Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Ozren
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Ozren » 24 maj 2014, 01:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ozren je napisao/la: Toni Kroos: "There have been many speculations but Manchester United has never been an option." (Bild)
Osramotio si se prošlo ljeto sa pričom o Roneyu i dobio si lekciju od moderacije, i sad opet pokušavaš to isto. Nastavi i svaki naredni post na ovoj temi će da ti bude prijavljen i izbrisan ;)
Kakvu lekciju, o cemu pricas????
Iznio sam cinjenicu vezanu za Kroosa, covjek nece napustati Bayern....vidim imas komplekse, nema potrebe, samo opusteno!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2014, 02:07

Ozren je napisao/la: Kakvu lekciju, o cemu pricas????
Znaš ti dobro o čemu ja pričam, @Mona je akter te priče. Sa Rooneyem si se osramotio i sad opet pokušavaš isto.
Ozren je napisao/la:Iznio sam cinjenicu vezanu za Kroosa, covjek nece napustati Bayern....vidim imas komplekse, nema potrebe, samo opusteno!!!
Ja nigdje i nisam rekao da će sigurno napustiti Bayern. Nego sam sugerisao da bi mi trebali ponuditi taj iznos (ako Van Gaal ne bude tvrdoglav), jer očito zasad nismo bili dovoljno konkretni. A ta izjava ne znači mnogo, dok god on ne produži ugovor sa Bayernom, isto kao što ni ono što si ti postavljao cijelo vrijeme o Rooneyu prošlo ljeto nije značilo ništa.

To o kompleksima ne bih komentarisao, jer je to još jedan dokaz o kakvoj osobi se radi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 24 maj 2014, 02:12

Ozren je napisao/la: Kakvu lekciju, o cemu pricas????
Znaš ti dobro o čemu ja pričam, @Mona je akter te priče također. Sa Rooneyem si se osramotio i sad opet pokušavaš isto.
Ozren je napisao/la:Iznio sam cinjenicu vezanu za Kroosa, covjek nece napustati Bayern....vidim imas komplekse, nema potrebe, samo opusteno!!!
Ja nigdje i nisam rekao da će sigurno napustiti Bayern. Nego sam sugerisao da bi mi trebali ponuditi taj iznos (ako Van Gaal ne bude tvrdoglav), jer očito zasad nismo bili dovoljno konkretni. A ta izjava ne znači mnogo, dok god on ne produži ugovor sa Bayernom, isto kao što ni ono što si ti postavljao cijelo vrijeme o Rooneyu prošlo ljeto nije značilo ništa.

To o kompleksima ne bih komentarisao, jer je to još jedan dokaz o kakvoj osobi se radi.
Rooney je prevario mnoge, ne samo mene kada je upitanju prosli prelazni rok,a sve u cilju dobivanja vece place. SAF je izjavio da je Rooney zatrazio transfer, i pola ljudi na ovom forumu je bilo uvjereno da ce otici.

Nemam namjeru da komentarisem ostatak tvog posta!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2014, 02:19

Ozren je napisao/la: Rooney je prevario mnoge, ne samo mene kada je upitanju prosli prelazni rok,a sve u cilju dobivanja vece place. SAF je izjavio da je Rooney zatrazio transfer, i pola ljudi na ovom forumu je bilo uvjereno da ce otici.
Pa logično da će vas prevariti kad ne poznajete United, ja sam od početka tvrdio da nigdje ne ide, a to je pogotovo bilo jasno nakon zvanične izjave Uniteda negdje sredinom jula, kada su negirali bilo kakvu mogućnost prodaje, dok ste vi (ti i saurman ponajviše) i nakon toga nastavili sa istom pričom i bili uvjereni i njegov prelazak u Chelsea. A United nije klub koji će svoje najbolje igrače prodati svojim rivalima u Premu, to je jasno. Da je Real bio zainteresiran, možda bi se i moglo povjerovati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 24 maj 2014, 02:31

Ozren je napisao/la: Rooney je prevario mnoge, ne samo mene kada je upitanju prosli prelazni rok,a sve u cilju dobivanja vece place. SAF je izjavio da je Rooney zatrazio transfer, i pola ljudi na ovom forumu je bilo uvjereno da ce otici.
Pa logično da će vas prevariti kad ne poznajete United, ja sam od početka tvrdio da nigdje ne ide, a to je pogotovo bilo jasno nakon zvanične izjave Uniteda negdje sredinom jula, kada su negirali bilo kakvu mogućnost prodaje, dok ste vi (ti i saurman ponajviše) i nakon toga nastavili sa istom pričom i bili uvjereni i njegov prelazak u Chelsea. A United nije klub koji će svoje najbolje igrače prodati svojim rivalima u Premu, to je jasno. Da je Real bio zainteresiran, možda bi se i moglo povjerovati.
Nije bit sta United zeli, vec sta je Rooney zelio. Ocito su po drugi put pali na njegovu glumu, prvi put je iskoristio Real, a drugi put Chelsea kako bi povecao svoja primanja, ali opet to je interna stvar Uniteda. Zato sad imas situaciju da LVG ne zeli dati kapitensku traku njemu vec RVP-u iako je Persie tek dvije godine u Manchesteru i zna se odakle je dosao i sta je bio u prethodnom klubu sto je po mom misljenju porazavajuce za United!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 maj 2014, 02:47

Ozren je napisao/la: Nije bit sta United zeli, vec sta je Rooney zelio. Ocito su po drugi put pali na njegovu glumu, prvi put je iskoristio Real, a drugi put Chelsea kako bi povecao svoja primanja, ali opet to je interna stvar Uniteda. Zato sad imas situaciju da LVG ne zeli dati kapitensku traku njemu vec RVP-u iako je Persie tek dvije godine u Manchesteru i zna se odakle je dosao i sta je bio u prethodnom klubu sto je po mom misljenju porazavajuce za United!!!
Pa jasno je da je Rooney od početka i želio novi ugovor, to sam i govorio od samog početka te sage, dok ste vi vjerovali medijima koji su ga selili, a sad je dobio isti ugovor kao što je imao, dakle 240000, ni penija više. Uz image rights koja idu u korist i njemu ali i Unitedu. Dakle nije United tu pao, nego je i imao u planu produžiti mu ugovor i to se i desilo. A i Chelsea je nasjeo na tu glumu čim je slao ponude :mrgreen:

Evra je kapiten kad je zdrav, vjerujem da će to i ostati, ali Van gaal još nije odlučio, tako da ćemo vidjeti za to. Naravno da je njegov ljubimac Robin jer je on Holanđanin, ali me to i ne intersuje previše u trenutku kad trebamo napokon odriješiti kesu i pojačati ekipu, a traku kome god da odluči dati, neće pogriješiti, barem što se mene tiče. Mene zanima da on dovede igrače koji će United napraviti boljom i kvalitetnijom ekipom i koji će donijeti top 4 iduće sezone, jer je jasno da sa trenutnim kadrom to nismo u stanju učiniti.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 maj 2014, 09:49

Da da, sad sam se sjetio slavnog Ozrena:

"Rooney viđen kako pješači u kraju 10 km udaljenom od Stamford Bridgea" :tokralju:

Krunski dokaz da prelazi u Chelsea :tokralju: :tokralju:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 maj 2014, 11:10

Ozren je napisao/la: Nije bit sta United zeli, vec sta je Rooney zelio. Ocito su po drugi put pali na njegovu glumu, prvi put je iskoristio Real, a drugi put Chelsea kako bi povecao svoja primanja, ali opet to je interna stvar Uniteda. Zato sad imas situaciju da LVG ne zeli dati kapitensku traku njemu vec RVP-u iako je Persie tek dvije godine u Manchesteru i zna se odakle je dosao i sta je bio u prethodnom klubu sto je po mom misljenju porazavajuce za United!!!
Pa jasno je da je Rooney od početka i želio novi ugovor, to sam i govorio od samog početka te sage, dok ste vi vjerovali medijima koji su ga selili, a sad je dobio isti ugovor kao što je imao, dakle 240000, ni penija više. Uz image rights koja idu u korist i njemu ali i Unitedu. Dakle nije United tu pao, nego je i imao u planu produžiti mu ugovor i to se i desilo. A i Chelsea je nasjeo na tu glumu čim je slao ponude :mrgreen:

Evra je kapiten kad je zdrav, vjerujem da će to i ostati, ali Van gaal još nije odlučio, tako da ćemo vidjeti za to. Naravno da je njegov ljubimac Robin jer je on Holanđanin, ali me to i ne intersuje previše u trenutku kad trebamo napokon odriješiti kesu i pojačati ekipu, a traku kome god da odluči dati, neće pogriješiti, barem što se mene tiče. Mene zanima da on dovede igrače koji će United napraviti boljom i kvalitetnijom ekipom i koji će donijeti top 4 iduće sezone, jer je jasno da sa trenutnim kadrom to nismo u stanju učiniti.
Ma, nije to zato sto je RvP Holandez nego eto, nesto ga je svakako zagotivio. U reprezentaciji su svi Holandezi ali je kapitensku traku uzeo Sneijderu i dao Robinu. To nisu stvari koje se desavaju svaki dan... Vjerovatno ima veze sa formom igraca. Tada je Sneijder bio u Italiji na tribinama a RvP najbolji u Engleskoj.

Mislim da RvP nije i ne moze biti iznad Rooneya. Svejedno sto je dva puta forsirao novi ugovor. To rade svi.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 24 maj 2014, 11:12

MoR je napisao/la:Da da, sad sam se sjetio slavnog Ozrena:

"Rooney viđen kako pješači u kraju 10 km udaljenom od Stamford Bridgea" :tokralju:

Krunski dokaz da prelazi u Chelsea :tokralju: :tokralju:

ni helikopter mu nisu mogli omogućiti :nedam:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 24 maj 2014, 12:16

Format je napisao/la:Do sad su ga tri puta mogli dovest, nesposobnjakovici , kao da za Barcelonu igra.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma nebi ja njega moljakao,,ako nece nemora!
ima kolasinac lik BETON u odbrani! :bih: ;)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 24 maj 2014, 12:25

rooney19 je napisao/la:
Format je napisao/la:Do sad su ga tri puta mogli dovest, nesposobnjakovici , kao da za Barcelonu igra.

ma nebi ja njega moljakao,,ako nece nemora!
ima kolasinac lik BETON u odbrani! :bih: ;)
Ma nije on beton,nego je nas pa nismo objetkvini,dobar je ali nije on materijal za United,bar ne jos . Shawa moraju dovest,jer recimo Real nece Coentrao prodat ,bice im sad prvi izbor a na trzistu vise dobrih bekova nema ili su preskupi ili ih ne mozes dovest,pa mi probleme sa Shawom imamo **** te led.
Zeljeznicar! 1921 !

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 24 maj 2014, 15:51

A sto je to Shaw materijal za Uniteda, a Kolasinac nije?
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 24 maj 2014, 16:42

Shaw je top 3 beka lige sa svojih 18 godina, reprezentativac. Seo je dobar bek ali jos uvijek mnogo gresaka pravi , igra u dosta slabijoj ligi i nebi ga ja poredio sa Shawom, mi trebamo ppjacanje koje ce ostavit Evru na klupi a ne popunjavanje rupe.

Zeljeznicar! 1921 !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 maj 2014, 16:44

Ma Shaw je klasa ispred Kološinca,koliko god vam bio drag zato sto je nas reprezentativac,Shaw je ipak bolje rješenje.

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 24 maj 2014, 16:47

Nebi se slozio da je Shaw puno bolji od Seje, Shaw je isto tako mlad i neiskusan fudbaler..
GGMU!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 24 maj 2014, 17:01

Skyline je napisao/la:Nebi se slozio da je Shaw puno bolji od Seje, Shaw je isto tako mlad i neiskusan fudbaler..
Neiskusan je ako gledas godine,ako gledas igru,nebi rekao da je neiksusan.
Zeljeznicar! 1921 !

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 24 maj 2014, 17:02

Skyline je napisao/la:Nebi se slozio da je Shaw puno bolji od Seje, Shaw je isto tako mlad i neiskusan fudbaler..
A Kolasinac je kao prepun iskustva i nije uopste mlad igrac..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 24 maj 2014, 17:07

Ethel je napisao/la:
Procitaj malo bolje taj moj post pa onda komentarisi..
GGMU!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 24 maj 2014, 17:11

Skyline je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Procitaj malo bolje taj moj post pa onda komentarisi..
Moja greska ali bez obzira Shaw je kvalitetniji igrac iz razloga sto je i ofanzivno jako dobar za razliku od Seada koji to nije, a United je gotovo uvijek imao brze i prodorne bekove koji su dobri i ofanzivno i defanzivno..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 24 maj 2014, 17:14

Ma volio bi i ja da Shaw dodje, ali eto samo sam se dotakao poredjenja njega i Kolasinca :D
GGMU!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.