Meni su od onih klauna na EU2 bolji Jon Champion i Jim Beglin.Pale_Companion je napisao/la:Komentator je dosta ozbiljan i stručan posao, posao u kojem se moraš danima pripremat za ono što radiš/prenosiš. Pratiti medije, izjave, statistike i slične stvari jer to ti je posao... Na taj način nama gledaocima možeš određene stvari približiti i pojasniti, da se komentiranje ne svodi samo na šturo prenošenje dešavanja sa terena...NeverGiveUp je napisao/la:Razlika između OBN-a i ovih sa EuroSporta što se ovi sa EU i ne trude biti ozbiljni u odnosu na Sašu budalu.
To da se ne trude nije izgovor već naprotiv razlog da ih se makne od mikrofona i postave ljudi koji će taj posao odrađivati kako spada... A ima ih dosta koji čekaju svoju šansu...
Kako nije tAvez igrač utakmice!AVNOJ je napisao/la:Sta je to sinoc Sasa nije komentariso utakmicu.....vidim tema mrtva sinoc.....nisam gledo utakmicu.....vidio na uvodu nema Adrijane
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i to jednom Ciganu? e moj alanealan_kardec je napisao/la:kakav iritantan lik vodi Igokea-Zvezda![]()
familiju mu **** grobarsku.
DANTES je napisao/la:i to jednom Ciganu? e moj alanealan_kardec je napisao/la:kakav iritantan lik vodi Igokea-Zvezda![]()
familiju mu **** grobarsku.
Zbog takvih komentatora vrijedi pogledati i ligu Emirataakisarajevo92 je napisao/la:Lik koji prenosi skotsku ligu na SK-u, komentarise svaku utakmicu kao da mu je zadnja![]()
Slazem se, svaka mu cast.Zip je napisao/la:Zbog takvih komentatora vrijedi pogledati i ligu Emirataakisarajevo92 je napisao/la:Lik koji prenosi skotsku ligu na SK-u, komentarise svaku utakmicu kao da mu je zadnja![]()
plavipatriota je napisao/la:inače onaj komentator sa hrvatskog SK je takav smor da to nije normalno, toliko pokušava da filozofira, da uvećava, da ispada poznavaoc, daje neke analize lafo..
Sinoc pomijesala sve i jednu reprezentaciju sto je igrala ja sam se bio izgubio jos ima neku kretensku facuakisarajevo92 je napisao/la:Usput da bacim hejt na novu voditeljicu u SK Studiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.