Jeste otvoren jeVirtu4l je napisao/la:Zna li neki jeli otvoren bazen na Termama na Ilidži? Prije par dana su ga čistili.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jeste otvoren jeVirtu4l je napisao/la:Zna li neki jeli otvoren bazen na Termama na Ilidži? Prije par dana su ga čistili.
Preporucujem ti da uzmes prvog lutalicu kojeg sretnes, nahranis, okupas, odvedes veterinaru i ostatak svijeta rijesis jednog problema.Amar Dzeko je napisao/la:raja, planiram sebi uzeti psetostari bi uzeo vucjaka a ja sam za labradora..ima ko da ima iskustva sa psima pa da sta preporuci ?
Ja bi ti preporucio Labradora posto je on vise za stana nego vucko,vucijaku treba velika avlija,a evo ja cu ti preporuciti par njih sve zavisi kako ces se starati o njemu to je prije svega velika obaveza,setnje 3 put dnevno,ustajanje rano ujutro za setnju psa jer decko mora da kenja napoljuAmar Dzeko je napisao/la:raja, planiram sebi uzeti psetostari bi uzeo vucjaka a ja sam za labradora..ima ko da ima iskustva sa psima pa da sta preporuci ?
Ti se jos nisi zasitio banova...botko je napisao/la:ja ti predlazem trnokop
hahaha pametno,bar nece morat ustajat rano da ga izvodi da kenjabotko je napisao/la:ja ti predlazem trnokop
botko je napisao/la:ja ti predlazem trnokop
Monolog je napisao/la:Sretan rođendan i od mene.