Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako hocete tipove neke, javite mi se u ppGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:092:0 u subotu, Fanimo i Mesanovic aBd
Samo da Borac kiksa, nek X bude, uz nasu pobjedu dolazimo u koliko toliko povoljniju situaciju..Hajde momci, u subotu pobjediti kone na našem stadionu
Momak je doktor. Svaka lopta mu ima neku logiku, prosto klasa za nas i treba igrati redovnije.72220 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:54Ne znam koje je vaše mišljenje ali ja vidim pozitivan utjecaj Mustendanagića na našu igru. Prvo onaj pas na sredini kod prvog gola, pa onda dodavanje Pejoviću za kontru. Generalno ostavlja dobar dojam možda nam je falio igrač na toj poziciji od početka ove polusezone.
Yebao si vidovitu DžemiluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:56Ako hocete tipove neke, javite mi se u ppGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:092:0 u subotu, Fanimo i Mesanovic aBd
Samo da Borac kiksa, nek X bude, uz nasu pobjedu dolazimo u koliko toliko povoljniju situaciju..Hajde momci, u subotu pobjediti kone na našem stadionu![]()
Padaš do kraja. Biće sexa i u drugom poluvremenuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:56Ako hocete tipove neke, javite mi se u ppGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:092:0 u subotu, Fanimo i Mesanovic aBd
Samo da Borac kiksa, nek X bude, uz nasu pobjedu dolazimo u koliko toliko povoljniju situaciju..Hajde momci, u subotu pobjediti kone na našem stadionu![]()
Nostradamus našGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:56Ako hocete tipove neke, javite mi se u ppGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:092:0 u subotu, Fanimo i Mesanovic aBd
Covjek je okrenuo sezonu. Protiv Tuzle City je donio prolaz, ovdje pobjedu. Najbolji uz Fanima na terenu. Upari Susica i Mustedanagica u veznom i iza njih neki osigurac, i dominirat ces ligom, u Europi ces biti konkurentan svima.72220 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:54Ne znam koje je vaše mišljenje ali ja vidim pozitivan utjecaj Mustendanagića na našu igru. Prvo onaj pas na sredini kod prvog gola, pa onda dodavanje Pejoviću za kontru. Generalno ostavlja dobar dojam možda nam je falio igrač na toj poziciji od početka ove polusezone.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, DzemoSmjecanin, Gomis99, HariTz, Kaunas, MaroonBjelave, mosarajvosa83, NeSamSafetee, zagorski i 138 gostiju.