Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Saurman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Saurman » 24 maj 2014, 17:23

Za sad su Kroos i Robben odbili Utd dok je i situacija sa Shawom slična jer momak očigledno želi u Chelsea.Možda se Van Gall okrene Fabregasu kojeg Barca izgleda želi prodati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2014, 17:27

Saurman je napisao/la:Možda se Van Gall okrene Fabregasu kojeg Barca izgleda želi prodati.
Van Gaal, a nema se kome drugom okrenuti, jer i nema previše dostupnih i kvalitetnih opcija za taj vezni red. Mada je i sa Cescom situacija komplikovana, jer Arsenal ima tu klauzulu kojom ga mogu otkupiti nazad, ako neko iz Prema da ponudu za njega. Vjerujem da Wenger ne bi propustio takvu priliku :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 maj 2014, 17:31

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Možda se Van Gall okrene Fabregasu kojeg Barca izgleda želi prodati.
Van Gaal, a nema se kome drugom okrenuti, jer i nema previše dostupnih i kvalitetnih opcija za taj vezni red. Mada je i sa Cescom situacija komplikovana, jer Arsenal ima tu klauzulu kojom ga mogu otkupiti nazad, ako neko iz Prema da ponudu za njega. Vjerujem da Wenger ne bi propustio takvu priliku :)
Već su dobro popunjeni na toj poziciji tako da Wenger nema potrebe za Fabregasom, mada je sve moguće kad je on u pitanju.Ipak Van Gall sigurno ima dobre odnose sa Barcom što bi mogao iskoristiti i dovesti Cesca. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 24 maj 2014, 17:41

Saurman je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Već su dobro popunjeni na toj poziciji tako da Wenger nema potrebe za Fabregasom, mada je sve moguće kad je on u pitanju.Ipak Van Gall sigurno ima dobre odnose sa Barcom što bi mogao iskoristiti i dovesti Cesca. :)
Kako god okreneš, Barsa mora pristati na Arsenalovu ponudu, a kakav je Wenger 99% bi je poslao samo da ovaj ne ode u Mančester, a Arsenalu uopšte ne treba. Tako da se nadam da će Mančester okrenuti drugim igračima
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2014, 17:59

nedim93 je napisao/la: Tako da se nadam da će Mančester okrenuti drugim igračima
Problem je što se nema kome drugom okrenuti :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 maj 2014, 20:21

Ma Seo ima ogroman potencijal. Bek prije svega treba biti dobar u defanzivi pa tek onda u ofanzivi. Seo bas to ima, a u napadu nije los s tim da ima dosta vremena za napredak. Velika prednost je i cijena, Kolasinca mozes uzeti za 5-6mil dok Shaw kosta 30.
Ipak ja mislim da ce Van Gaal naci nekog holandskog talenta.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2014, 23:23

Cestitke nasoj legendi Ronaldu. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 24 maj 2014, 23:29

Cartman je napisao/la:Cestitke nasoj legendi Ronaldu. :bow:
Ma sve to, ali preseravanje kod gola.. skidanje dresa.. a znaš sam šta je puta oplakao..

Zamisli da se nako Ashley Young isprsi... :rol:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2014, 23:31

EPL je napisao/la:
Ma sve to, ali preseravanje kod gola.. skidanje dresa.. a znaš sam šta je puta oplakao..

Pretjerao je kod gola. Drag mi je, ali ono je malo previse. Ipak je bilo 4:1. Ali uvijek je bio takav, sjetimo se kako je cijela nasa ekipa slavila zajedno u Moskvi, a on tamo sam place od dragosti. Covjek igra za sebe yebiga, ali je opet zlata vrijedan.

A u Younga se jedino moze ona njegova zena isprsit. :rol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 maj 2014, 23:33

EPL je napisao/la:
http://www.dodaj.rs/f/2Z/kq/2WRk4UHb/tu ... ftb6ko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 maj 2014, 23:35

Ronaldo je papak ispao samo takav.
Na zalost igraci kao Giggs i Scholes izumiru.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 maj 2014, 23:37

Saurman je napisao/la:Za sad su Kroos i Robben odbili Utd dok je i situacija sa Shawom slična jer momak očigledno želi u Chelsea.Možda se Van Gall okrene Fabregasu kojeg Barca izgleda želi prodati.
Dati najmanje 40 mill za Cesca a ima nadolazecu zvijezdu u obliku Krossa koji se moze dovesti za 25 je velika glupost. Al sta je tu je...produzenjem ugovora evri s kojim ce dobiti 6 mill za sezonu mi je dovoljan pokazatelj da uprava ponovo radi gluposti.

Nema se sta ocekivati da ce dovesti nekog mladjeg na poziciju lijevog beka. Osim Benatie nevidim nekog drugog kvalitetnog stopera kojeg bi se moglo dovesti a za istog nismo zainteresirani. Znaci iduce sezone stoperi evans-jones.

Ondje gdje nemamo nikakvih problema (pozicija desnog beka-raffael),van gaal odjednom zeli dovesti nekog svog holandjanina. Da je potreban pa ajd.

Kad je u pitanju ovih navodnih 150 mill za pojacanja,mislim da ce na kraju biti ona "tresla se gora,rodio se mis"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 maj 2014, 23:41

jbg, adrenalin je proradio, nije bio "trijezne glave"
čestitke Ronaldu :clap:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 maj 2014, 00:01

Jel te stid ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2014, 00:02

Belmin6 je napisao/la:
Jel te stid ?
Sta je sad? Ne valja ni Ronaldo? Znaci ne valjaju ti Keane, RvP i Ronaldo. Valja li ti iko osim Rooneya? Sramoto.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 25 maj 2014, 00:07

Cartman je napisao/la:
EPL je napisao/la:

Pretjerao je kod gola. Drag mi je, ali ono je malo previse. Ipak je bilo 4:1. Ali uvijek je bio takav, sjetimo se kako je cijela nasa ekipa slavila zajedno u Moskvi, a on tamo sam place od dragosti. Covjek igra za sebe yebiga, ali je opet zlata vrijedan.

A u Younga se jedino moze ona njegova zena isprsit. :rol:
ali opet ja imam osjecaj da nije to to slavlje kao u Unitedu,nekako kao da mu je bilo hajde osvojio sam ga jeb.at ga neka sam :D,dok je to u Unitedu bilo sa puno vise emocija,ne voli on real kao United,bar ja tako mislim

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 maj 2014, 00:25

Cartman je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
Jel te stid ?
Sta je sad? Ne valja ni Ronaldo? Znaci ne valjaju ti Keane, RvP i Ronaldo. Valja li ti iko osim Rooneya? Sramoto.
Ko je to rekao ? Ne umišljaj momcino, molim te.

Ronaldo je u Unitedu bio igracina, i hvala mu do neba na svemu. Ali on ce biti samo jedan koji je prošao kroz United, nikada legenda. To ne znaci da ga mrzim.

Takodje, gdje sam napisao da mrzim RVP-a ? I o njemu sve mislim pozitivno, ali kakav smo to tim da nakon dvije godine bude kapiten covjek koji je došao iz mrskog kluba ? Van Persie kad god igra, ostavlja srce na terenu.

Keane je bio igracina, mesar, bez mozga, ali s velikm srcem i velikom kolicnom tvrdoglavoscu. Nije smio onakve stvari govoriti o Fergusonu, nikad, za nikad.

I ovo su sve igraci koji su prošli kroz United, ostavili neki trag i otišli. Osim Van Persija, ali on je došao kasno.

Wayne Rooney je sasvim nešto drugo, to ce da bude legenda kluba. On je sigurno tražio više novca i dobio ga. Ali da ga je tražio Ronaldo, dobio bi ga i on. Ne bi bilo razlike, nikakve.

Rooney nikada nije ništa loše rekao o ovom klub, uvijek ostavljao srce na terenu, kako god on izgledao. Uvijek se vracao jaci i bolji, nikad nije odustao od znaka koji ponosno nosi evo vec 10 godina.

Stidi se ti sramoto jedna, što ti ja moram ovakve pisati stvari svakih mjesec dana. Pljuni si nekako u facu kad imaš takvo mišljenje o takvom igracu.

Wayne Rooney ce biti urezano ime u historiji ovog velikog kluba, a vi maleni navijaci mu se samo možete pokloniti i zašutjeti na izgovor njegovog imena.

Nemoj više dirati Rooneya, ako voliš imalo ovaj tim.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 25 maj 2014, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 maj 2014, 00:26

Sta kaze covjek, VG zeli dovest desnog beka gdje nemamo problema a Smalling nam beka igra hah , svasta.

Ja ovog Ronalda ne mogu nikako, van terena je ljudina a na terenu idiot.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 25 maj 2014, 00:34

Ne vidim zasto je covjek idiot! :eh:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 maj 2014, 00:41

Sad i Matu hoce prodat VG haha. Sta ljudi nece napisat.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.