NE ZNAM, kazem tesko, jedino ako ima neku klauzulu u ugoovoru zbog ispadanja u 2. ligu... a i menadžeru to ne odgovara REALNO ...D€LUX je napisao/la:Ako Bevaba dovedete , to znaci da ste kesirali najmanje 400.000 eura Medicu i to kazem najmanje jer je 500.000 trazio od jedne njemacke ekipe. Sumnjam da ce se on vratit u BIH , ma da nikad se nezna Sarajevo jako ambiciozno ove godine krenulo , mozda se i on prepoznao u tom projektu. Nikad ne reci nikad , al znam da ga Medic neda bas tako lahko a ima ugovor jos 5 godina sa Zagrebom! Jest da Sarajevo dobro stoji financijski al tesko bgm ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Sumnjam da ima klauzulu iskoristili bi je ti njemci , i navodno prije dovodjenja Rubena Lime Dinamo ga htio dovesti ako nista oni bi aktivirali Klauzulu. Mozda neka eventualna posudba , al je za to rok prosao...htcxone je napisao/la:NE ZNAM, kazem tesko, jedino ako ima neku klauzulu u ugoovoru zbog ispadanja u 2. ligu... a i menadžeru to ne odgovara REALNO ...D€LUX je napisao/la:Ako Bevaba dovedete , to znaci da ste kesirali najmanje 400.000 eura Medicu i to kazem najmanje jer je 500.000 trazio od jedne njemacke ekipe. Sumnjam da ce se on vratit u BIH , ma da nikad se nezna Sarajevo jako ambiciozno ove godine krenulo , mozda se i on prepoznao u tom projektu. Nikad ne reci nikad , al znam da ga Medic neda bas tako lahko a ima ugovor jos 5 godina sa Zagrebom! Jest da Sarajevo dobro stoji financijski al tesko bgm ...
>>No body likes us but we dont care<<
Agencija ECHOES - KupiKartu.ba - partner Fudbalskog kluba Sarajevo, odlučila je svoje usluge štampe ulaznica i kontrole ulaza za humanitarnu utakmicu SARAJEVO ZA BIHAĆ uraditi potpuno besplatno, i na taj način pomoći akciju prikupljanja sredstava za kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću. Također treba istaći i da ovlašteni prodavači ulaznica svoje usluge za ovu utakmicu neće naplatiti.
treba se organizovati i da se dodje u sto vecem broju na utakmicu...
ne samo navijaci nego i ljudi, i TV stanice da razglase, da pozovu...
treba se organizovati i da se dodje u sto vecem broju na utakmicu...
ne samo navijaci nego i ljudi, i TV stanice da razglase, da pozovu...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
kad je ta utakmica ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
u nedjelju...ZZtop10 je napisao/la:kad je ta utakmica ?
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Samo korak po korak...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahhahah pa poceli smo svojim sredstvima, popravljati stadion AFH. 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ima se, moze seamypitar je napisao/la:Hahhahah pa poceli smo svojim sredstvima, popravljati stadion AFH.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Opet vas loze , nikad pameti necete doci , hajd sto vas loze "nasi" , sad vas i strumfovi poceli lozit' ....
fifa09 je napisao/la:Opet vas loze , nikad pameti necete doci , hajd sto vas loze "nasi" , sad vas i strumfovi poceli lozit' ....
Daj malo manje pisi sa foruma fks.info,eto ti sad kao nesto pametan.

Ko se lozi

Vi ste Giganti ! Grad je vas !Hordas Doboj je napisao/la:Ima se, moze seamypitar je napisao/la:Hahhahah pa poceli smo svojim sredstvima, popravljati stadion AFH.

2007 - 2014, pusa. :-*
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Vi ste Giganti ! Grad je vas !Hordas Doboj je napisao/la:Ima se, moze seamypitar je napisao/la:Hahhahah pa poceli smo svojim sredstvima, popravljati stadion AFH.![]()
2007 - 2014, pusa. :-*

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
amypitar je napisao/la:fifa09 je napisao/la:Opet vas loze , nikad pameti necete doci , hajd sto vas loze "nasi" , sad vas i strumfovi poceli lozit' ....
Ko se lozi
nadajte se bevabu ...
fifa09 je napisao/la:amypitar je napisao/la:fifa09 je napisao/la:Opet vas loze , nikad pameti necete doci , hajd sto vas loze "nasi" , sad vas i strumfovi poceli lozit' ....
Ko se lozi
nadajte se bevabu ...
Ko se nada.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
U kupu BiH protivnik u 1/16 finala Busovaca ili Podgrmec u gostima.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Rutinski prolazimo.Ja se nadao Slobodi, al' jbg. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone

Ja bih im odmah dao papire i mars iz kluba, ne samo njemu nego svakom ovako ko ne vodi sportski zivot.....

Sreca pa je Ojler mlad umro...
- SarajlijaTM
Ovo na jamakovom rodjendanuMrWhite je napisao/la:
Ja bih im odmah dao papire i mars iz kluba, ne samo njemu nego svakom ovako ko ne vodi sportski zivot.....

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, HyperOS, johntravolta123, mnon46 i 48 gostiju.