Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bodi123 » 07 apr 2015, 01:45

slika

brook sjajno kreno, lillard mora ubaciti do kraja poluvremena bar jos 5 poena, a valjda ce brooklyn slomiti ovaj unakazan portland :pray:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 apr 2015, 01:45

:lol: :lol: :lol:

Bolest ko bolest :mrgreen:

Hajde Bogdanovicu jos 4p i Soeda pokrij hendikep da me izvadite iz ovog uzas dana i prokletog binga tacnije da ublazite bar malo :cry:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 07 apr 2015, 01:47

:rol: :rol: Dobar. Zdravo ja sam Steve,igram kladionicu već 7 godina i ne mogu zamisliti jedan dan svog zivota bez nje,sve cu uciniti da se izliječim. :salut:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 07 apr 2015, 01:48

@plavipatriota

Nema na čemu legendo, meni je kladionica dobra zabava prije svega za ubiti vrijeme, a da zaradim i nešto budem dobar na njoj nikad mi u planu nije bilo jer smatram da za ovo fkt nemam sreće tako da ako šta i dobijem dobro je, ako ne haj ne pijem, ne pušim ganjam neki okej život pa mi valjda može biti porok kladionica miša mu nije baš da nemam nešto loše. :mrgreen: :P Koliko sam upratio tebi je u cilju da vratiš uloženo, ali ja ti preporučujem da ti bude cilj da se zabaviš i pomalo ubadaš, jer ako želiš povratiti tih 350 km imaš dvije varijante da igraš na markicu puno parova ili manji broj na veći ulog. Eh sad ako ćeš ti ganjati 20 parova neka matematima kaže da na 20 parova realno neko mora da zezne ono prevelika je šansa i matematična računica da svih 20 prođu bez problema, sa druge strane na manji broj parova i kvotu da stavljaš 10 km za tih 350-400 km kakva su vremena haj ti nađi sigurno da možeš staviti neku lovu. Tako da ono igraj na sitno i prvo se dobro zabavi, a onda ako se šta zaradi dobro je od koga dosta je. Ali da se vadiš i izvučeš svoje teško da ti možeš ikada biti dobar jer ćeš na dobivenu lovu dobiti želju da igraš dalje jer je jače od nas i ode ti u minus opet tako da reci sebi kako došle tako otišle gledaj na sportsku kladionicu kao na vid zabave, a ne vađenja i vraćanja svoje izgubljene love. :thumbup:

@Puma

Moramo malo popričati, kakva su vremena i koliko neki ozbiljno shvaćaju ove igre na sreću vjeruj mi za koju god. u BiH će klinike za odvikavanje od kocke imati ozbiljnog posla, a ovo nije šuplja mnoga istraživanja pokazuju da svaki danom sve više ljudi zbog silnih problema poteže za kladionicom i drugim vidovima da se iščupa sanja jedan dobitak. Kako je jedan momak napisao u jednom članku o životu u Sarajevu: " Mi igramo Bingo, i u životu i u kladionici. Pune su i većina nas, bijednih, čekamo taj broj koji će nas pogurati. Ali ne dolazi, ta dvica ili tridestka ne pada jer smo prokleti. Ne izlazi taj broj koji bi nam omugućio da živimo."

Naša realnost i tuga brate, a uvijek treba pričati i o drugoj strani medalje ne smijemo dozvoliti da kocka ovlada nama. ;)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 apr 2015, 01:51

:lol: Zdravo ja sam ennis i obecavam da se necu vise kladiti ako Deron bude over veceras, sto se nece desiti :rol:

Edit: I da Lillard bude under :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 07 apr 2015, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 07 apr 2015, 02:03

Ako ništa ovo je najbolji pdf na forumu :tokralju: i bude mi 100 puta lakse kad padnem na jednom kad ovdje svratim :thumbup:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 07 apr 2015, 02:04

@janez svaka cast vidi se da racionalno razmisljas i da ne dozvoljavas sebi da upadas u probleme tek tako.
Naravno svako od nas pokusava nesto preko kladionice da postigne ustvari sve je to jedan začarani krug koji se vrti, shodno tome koliko je neko u tom krugu. Uplacujemo tokom sedmice 10-20KM tako sedmicama nekad vise nekad manje i samo uzimamo bukvalno od sebe i onda kad dodje taj neki dobitak kazemo eh sad smo na nuli sad uzivamo a ustvari smo samo nastavili taj zacarani krug, gdje cemo opet kao sto @SteveHeighway kaze opet 50 posto toga vratiti kladionici u zelji da sa te neke nule odemo u plus i pokusamo pobjediti kladionicu ali tesko.
Odgovorno tvrdim da je malo onih koji od nje mogu da zaradjuju ili zive, po meni jedini nacin su veci ulozi na singl i nista više, jednostavno takva su vremena. Najveca ironija je sto takav tip igre bas mogu omoguciti sebi oni koji imaju novac kojima ulog od 100-200KM dnevno nije problem na neki dobar singl ili dubl, a mi neki iz srednjeg i nizeg reda, studenti, konobari, komercijalisti prepusteni smo masti da sa 5-10KM uloga dotaknemo ove gore, ali pretezno u toj želji izgorimo. Zato kladionicu ako vec nisi imucan dovoljno ne treba shvatati ozbiljno i gledati kao jedan od primarnih izvora primanja jer je to nemoguce nazalost, zato opusteno sa 2,3KM dnevno uci u kladionicu odigrati opusteno 5,6 parova pa ako prodje, dobro i jeste. Bitno je nezalijetati se i jednostavno pokriti se koliko si dug.
Pozdrav svima.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hajmo
Kontakt:

Post Postao/la Hajmo » 07 apr 2015, 02:05

Lopez će nas sve oboriti. :roll:
Zadnja izmjena: Hajmo, dana/u 07 apr 2015, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 apr 2015, 02:08

Joj Lillarda krene fanstasticno i sad masi 5 za redom suteva :facepalm:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 apr 2015, 02:08

E gledaj sad Soede doktora :twisted:
Alessandro Del Piero !

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 07 apr 2015, 02:08

Ljudi de mi recite jel se vi zayebavate sto se tice ove ovisnosti ili sta? Ako je istina da ste fkt ovisni onda je prvi i jedini razlog : Nemate pametnijeg posla u zivotu . Pogledajte jednom onu emisiju sto cetvrkom bude na hayatu joj nmg se sjetiti imena, uglavnom oni siromasni ljudi, pa pogledajte malo kako ljudi zive i sta rade samo da prezive, meni dodje da placem kad vidim iskreno .. Gledajte malo drugacije na te pare sto trosite, npr. odite jedan dan u shoping pa pogledajte kako ste sebi lijepih stvari mogli kupiti jer sigurno kad prolazite pored nekog shopa kazete joj da mi je ove patike, joj da mi je ovu duksu .. Nadjite sebi djevojku, izlazite, uzivajte, izadjite preko dana na kafu, gledajte guze i meme, napijte se, docekajte jutro kada cete reci "joj necu vise nikada piti" , kad dodje ljeto idite na more, yebite, ma istaaaaaa.. toliko ljepsih stvari ima od kladjenja i zamaranja hocel' ovo proci il ne ,da je apsurdno govoriti o bilo kakvoj ovisnosti.. UZIVAJTE U ZIVOTU LJUDI :) :wave:

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 07 apr 2015, 02:12

@Kenchi druze meni djevojka izvadi vise zivaca nego bilo koji over/under na kosarkase haha

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 07 apr 2015, 02:13

harisbokii je napisao/la:@Kenchi druze meni djevojka izvadi vise zivaca nego bilo koji over/under na kosarkase haha

ma izvadi prijatelju, izvadi i meni moja ali ipak puno je vise lijepih trenutaka nego ovih drugih ;)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 apr 2015, 02:15

Pa koda kladenje automatski znaci da se covjek zakljuca kuci i prati po citav dan rezultate :)
Alessandro Del Piero !

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 07 apr 2015, 02:17

ma pratim samo NBA kad se kladim,ovo sto je po danu posto uglavnom nisam kuci pogledam na kraju rezultate :D
Steven Gerrard !

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 07 apr 2015, 02:17

10DelPiero je napisao/la:Pa koda kladenje automatski znaci da se covjek zakljuca kuci i prati po citav dan rezultate :)
Ma ja ti govorim o ovisnosti ovoj sto neki spominju te kako da se ista izlijeci, nisam mislio u tom smislu da je taj ovisnik zakljucan u kuci po citav dan, doduse ako je bas ovisnik ima i takvih slucajeva sigurno

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 07 apr 2015, 02:20

Kenchi je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Pa koda kladenje automatski znaci da se covjek zakljuca kuci i prati po citav dan rezultate :)
Ma ja ti govorim o ovisnosti ovoj sto neki spominju te kako da se ista izlijeci, nisam mislio u tom smislu da je taj ovisnik zakljucan u kuci po citav dan, doduse ako je bas ovisnik ima i takvih slucajeva sigurno
a zaebancija je ovo bila za ovisnost jbt :rol: jedino je malo @plavipatriota zaglajzao ali izvuci ce se :D
Steven Gerrard !

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 07 apr 2015, 02:22

ma nisam ja jarane ovisan, na početku jesam bio, ali sada sam ANTIOVISAN, samo ne mogu da im pare halalim...
čovjek kad je ovisan o nečemu, npr cigare, on ipak kad puši nekako uživa u njima, ja nikako u ovome :mrgreen:
kad vratim ovo neće biti sretnijeg čovjeka od mene, yebem ti i premier i kad sam ušao u njega :mrgreen: (davno to nekad bilo)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 apr 2015, 02:32

Poludio Lillard :lol: :tokralju:

EDIT jos jedna trica hahahahha, hajde jos 4 majstoreeeeeeee!
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 07 apr 2015, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 apr 2015, 02:35

Jao Lillarda obori me :salut: da se upotpuni očajan dan
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.