Da li se zna koliko smo tačno novaca dobili za Suljića?High je napisao/la:Fine pare legle na račun kluba od Mađara.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
je li cifra </=/> u odnosu na onu najavljenu u medijima?
200.000 eura.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
120 000 €bordograd je napisao/la:Da li se zna koliko smo tačno novaca dobili za Suljića?High je napisao/la:Fine pare legle na račun kluba od Mađara.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja nisam samo zadovoljan ovim poslom, nego se nadam da je ovo početak kraja onih odlazaka igrača tipa Beli, Hadžić i sl.High je napisao/la:Ma ja sam i više nego zadovoljan. Lijepo smo ovo odradili.
Dobro je ovo, prvenstveno za naš klub, a i za ligu uopće.
-
- Kontakt:
Jos samo adekvatan krilni igrac (spreman za prve postave) da zamjeni Suljica.Sve ostalo imamo...
i ne treba nam nista više osim neko tako extra kvalitete tipa Dino Bevab (nije da vjerujem ili da se lozim strumfovi
)
I sta je sa Bilbijom, je li vise 100% jasno kad moze igrati?

jasno je, aBD sljedece kolo na AFH debi, da li s klupe da li u prvoj postavi to je do HMsamosarajvo je napisao/la:Jos samo adekvatan krilni igrac (spreman za prve postave) da zamjeni Suljica.Sve ostalo imamo...i ne treba nam nista više osim neko tako extra kvalitete tipa Dino Bevab (nije da vjerujem ili da se lozim strumfovi
)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Kapa dole ako su ovoliko uspijeli izvuciHigh je napisao/la:200.000 eura.
Ovoga Irfana nesmatram pojacanjem ako dodje i nadam se da nece doci,da igra ko Ronaldo a ne neko ko ce doci iz druge lige Srbije sa svojih 27 godina,bez ikakvog gledanja i bilo cega nezelim uopste da se takvi igraci predstavljaju kao pojacanja nasem Sarajevu,radije nikoga ne dovoditi nego dovesti nekoga samo da bi imao neko rijesenje na odredjenoj poziciji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
prvo druze novi pazar nije u drugoj lizi a ja kako sam cuo on je njihov najbolji igrac ali sad ni ja nezz kakv je igrac pratio sam malo srpsku ligu i mogu ti rec da su dosta bolji od nas...e sad opet nezz kav je pa zato neka s ejave ovi nasi skauti sa foruma pa neka nam malo bolje predstave ovogmiky_hz je napisao/la:Kapa dole ako su ovoliko uspijeli izvuciHigh je napisao/la:200.000 eura.
Ovoga Irfana nesmatram pojacanjem ako dodje i nadam se da nece doci,da igra ko Ronaldo a ne neko ko ce doci iz druge lige Srbije sa svojih 27 godina,bez ikakvog gledanja i bilo cega nezelim uopste da se takvi igraci predstavljaju kao pojacanja nasem Sarajevu,radije nikoga ne dovoditi nego dovesti nekoga samo da bi imao neko rijesenje na odredjenoj poziciji
Samo Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj ba nek' vrate piksija 
ne igra sad u Novom Pazaru, sad je u Borcu iz Cacka. Pitao sam ja jednog ekstrema da mi nesto kaze o njemu. Nahvalio ga je i govorio je da je dosta dobar igrac i skroman momak, ne derneci, ne cuga i sl. Bio je kapiten u periodu kad je nastupao za Novi Pazar. A JSL nije losa liga, taj isti Novi Pazar mozda ima i bolji tim od bilo kojeg naseg"premijerligasa"

ne igra sad u Novom Pazaru, sad je u Borcu iz Cacka. Pitao sam ja jednog ekstrema da mi nesto kaze o njemu. Nahvalio ga je i govorio je da je dosta dobar igrac i skroman momak, ne derneci, ne cuga i sl. Bio je kapiten u periodu kad je nastupao za Novi Pazar. A JSL nije losa liga, taj isti Novi Pazar mozda ima i bolji tim od bilo kojeg naseg"premijerligasa"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Brate on neigra u Novom Pazaru nego igra u Borcu iz Cacka koji je i drugoj ligi Srbije,igrao je za Pazar ranije kao i za jos neke klubove iz Srbije,istina da mu je cijena na TM 450 hiljada i da bi kao takav bio nas najskuplji igrac,ali ja licno sam mislio da je proslo vrijeme takvih igraca u smislu da sam mislio da smo se okrenuli drugacijem transfer sistemu da kazem tako
Kazem dabogda se ja ujeo za jezik ,ali mislim da je i prevelik broj takvih NN igraca prodefilovao kroz klub zadnjih sezona da bi ja podrzao jos jednog takvog
Kazem dabogda se ja ujeo za jezik ,ali mislim da je i prevelik broj takvih NN igraca prodefilovao kroz klub zadnjih sezona da bi ja podrzao jos jednog takvog
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 sep 2013, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je neka naprednije verzija Suljica kako vidim. Ima jako dobar dribling a zavrsnica mu je odlicna. Treba ovog dovesti mislim da sa njim ne mozemo izgubiti.
- Evolution87
- Kontakt:
na klipovima je i melun bio dobar...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kao i Komazec
a tek statistika. cca. 120 meceva - 20 golova
strumfovi nam se smijali sto smo otjerali meluna. Sve je to relativno
Koga god da dovedu, uhar. Vjeruj u ovu upravu 

- Evolution87
- Kontakt:
Ja bih ga prvo na probu. Da ne bude ko sa vecinom sto su dolazili iz srbijanskih liga. Bezveze gomilamo igracki kadar i bacamo pare na njega. Ako zadovolji na probi onda nek' potpise, ako ne karta za Cacak.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
I to o njegovom trošku,pa bolje da se pokažeEvolution87 je napisao/la:Ja bih ga prvo na probu. Da ne bude ko sa vecinom sto su dolazili iz srbijanskih liga. Bezveze gomilamo igracki kadar i bacamo pare na njega. Ako zadovolji na probi onda nek' potpise, ako ne karta za Cacak.

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i to je posteno. To stoji. Previse smo uvozili tih polovnjaca iz Srbije i CG, mada je ponekad bio i po neki pogodak 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gdje ti je ovo naprednija verzija Suljica1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je neka naprednije verzija Suljica kako vidim. Ima jako dobar dribling a zavrsnica mu je odlicna. Treba ovog dovesti mislim da sa njim ne mozemo izgubiti.

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amcho1, boki86, egocentrik, Google [Bot], inzomni, JackW, kupus army, MaroonBjelave, mma_hz, NazorUso, nedimmmm1337, newton_heath_lyr, Pitar6785, pitara, r3m1, relativizam, ristagrad, sassari, Taree, Tatamata1946, TETRAPAK, vedinjo98, zagorski, ŠTA_JE i 190 gostiju.