Fale prave zvijezdeSarmelino je napisao/la:Dobro je pa se oprostio od te utakmice prosle godine hahaPuma je napisao/la:Meni je najgori onaj celebrity game, svake uboge godine izdrkavanje Kevina Harta.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fale prave zvijezdeSarmelino je napisao/la:Dobro je pa se oprostio od te utakmice prosle godine hahaPuma je napisao/la:Meni je najgori onaj celebrity game, svake uboge godine izdrkavanje Kevina Harta.
Neke promjene da,ali potpuno uklanjanje-nikako! Ne bi bilo vece gluposti nego amnestirati nekoga zato sto ima kosarkasku manu!!Mane su tu da se eksploatisu i da pojedinac,kao profesionalac,radi na uklanjanju istih.IlCapitano je napisao/la:Silver najavio promjene u vezi hack-a-whoever strategije.
Ovo samo navijač Spursa može napisati. Pop je i izmislio to sra.nje.NEZALAGANJE je napisao/la:Neke promjene da,ali potpuno uklanjanje-nikako! Ne bi bilo vece gluposti nego amnestirati nekoga zato sto ima kosarkasku manu!!Mane su tu da se eksploatisu i da pojedinac,kao profesionalac,radi na uklanjanju istih.IlCapitano je napisao/la:Silver najavio promjene u vezi hack-a-whoever strategije.
EDIT:Ja bih recimo ogranicio broj puta koliko mozes hackovati.
Slažem se.Epidaurus je napisao/la:Samo uvest da se ne može faulirat čovjek bez lopte onako ofirno i to je to. Kad primi loptu neg ga udaraju i hackaju kolko hoće, al degutantno je gledat kako igrač trči s jednog kraja terena da zagrli ili dodirne protivničkog igrača koji loše izvodi slobodna kad ovaj nema nikakve veze s akcijom ili igrom u tom trenutku.
Prvo, Pop to nije izmislio.Informisi se.Drugo, BOG na savjete GM-ova vecine ekipa je odbijao do sada da se to ukine,a i ove najavljene promjene Silvera ce opet morati biti prihvacene od tog istog tijela.I trece,najbolji igrac lige takodje ne dijeli tvoje misljenje:LeBron James not in favor of doing away with hack-a-Shaq. Says it's no different from pressuring someone who can't dribble. Onus on player.jose je napisao/la:Ovo samo navijač Spursa može napisati. Pop je i izmislio to sra.nje.NEZALAGANJE je napisao/la:Neke promjene da,ali potpuno uklanjanje-nikako! Ne bi bilo vece gluposti nego amnestirati nekoga zato sto ima kosarkasku manu!!Mane su tu da se eksploatisu i da pojedinac,kao profesionalac,radi na uklanjanju istih.IlCapitano je napisao/la:Silver najavio promjene u vezi hack-a-whoever strategije.
EDIT:Ja bih recimo ogranicio broj puta koliko mozes hackovati.
Donnie Darko je napisao/la:Ja to ne vidim kao eksploatisanje određene mane igrača, ja to vidim kao eksploatisanje ogromne mane u pravilima koja dopušta nesportsko ponašanje i vrijeme je da se ta mana ukloni. Igrač bez lopte nikada ne bi smio biti namjerno fauliran, ne znam kako uopšte dopuštaju to toliki niz godina.
Nema uporista u tome da je glupo gledati,s obzirom da rejtinzi nisu uopste padali.alemsa je napisao/la:Nea vece gluposti nego gledat hackovanje
To uopšte nije teško, namjerno je rukama, a nogama i ostalim djelovima tijela nije, naravno namjerno podapinjanje i sl jeste.NEZALAGANJE je napisao/la:Nema uporista u tome da je glupo gledati,s obzirom da rejtinzi nisu uopste padali.alemsa je napisao/la:Nea vece gluposti nego gledat hackovanje
@ Donnie Ne dijelimo misljenje,jer meni jeste.Samo da mi je znati kako mislis da se ukine to fauliranje bez lopte?Ok,uvede se to i ja ne hackujem covjeka vec na svojoj polovici prosto sprijecim igraca od lopte da protrci i odradi neku kretnju.Kako bi sudija mogao ocijeniti da li sam ga ja hackovao ili se slucajno desio kontakt u kojem sam ga,bez lopte,onemogucio da nesto uradi?To je vrlo delikatno a kazna bi bila ogromna jer se pominju bacanja i lopta sa strane.
Isto kako to odrede i u zadnje dvije minute. Jednostavno.NEZALAGANJE je napisao/la:Nema uporista u tome da je glupo gledati,s obzirom da rejtinzi nisu uopste padali.alemsa je napisao/la:Nea vece gluposti nego gledat hackovanje
@ Donnie Ne dijelimo misljenje,jer meni jeste.Samo da mi je znati kako mislis da se ukine to fauliranje bez lopte?Ok,uvede se to i ja ne hackujem covjeka vec na svojoj polovici prosto sprijecim igraca od lopte da protrci i odradi neku kretnju.Kako bi sudija mogao ocijeniti da li sam ga ja hackovao ili se slucajno desio kontakt u kojem sam ga,bez lopte,onemogucio da nesto uradi?To je vrlo delikatno a kazna bi bila ogromna jer se pominju bacanja i lopta sa strane.
Nema to veze sa SA.Pop ce se prilagoditi kao i svaki put.Fauliraces ga u bloku i zdravo,jer ako C ne radi blokove u napadu jednak je nuli.Ne treba zaboraviti da se blokovi prave i od lopte.tuzlak1987 je napisao/la:Ukidanje hackovanja bi moglo znaciti potencijalnu katastrofu za SA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.