Evo čini mi se Misimović sad izbaci i Grafitea samog s golmanom i fenomenalna reakcija Wiesea.
1:1 Frings iz penala. Skrivio Johnson nad Marinom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Taj rekord nije tacan.Pogledaj Mullera sta je radio prije.omerbavarac je napisao/la:Novi rekord. Nakon Ulfa Kirstena, Dzeko prvi igrac koji je dvije sezone za redom postizao 20 i vise golova. Majstore, samo tako nastavi, Bavarska ceka na tebe.
Gerd Muller 72 godine dao 40, 73 godine 36, 74 - 30 golovaomerbavarac je napisao/la:Novi rekord. Nakon Ulfa Kirstena, Dzeko prvi igrac koji je dvije sezone za redom postizao 20 i vise golova. Majstore, samo tako nastavi, Bavarska ceka na tebe.
Razlika je ta sto je to bila nepotpuna Bundesliga ili liga Zapadne Njemacke u vrijeme Gerd Müllera,a poslednji koji je uspio dvije sezone zaredom postici preko 20 golova je Roy Makaay 2003/04 22 gola i 2004/05 23 gola.neko_iz_mase je napisao/la:Gerd Muller 72 godine dao 40, 73 godine 36, 74 - 30 golovaomerbavarac je napisao/la:Novi rekord. Nakon Ulfa Kirstena, Dzeko prvi igrac koji je dvije sezone za redom postizao 20 i vise golova. Majstore, samo tako nastavi, Bavarska ceka na tebe.
u cvajtiPasodzigera je napisao/la:Razlika je ta sto je to bila nepotpuna Bundesliga ili liga Zapadne Njemacke u vrijeme Gerd Müllera,a poslednji koji je uspio dvije sezone zaredom postici preko 20 golova je Roy Makaay 2003/04 22 gola i 2004/05 23 gola.neko_iz_mase je napisao/la:Gerd Muller 72 godine dao 40, 73 godine 36, 74 - 30 golovaomerbavarac je napisao/la:Novi rekord. Nakon Ulfa Kirstena, Dzeko prvi igrac koji je dvije sezone za redom postizao 20 i vise golova. Majstore, samo tako nastavi, Bavarska ceka na tebe.
PS: Miske sa ovim dvijema asistencijama se popeo na 14 asistencija i 9 golova
Dzeko 10 asistenicja i 20 golova RESPEKT!
GDJE BI BIO WOLFSBURG DA NIJE NASIH ZMAJEVA!
U Euroligu vodi peto mjesto na kojem je trenutno upravo Werder sa 2 boda prednosti, ako ostane ovaj rezultat. Šesto ne vodi nigdje. Odlična egzekucija Džeke. Izašao sam na Wiese dosta iskosa sa desne strane i sa nekih 10 metara mu poslao loptu kroz noge, čini mi se. Po zemlji, naravno.NoName je napisao/la:šta se ovo dešava, super utakmica, nabijem eurosport karo im shalke mamu
Wolfs trenutno šesti i imaju euroligu
Znaš li ko igra u finalu kupa?Željovac je napisao/la:U Euroligu vodi peto mjesto na kojem je trenutno upravo Werder sa 2 boda prednosti, ako ostane ovaj rezultat. Šesto ne vodi nigdje. Odlična egzekucija Džeke. Izašao sam na Wiese dosta iskosa sa desne strane i sa nekih 10 metara mu poslao loptu kroz noge, čini mi se. Po zemlji, naravno.NoName je napisao/la:šta se ovo dešava, super utakmica, nabijem eurosport karo im shalke mamu
http://freespor.50webs.com/miralem444 je napisao/la:ljudi dge gledate tekmu imal kakav dobar link.na atdhe nes prekidaaaa...
Upravu si,u finalu su Werder-Bayern,tako da 6-to mjesto vodi u euroligu,naravno ako Werder bude 5-ti,ili jednostvno da Wolfsburg dodje na 5-to mjesto,jos 3 utakmice imaju i moze se svasta desiti,cak ni Dortmund nije siguran na cetvrtom mjestu.NoName je napisao/la:Znaš li ko igra u finalu kupa?Željovac je napisao/la:U Euroligu vodi peto mjesto na kojem je trenutno upravo Werder sa 2 boda prednosti, ako ostane ovaj rezultat. Šesto ne vodi nigdje. Odlična egzekucija Džeke. Izašao sam na Wiese dosta iskosa sa desne strane i sa nekih 10 metara mu poslao loptu kroz noge, čini mi se. Po zemlji, naravno.NoName je napisao/la:šta se ovo dešava, super utakmica, nabijem eurosport karo im shalke mamu
Ako se racunaju titule iz te lige,zasto se i ostala statistika ne bi racunalaPasodzigera je napisao/la:Razlika je ta sto je to bila nepotpuna Bundesliga ili liga Zapadne Njemacke u vrijeme Gerd Müllera,a poslednji koji je uspio dvije sezone zaredom postici preko 20 golova je Roy Makaay 2003/04 22 gola i 2004/05 23 gola.neko_iz_mase je napisao/la:Gerd Muller 72 godine dao 40, 73 godine 36, 74 - 30 golovaomerbavarac je napisao/la:Novi rekord. Nakon Ulfa Kirstena, Dzeko prvi igrac koji je dvije sezone za redom postizao 20 i vise golova. Majstore, samo tako nastavi, Bavarska ceka na tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.