brook sjajno kreno, lillard mora ubaciti do kraja poluvremena bar jos 5 poena, a valjda ce brooklyn slomiti ovaj unakazan portland

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma izvadi prijatelju, izvadi i meni moja ali ipak puno je vise lijepih trenutaka nego ovih drugihharisbokii je napisao/la:@Kenchi druze meni djevojka izvadi vise zivaca nego bilo koji over/under na kosarkase haha
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ma ja ti govorim o ovisnosti ovoj sto neki spominju te kako da se ista izlijeci, nisam mislio u tom smislu da je taj ovisnik zakljucan u kuci po citav dan, doduse ako je bas ovisnik ima i takvih slucajeva sigurno10DelPiero je napisao/la:Pa koda kladenje automatski znaci da se covjek zakljuca kuci i prati po citav dan rezultate
a zaebancija je ovo bila za ovisnost jbtKenchi je napisao/la:Ma ja ti govorim o ovisnosti ovoj sto neki spominju te kako da se ista izlijeci, nisam mislio u tom smislu da je taj ovisnik zakljucan u kuci po citav dan, doduse ako je bas ovisnik ima i takvih slucajeva sigurno10DelPiero je napisao/la:Pa koda kladenje automatski znaci da se covjek zakljuca kuci i prati po citav dan rezultate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.