ladno hehezgmiky je napisao/la:Hibernian-Aberdeen X 3.25, pol.kraj X/X 5.00
probati, moglo bi doći, na tablici su jedan do drugoga dijeli ih samo jedan bod i vrlo realan ishod je upravo ovaj,a pošto već par kola nemaju nerješenog ishoda mislim da bi mogli upravo sada. Što se prelaza tiče ovaj bi mogao doći iako nije isključeno ni 2/x ili 1/x no ja mislim da ide ovaj.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nabrzaka rješeno u svega 11 minuta, hvala im...zgmiky je napisao/la:Verona-Brescia oba daju gol 1.70, oba daju i over 2.5 2.35
možda malo riskantno no moglo bi proći, obje ekipe moraju napasti i težiti da daju gol više, inače u njihovim tekmama i ne dolazi baš ovaj tip ali sad bi mogao doći.
Verona se bori za drugo mjesto sa Livornom i zaostaje 4 boda za promocijom u prvu ligu, no i Brescia ima što za reći, njima bodovi trebaju kako bi ostali u igri za play off tako da ja vjerujem kako će obje ekipe zabiti barem po gol i da ćemo vidjeti više od dva gola, pobjedi bi trebali biti bliži domaćini.
nadam se da je netko bar nešto ispratio i da sam pomogao

Da li je i u drugim kladionicama kao u Bet Live ovako niska margina na ove parove:
Lopez 6,5 skokova
Griffin 7,5 skokova
Conley 4,5 asistencije
Igrao sam sve over, vuklo me previse pa bi zelio da mi date svoje misljenje ima li sanse za ovo..
Lopez 6,5 skokova
Griffin 7,5 skokova
Conley 4,5 asistencije
Igrao sam sve over, vuklo me previse pa bi zelio da mi date svoje misljenje ima li sanse za ovo..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nisu drug , u Premieru su Conleyeve asistencije 5.5 i Griffinovi skokovi 8.5 , a Lopeza nema ..
Mislim da je realno da prodjes ta 2 , ali za Lopeza nisam siguran , jer znam da je u NBA aktuelna jedno vrijeme bila zajebancija da je za Lopeza double double kad ima vise od 3 skoka u dvije utakmice zaredom ..
Mislim da je realno da prodjes ta 2 , ali za Lopeza nisam siguran , jer znam da je u NBA aktuelna jedno vrijeme bila zajebancija da je za Lopeza double double kad ima vise od 3 skoka u dvije utakmice zaredom ..
Znam za Premier vidio sam, zato sam i igro u Bet live, ali igro bi evansa u premier prije ali je griffin i conley veca margina, vidjecemo zadnju je imao 7 skokova i nije igrao 4 cetMatador je napisao/la:Nisu drug , u Premieru su Conleyeve asistencije 5.5 i Griffinovi skokovi 8.5 , a Lopeza nema ..

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bra'o ti ga bate, vidim niko nece da te pohvali, tako ti je to ovdje, nastavi samo ! GLzgmiky je napisao/la:nabrzaka rješeno u svega 11 minuta, hvala im...zgmiky je napisao/la:Verona-Brescia oba daju gol 1.70, oba daju i over 2.5 2.35
možda malo riskantno no moglo bi proći, obje ekipe moraju napasti i težiti da daju gol više, inače u njihovim tekmama i ne dolazi baš ovaj tip ali sad bi mogao doći.
Verona se bori za drugo mjesto sa Livornom i zaostaje 4 boda za promocijom u prvu ligu, no i Brescia ima što za reći, njima bodovi trebaju kako bi ostali u igri za play off tako da ja vjerujem kako će obje ekipe zabiti barem po gol i da ćemo vidjeti više od dva gola, pobjedi bi trebali biti bliži domaćini.
nadam se da je netko bar nešto ispratio i da sam pomogao

Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
@miky čestitke, drago mi je vidit da je i tebe krenulo nakon duze pauze.
@moggiano, šteta za kornere, odličan si tiket složio.. jbg
Što se lopeza tiče, ja sam ga prošlu ganjao under 6,5 (@2,00), lagano je ušlo.. i večeras sam ponovio, iako su kvotu spustili na 1,85. Al pao mi je već taj tiket tako da za ku*ac.

@moggiano, šteta za kornere, odličan si tiket složio.. jbg
griffin i conley bi trebali.. Iako će griffin imat posla sa memphisom u reketu, u stanju je 8 puta skočit, daleko od toga.LloriS je napisao/la:Da li je i u drugim kladionicama kao u Bet Live ovako niska margina na ove parove:
Lopez 6,5 skokova
Griffin 7,5 skokova
Conley 4,5 asistencije
Što se lopeza tiče, ja sam ga prošlu ganjao under 6,5 (@2,00), lagano je ušlo.. i večeras sam ponovio, iako su kvotu spustili na 1,85. Al pao mi je već taj tiket tako da za ku*ac.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 23 apr 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
REZ: 10-6bevanda4 je napisao/la:Graeme Dott - Peter Ebdon 1 @1,55
snooker [meč počinje u 11:00, pauza od 15:30 do 20:00, završava oko 22:00 - 23:00]
Svjetski prvak iz 2002. (ebdon) i 2006. (dott) sutra se sastaju u prvom kolu SP-a. Graeme s razlogom postavljen za favorita, zadnjih par mjeseci Ebdona prati kriza. (od zadnjih 17 mečeva dobio samo 2 - a ne zna ni sam kako) Poznat je po svom karakterističnom stilu igre - vjerojatno najsporiji igrač na touru zadnjih 20-ak godina.Većini protivnika (a bogami i gledatelja) Ebdonova monotona igra utječe na koncetraciju i to se dosta često zna odrazit na njihovu izvedbu za stolom.. Ali, ako ćemo gledat statistiku, Dottu to nimalo ne smeta (3 puta igrali, 3 puta pobjeda Graema) Što se tiče rankinga, i tu Graeme ima prednost: Dott (11.) , Ebdon (31.) Navijački uplaćujem jedinicu jer nikome nije u interesu da gleda ovog ćelavog indijanca u daljnjem toku SP-a.
U desetom selu živi Antuntun!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Tomic - De Schepper - 1 (1.40)
De Sch. nema nista osim servisa a posto se igra na sljaci nece mu biti puno od pomoci , preferira servis-volej igru sto i nije prolazno na sljaci bas toliko pa tako da vjerujem da ce ga danas u mecu samo servis drzati cim on zakze gubice poene ...
Gulbis - Verdasco - 1 (1.40)
Gulbis poceo ove godine da igra jako dobro , pravo se bacio u trening i pruza dobre rez. ove sezone odigrao 2 meca , pobjedio Isnera 2-1 , izgubio od Monaca 2-1 , tako da mislim danas treba da izadje samo skoncentrisan i da vraca loptu preko mreze ostalo ce sve sam da rijesava Verdasco
Monfils - Volandri - 1 (1.50)
Volanddri je upao kao lucky-loser jer je juce izgubio od Cipola Flavia 6-2 , 4-0 predao mec , znaci Flavio ga je pregazio tako receno , Monfils i ako nije u nekoj posebnoj formi ovakav mec bi trebao da dobije vrlo lako bez nekih posebnih problema ...
Sretno ko prati
De Sch. nema nista osim servisa a posto se igra na sljaci nece mu biti puno od pomoci , preferira servis-volej igru sto i nije prolazno na sljaci bas toliko pa tako da vjerujem da ce ga danas u mecu samo servis drzati cim on zakze gubice poene ...
Gulbis poceo ove godine da igra jako dobro , pravo se bacio u trening i pruza dobre rez. ove sezone odigrao 2 meca , pobjedio Isnera 2-1 , izgubio od Monaca 2-1 , tako da mislim danas treba da izadje samo skoncentrisan i da vraca loptu preko mreze ostalo ce sve sam da rijesava Verdasco

Volanddri je upao kao lucky-loser jer je juce izgubio od Cipola Flavia 6-2 , 4-0 predao mec , znaci Flavio ga je pregazio tako receno , Monfils i ako nije u nekoj posebnoj formi ovakav mec bi trebao da dobije vrlo lako bez nekih posebnih problema ...
Sretno ko prati

Manchester United!
Pratim. Hvala. Srecno i tebiEmirSioux89 je napisao/la: Sretno ko prati

http://freeskidrowgames.tk/
Analiza nije losa, ali kad pogledas da Tomic nije uzeo zadnjih 5 meceva nijedan set na sljaci onda je zabrinjavajuce da li moze bilo koga da dobije... pozzzEmirSioux89 je napisao/la:Tomic - De Schepper - 1 (1.40)
Gulbis poceo ove godine da igra jako dobro , pravo se bacio u trening i pruza dobre rez. ove sezone odigrao 2 meca , pobjedio Isnera 2-1 , izgubio od Monaca 2-1 , tako da mislim danas treba da izadje samo skoncentrisan i da vraca loptu preko mreze ostalo ce sve sam da rijesava Verdasco![]()
Sretno ko prati
- EmirSioux89
- Kontakt:
To jest brate, al De.Sch nije bas neka klasa igraca, mislim da nema neke sanse protiv Tomica cak bi igrao i tr: 2-0
Manchester United!
Bayern - Barcelona 2
Messi go
6.00
Monfils
Kohlschreiber
Bellucci
Giraldo
Gulbis
7.46
Messi go
6.00
Monfils
Kohlschreiber
Bellucci
Giraldo
Gulbis
7.46
Zadnja izmjena: Matador, dana/u 23 apr 2013, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Offline !
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
što mislite Bayern-Barca zbroj kornera više 10.5,vidim da su vodeći po broju kornera ove sezone
slabo slabo..reformer je napisao/la:Skokovi - R. Evans (11.5) VIŠE 1.85
Poeni - C. Paul (19.5) MANJE 1.85
Poeni - B. Lopez (20.5) VIŠE 1.85
Celta - Zaragoza (6.5, žuti kartoni) VIŠE 1.70
Politiers - Nancy (149.5) MANJE 1.70
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
- arsengunner
- Kontakt:
Ako ko zna o tenisu sta nek posta koji zicer
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed

Samo WENGER istina je!!!
Elias G.-Kovalik J. 1 1,50arsengunner je napisao/la:Ako ko zna o tenisu sta nek posta koji zicer
Hvala unaprijed
Clezar G.-Herbert P.H. 1 1,40
DutraSilvaR-Trungelliti M. 1 1,50
Duckworth J.-Lojda D. 1 1,45
Hanescu V.-Bachinger M. 1 1,50
Sretno
- arsengunner
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.