Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pozdrav za kolegu forumaša Janeza,instituciju 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Majku im sad bila 22mukitmovac je napisao/la:Uh bilo bi dobro, al svakako se uzdam u Lopeza i WililamsaFrankie je napisao/la:Ljubilarna 4000 -ta stranica![]()
@muki
Aldrige, Batum ne igraju veceras., A ova dvojica ocito ne igraju cim su ovi klosari u premieru digli granicu na Lilarda na 25
Mislim da bi City mogao izgubiti veceras. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Joj Cityja sta mi uradi
,imao sam 50 km uplate na listice sa Cityjem

SLOBODA NAVIJAČIMA
Kako ide raja, jel se dobilo šta?
@Hass
A tu si sokole https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55A07A08" onclick="window.open(this.href);return false;

@Hass
A tu si sokole https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55A07A08" onclick="window.open(this.href);return false;
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- plavipatriota
- Kontakt:
kako se izlazi iz crnog niza 

Nikako meni crni niz traje vako po 3,4 mjeseca svijum al sreca sto ne igram preko 3,4 marke rijetkoplavipatriota je napisao/la:kako se izlazi iz crnog niza
Ma brate cim izadjes kratko potrajeplavipatriota je napisao/la:kako se izlazi iz crnog niza

SLOBODA NAVIJAČIMA
Pozdrav brate mojHass je napisao/la:Pozdrav za kolegu forumaša Janeza,instituciju

Iznajmiš kakvu vikendicu bez interneta i najbližeg grada udaljenog nekih 30 kilometara da ti je mrsko hodati i biti ćeš u plusu gore. Sve drugo je nastavak niza vjeruj mi.plavipatriota je napisao/la:kako se izlazi iz crnog niza

- plavipatriota
- Kontakt:
gledam danas, frajer konobar u kafiću gdje idem, dobi 105 KM na sistemu 18 od 20, pogodio 19 parova, a inače je u fudbal upućen ko neka stvar, ne zna pročitati šta je odigro 

-
- Kontakt:
treba li ganjat ovaj Portland? dobra kvota
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pa takvi i dobivaju najvise i ovi sto naredaju po 20 parova prosjecna kvota 1,40 i lafo sve sskine ma nemoguce majke mi il pogodi 19 uzme prijevremenu i taj mu par izgubi sto ga je prekrizio i uzme pare. Znaci niko me ne moze ubijediti da nije izmanipulisano.. ovom prilikom pozdravljam premier mame vam se nayebem 4 godine clan jos nisam jackpot dobioplavipatriota je napisao/la:gledam danas, frajer konobar u kafiću gdje idem, dobi 105 KM na sistemu 18 od 20, pogodio 19 parova, a inače je u fudbal upućen ko neka stvar, ne zna pročitati šta je odigro
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
ennis je napisao/la:Joj Cityja sta mi uradi,imao sam 50 km uplate na listice sa Cityjem

Nikad, al nikad stavljati isti par na vise listica.
@gojzerica
Brooklynu treba za PO pobjeda , dok je Portland osigurao vec, a i odmaraju neke od glavnih igraca.
Gonza,al me nadje.
Btw,odakle si skinuo tu sliku?
Janez,institucija nego šta

Hass je napisao/la:Gonza,al me nadje.

Bahnem jedan dan sa ponudom pa razradimo zajednički tiket, a consigliere će nam kafe platit.

Zadnja izmjena: gonzales, dana/u 06 apr 2015, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
- madridista4ever
- Kontakt:
rajaa uzima si bruklin ovo vcrs, ne može lilard sam valjda 

Gonza,jesi ikad bio u galeriji?
Oćeš stvarno doći ili se zayebavas?

- plavipatriota
- Kontakt:
Mislite li da će sutra biti iznenađenja previše?
Moje mišljenje:
Wolfsburg-Freiburg: nekako mi je logika da će se Freiburg čuvati više za ligu i opstanak tamo nego da ovdje trpa prvu postavu protiv zelenih, a Wolfsburg dosta siguran u Bundesligi, tako da će baciti sigurno karte i na kup!
Dortmund-Hoffenheim: ovdje ako ne uzme Dortmund ne znam kad će, pa spas sezone moraju tražiti u kupu, u ligi ne mogu do evrope!
Fiorentina-Juventus: slična situacija kao Borac i Sarajevo, očekujem pobjedu Juventusa, ali pirovu, po meni x2...
Atletico Madrid-Real Sociedad: domaćini odlični kući, dok Sociedad ni tamo ni vamo... Atletico mora dobiti jer mu je za petama Valencia, ali i Sevilja...
Eibar-Malaga: domaćini loši kući, Malaga u gostima, očekujem utakmicu sa malo golova, ne smijem prognozirati 1, X ili 2...
Levante-Sevilla: Levante nije još osigurao opstanak, ali nije ni u kritičnoj situaciji, dok Sevilja lovi evropu, po meni x2
Monaco-Montepellier: Monaco ne smije izgubiti, vjerovatno su se zadovoljili bodom protiv St.Ettiene-a samo ako ovdje slave, jer ako ne slave Evropa dolazi u pitanje... Po meni kec, ali sigurnije je 1x jer su to Francuzi...
Aston Villa-QPR: Aston Villa pobjedom bi poprilično pobjegla od opasne zone, a porazom bi se uvalili do grla, tako da mislim da će ovdje doći 1x, ali radije bi odigrao utakmicu na malo golova...
Ajde malo da komentarišemo, samo kukamo, hajde da nešto fino analiziramo, pa da se izvučemo malo, možda da otkrijemo koje da ne igramo
Moje mišljenje:
Wolfsburg-Freiburg: nekako mi je logika da će se Freiburg čuvati više za ligu i opstanak tamo nego da ovdje trpa prvu postavu protiv zelenih, a Wolfsburg dosta siguran u Bundesligi, tako da će baciti sigurno karte i na kup!
Dortmund-Hoffenheim: ovdje ako ne uzme Dortmund ne znam kad će, pa spas sezone moraju tražiti u kupu, u ligi ne mogu do evrope!
Fiorentina-Juventus: slična situacija kao Borac i Sarajevo, očekujem pobjedu Juventusa, ali pirovu, po meni x2...
Atletico Madrid-Real Sociedad: domaćini odlični kući, dok Sociedad ni tamo ni vamo... Atletico mora dobiti jer mu je za petama Valencia, ali i Sevilja...
Eibar-Malaga: domaćini loši kući, Malaga u gostima, očekujem utakmicu sa malo golova, ne smijem prognozirati 1, X ili 2...
Levante-Sevilla: Levante nije još osigurao opstanak, ali nije ni u kritičnoj situaciji, dok Sevilja lovi evropu, po meni x2
Monaco-Montepellier: Monaco ne smije izgubiti, vjerovatno su se zadovoljili bodom protiv St.Ettiene-a samo ako ovdje slave, jer ako ne slave Evropa dolazi u pitanje... Po meni kec, ali sigurnije je 1x jer su to Francuzi...
Aston Villa-QPR: Aston Villa pobjedom bi poprilično pobjegla od opasne zone, a porazom bi se uvalili do grla, tako da mislim da će ovdje doći 1x, ali radije bi odigrao utakmicu na malo golova...
Ajde malo da komentarišemo, samo kukamo, hajde da nešto fino analiziramo, pa da se izvučemo malo, možda da otkrijemo koje da ne igramo

Brate nisam nikad bio, nemam običaj ići gore, bio jedanput ali ispod (za maturu)Hass je napisao/la:Gonza,jesi ikad bio u galeriji?

Oko srednjoškolskog se vrtim, onaj kvart, wiliams i premier blizu

Piti ćemo je jedan dan, ne zayebavam se. Imal još raje iz Konjica???
@plavipatriota
Nemoj brate previse analizirati
, odigraj sutra 5 parova po osjecaju od tih koje si napisao i kraj price
Nemoj brate previse analizirati

SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.