Odma tuzit talijane!gavran je napisao/la:fali smajiću kvakica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odma tuzit talijane!gavran je napisao/la:fali smajiću kvakica
Buraz, ja sam se samo salio sa tebom, al sry ako ti to drugacija svatio hehegavran je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Odma tuzit talijane!gavran je napisao/la:fali smajiću kvakica
FALI tebi H
Juzna tribina cjela' zapjeva..KB-TM87 je napisao/la:A kada na teren izađe nam Željo...
De' opet, fino postavi linkGazi je napisao/la:http://www.****/news/news/3053/90-godina-plavo-bijele-imperije-u-prodaji
90. godina plavo-bijele imperije
ma to neka greska,smajic i kvesic maximalno 170-180,adilovic negdje 192-3cmboccaccio je napisao/la:Kazu za ovog Kvesica da je visok 189cm...koliko je onda visok Adilovic...onaj momak nizak skroz
Smajić se ponaša "k'o da je 10 godina ovdje".sajo10 je napisao/la:
Neznam sta kukate, meni su licno dresovi bas dobri, da nekazem predobri!!...
hahahaellaxaz je napisao/la:Smajić se ponaša "k'o da je 10 godina ovdje".sajo10 je napisao/la:
Neznam sta kukate, meni su licno dresovi bas dobri, da nekazem predobri!!...
evo ja citam niđe nepiše da je kvesić prijavljen, daj link ??Omar500 je napisao/la:Upravo toAdmiral_TM87 je napisao/la:Kao da je bitan izgled dresa i nijansa boje, bitno je sta se dobija ugovorom sa proizvodjacem (dobivaju li sve selekcije opremu i sl.)
Btw, ja ću uzeti, baš je šminka dres, a i odavno nisam kupio jedan.
I super je stvar što su i Smajić i Kvesić prijavljeni za EL !
Eh sa Jeseom, moglo je biti malo je falilo jednostavno nije se poklopilo njegovo i Amarovo razmisljanje.Sto se tice igraca koji bi jos eventualno mogli doci nemam vise nikakvih informacija, a sve i jedan dolazak ce samo biti slag na tortu, nasi se upravo tako i ponasaju.Misljenje je da imamo dobru ekipu i ako jos sta upali dobro i jeste.Gazi je napisao/la:Sto nije bila stvar sa Jeseom,ali yebati ga.Odlicna se radi dovodimo samo vec dokazane igrace i to na kljucnim pozicijama.Kvesić ce bit pojacanje kako god,bolji je od Stanica mada nisam ga gledao,ali ne moze biti losiji u to sam ubjedjen.pile87 je napisao/la:Kada sam dobio poziv od Amara Osima bio sam ponosan na sebe. Isti sam prihvatio bez ikakvog razmišljanja i siguran sam da nisam pogriješio. Da sam mogao birati klub u BiH bio bi to Željezničar. Zahvaljujem se svima na velikoj podršci", rekao je Adilović, dok je Kvesić izjavio:
"Nisam se dvoumio kada sam dobio poziv iz Željezničara. Radi se o velikom klubu i doista sam presretan što sam dio istog. Neke igrače poznajem iz mladih reprezentacija, a u Želju sam došao da bih osvajao trofeje
Ovo je najbitnija stvar po meni, igraci i to ovi sa malo boljom reputacijom zele doci kod nas!
Smajic dokazan.Adilovic isto tako vec je nadmasio Lazara,kao da je bilo tesko.
Ima li kakvih novina o onim provjerenim igracima sto si spominjao,ali nakon komentara USB-a sumnjma da ces ista procuriti!?
pa evo ovi pisu da je prijavljen !?nookey je napisao/la:Nije prijavljen!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.