvu slicnu seriju utakmica kao i borac...samo sto mislim da ce tad biti kasno za neku bolju poziciju...
P.S.-neko napisa da je zeljo redovno pobjedjivao u bl sa 2, 3 razlike i da je osim sad krivac...ne sjecam se da je u ovim PL bih utakmicama zeljo takvo nesto pravio u bl

P.S.-neko napisa da je zeljo redovno pobjedjivao u bl sa 2, 3 razlike i da je osim sad krivac...ne sjecam se da je u ovim PL bih utakmicama zeljo takvo nesto pravio u bl

-
- Kontakt:
To se lik salio ako nisi shvatiokegeln je napisao/la:ma dajte, vidi se da zeljo ima velikog potencijala i mislim da kad se masina pokrene da ce moci napraviti isto ovakvu slicnu seriju utakmica kao i borac...samo sto mislim da ce tad biti kasno za neku bolju poziciju...![]()

Sta ste ocekivali?????????????????
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
DoKlE_ViShe je napisao/la:To se lik salio ako nisi shvatiokegeln je napisao/la:ma dajte, vidi se da zeljo ima velikog potencijala i mislim da kad se masina pokrene da ce moci napraviti isto ovakvu slicnu seriju utakmica kao i borac...samo sto mislim da ce tad biti kasno za neku bolju poziciju...![]()
P.S.-neko napisa da je zeljo redovno pobjedjivao u bl sa 2, 3 razlike i da je osim sad krivac...ne sjecam se da je u ovim PL bih utakmicama zeljo takvo nesto pravio u bl![]()
![]()
![]()
hehehe...hvala

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.