Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ok,ma ja to postavim,jer nekad stignem da uplatim,jer do klade mi treba 5 min.pa zato,al et od sutra stavim 10-15 min.ranije,jel ok?Willy je napisao/la:Loši dječače štancaj šta god hoćeš, ti si pokazao da parove pogađaš sa vrlo visokim postotkom uspješnosti, dakle idemo dalje kao što je i dosad bilo. Jedino se sjeti da nas ima što ne igramo live klađenje, pa ako možeš izbacuj ih malo ranije da možemo trčećim korakom odigrati tih tvojih ako nam se što svidi.bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
I sto se mene tice,mozebh hrvat je napisao/la:talijani se igraju u zadnje vrijeme na golove, sto se mene tiče može utakmica u rimu završiti
Naravno,ostajem i postam i dalje.Naviko sam dolaziti na SS forum iako postam na jos nekim forumima,al ovaj mi ima onu"dušu bosanskohercegovacku" i samo sam ovdje svoj na svomeWilly je napisao/la:Igraj kako misliš da je najbolje, samo bi nam bilo drago da i dalje postiraš parove, znaš ih ti fino skidati.Morecambe je napisao/la:Dan za što prije zaboraviti,bar sto se mene tiče.
Skino sam neke dobre stvari al generalno puša ko duša.Izgleda da cu se morati vratiti na online kladaru i uzivo kladjenju,rijetko se na lokalnoj ubode a bezveze i peglancija singlove sa manjom ulatom loviti ovdje,mentalitet krkanski,ako nije milja ne qurci se cc.Kuci iz svoje fotlje "ubadat"
Čestitam dobitak, koliko se ubolo?neko_iz_mase je napisao/la:I sto se mene tice,mozebh hrvat je napisao/la:talijani se igraju u zadnje vrijeme na golove, sto se mene tiče može utakmica u rimu završiti
Uploaded with ImageShack.us
Jeste OK, nadam se da su čarke na forumu prošlost. Ko je onaj tip, nije ovdje 5 postova napisao i čim je danas počelo čašćenje našao se da vidi i prijavi nadležnima?bad_boy je napisao/la:Ok,ma ja to postavim,jer nekad stignem da uplatim,jer do klade mi treba 5 min.pa zato,al et od sutra stavim 10-15 min.ranije,jel ok?Willy je napisao/la:Loši dječače štancaj šta god hoćeš, ti si pokazao da parove pogađaš sa vrlo visokim postotkom uspješnosti, dakle idemo dalje kao što je i dosad bilo. Jedino se sjeti da nas ima što ne igramo live klađenje, pa ako možeš izbacuj ih malo ranije da možemo trčećim korakom odigrati tih tvojih ako nam se što svidi.bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
Znaš li kolika je kvota na prolaz Barse ili Intera?neko_iz_mase je napisao/la:Sad gledao da stavim malo vise na Barsu.
Barcelona - Inter 1,45 kvota
Nevjerovatno. Ko da Barsa igra protiv Perugie il Riminija pa stavili 1.45.
Mamicu im zbljoharsku
Willy je napisao/la:
Znaš li kolika je kvota na prolaz Barse ili Intera?
Da ti objasnim,ovdje je sve bilo ok,dok Zvijerka nije dosao,i mene beze napao sto ja stavljam analize itd.nikom ne smeta samo njemu,znaci sve je bilo dobro dok on ne dodje i pokvari sve,mozes se i sam uvjerit.Njega ovdje nema citav dan i dodje navece i samo napadne djaba,zavadi raju.Toliko od mene.Gluposti je napisao/la:v willy to sam ja rekao ja kad sam bio na ovoj temi niko nije htio pisat ja nikome ne zelim nesto da prebacujem nego kad sam god usao ova dvojica doticni likova raspravljaju o spamu
Hvala za kvote, igraću na Intera.neko_iz_mase je napisao/la:Willy je napisao/la:
Znaš li kolika je kvota na prolaz Barse ili Intera?
Uploaded with ImageShack.us
Ovo je cisto podcjenjivanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.