Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Matri je oficijelno, ss se zajebao al pravoPuma je napisao/la:Pa jel preso Matri il nije ??![]()
Ovi na ss.ba pisu kako su odustali od matrija, a doso je Dominguez
preso je matri...Puma je napisao/la:Pa jel preso Matri il nije ??![]()
Dominguez je bio alternativa za Matrija, pošto je Matri došao, posudba Domingueza nije realizovana...valjda neće biti nekih penala, pa da i tu se mora davati bezveze milon...Puma je napisao/la:Pa jel preso Matri il nije ??![]()
Dominguez je bio "mamac" Marotte kako bi smanjo cijenu Matria, ali mu na kraju i nije baš pomogao, jel je plaćen i onako puno. Ali da nije bilo ovog Domingueza, iz Calgaria su htjeli samo novac, ali su kasnije popustili i pristali da se i Ariaudo ukljuci u transfer.Bianconeri1988 je napisao/la:Dominguez je bio alternativa za Matrija, pošto je Matri došao, posudba Domingueza nije realizovana...valjda neće biti nekih penala, pa da i tu se mora davati bezveze milon...Puma je napisao/la:Pa jel preso Matri il nije ??![]()
juventus 0244 je napisao/la:Dominguez je bio "mamac" Marotte kako bi smanjo cijenu Matria, ali mu na kraju i nije baš pomogao, jel je plaćen i onako puno. Ali da nije bilo ovog Domingueza, iz Calgaria su htjeli samo novac, ali su kasnije popustili i pristali da se i Ariaudo ukljuci u transfer.Bianconeri1988 je napisao/la:Dominguez je bio alternativa za Matrija, pošto je Matri došao, posudba Domingueza nije realizovana...valjda neće biti nekih penala, pa da i tu se mora davati bezveze milon...Puma je napisao/la:Pa jel preso Matri il nije ??![]()
Odavno nije bilo zanimljivije ovdje na ovoj temi i fino se diskutuju uz mnogo juventina online u isto vrijeme (možda je ovo dobar znak za početak)
Ma Amauri je meni uvijek bio sumnjiv, on i one njegove kosiceSoloJuve26 je napisao/la:ahahah slazem se stim zadnjem,,, moguce je sve, kako je ovaj Amauri otiso svi nekako dobili osmjeh nazad,, ko zna mozda je on bio ta vjestica koja nam zlo donio:P
Novi napadač Juventusa Alessandro Matri izjavio je kako nikada neće zaboraviti četiri sezone koje je proveo u Cagliariu i zahvalan je navijačima, predsedniku i saigračima na podršci.
Posle četiri godine u Cagliariu i 36 datih golova u Seriji A Matri je prešao u Juventus, ali se na zvaničnom sajtu Cagliaria obratio "bivšim" navijačima:
"Nikada vas neću zaboraviti ali morate da shvatite da moj život zavisi od fudbala i ovu priliku nisam smeo da propustim" naglašava Matri.
"Četiri godine koje sam proveo u Cagliariu su mi pomogle da se razvijem u pravog fudbalera, hvala svima na podršci koju su mi pružali tokom mog boravka u Cagliariu".
"Jedna velika zahvalnost predsedniku, saigračima, menadžerima, tehničkom osoblju i naravno najvatrenijim pristalicama Cagliaria na Sardiniji. Nadam se da će Cagliari imati mnogo uspeha u budućnosti i da će uskoro sagraditi novi stadion koji je san svakog navijača Cagliaria. Uvek ću pamtiti moj prvi gol protiv Napolija, ali i gol u 90-tom minutu takodje protiv Napolitanaca koji nam je obezbedio opstanak, pa zašto i ne gol protiv Juventusa pre dve godine (nasmejao se Matri) sve su to bitni golovi. Naravno drago mi je da sam se oprostio na pravi način prošlog vikenda na utakmici protiv Barija kada sam bio dvostruki strelac" rekao je sada već bivši fudbaler Cagliaria Alessandro Matri.
Uprkos jučerašnjem porazu od Udinesea na domaćem terenu 1-2 fudbaler Juventusa Claudio Marchisio siguran je da će Juventus pravu snagu pokazati već u sredu kada Juve gostuje Palermu.
U 60-tom minutu jučerašnje utakmice sve je izgledalo kao bajka za fudbalere i navijače Juventusa kada je Marchisio "makazicama" poslao loptu u nebranjeni deo mreže Samira Handanovića, medjutim krajnji ishod je opet razočarao pristalice Juventusa.
Navijači Juventusa žele promene, žele drugačiju igru i drugačije rezultate a Marchisio je siguran da će "stara dama" obradovati sve već protiv Palerma.
"Mi se nalazimo u jednom teškom periodu, ali ne treba očajavati. Jednostavno nismo imali sreće protiv Udinesea ali i ta sreća jednom će morati da pogleda nas".
Januar se polako završava, i ljudi u Juventusu neće po dobrom pamtiti ovaj mesec. Medjutim prilika za iskupljenje je već u sredu i to protiv Palerma a Juventus će biti jači za Alessandra Matria i verovatno oporavljenog Lucu Tonija.
"Fudbal vam daje mogućnost da se brzo ispravite, to mi moramo uraditi u sredu protiv Palerma. Obećavam da će Palermo videti jedan "Grande" Juve. Vreme je da pokažemo svima gde nam je mesto" rekao je Claudio Marchisio.
Samo da nije Amuri on se zgadio svima, pa i navijačima drugi ekipaPuma je napisao/la:valjda je dobar, samo nek je bolji od Amaurija
Evo izgleda da me ipak ogrijalo sunce, da se razumijemo nije Matri neka igracina ali ipak ce momak igrati srcem a ne kao oni placenici poput Jakinte i Amaurija i sigurno ce biti bolji od njih a sto se tice Marotte od njega me nebi iznenadilo da dovede do veceras jos neku ''vedetu'' ala Barzalji recimo mladjasnog Pelisiea ili jos bolje da nam vrati iz Brese nedovoljno iskusnog Zebinu ebiga kad je bal nek je maskenbal. Samo mi nije jasno sto nije pokusao recimo Krkica dovest na posudbu ne moramo mi njega ni otkupit na kraju sezone ali je brat bratu Dzeko za ove sve gore u napadu, a Krkic i nema toliku minutazu u Barci pored napadackog trojca.Arogantni je napisao/la:Polako nije jos kasno dok postoji nada sta je stici otprilike 15 bodova koliko nam sad bjezi Milan, obicni pussy smoke za nas velikane sreca pa ima jos 24 h prelaznog roka valjda su dosad uvidjeli da nam fali po najmanje 1 igrac na svakoj poziciji osim golmana pa da odrijese malo zahefterenu kesu. Dosta je bilo price, nakon sto kasnimo za konkurentima po 10-15 bodova, ma ima iduca sezona bice bolje sigurno to nam jos uvijek pricaju i prosipaju a mi to pijemo... Sto se tice Europa Ligu cemo sigurno obezbjedit ali ipak mislim da mozemo napast i Ligu Prvaka ali valja vratit ono poljuljano samopouzdanje sa pocetka sezone... Sutra kad ustanem valjda ce osvanut neko pojacanje ili po meni jos bolje Del Neri dobio otkaz ali nece mene to sunce ogrijati...Ted Mosby je napisao/la:Ovakav Juventus nije zaslužio ni Europsku ligu a ne nešto više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.