Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Decko je fini klupski igrac, nase dijete, zahvalan, borben, ne buni se kad je na klupi, daje sve od sebe kad igra, kao nekad Fletch. Neka ga, da bogdom jos koji momak iz naseg sastava ima takav attitude
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Hajmoo mjenjat,daj Depaja da zabije van 16
Prije ćemo ti i ja otići na neku svadbu zajedno nego što će taj zabiti.tajger je napisao/la:Hajmoo mjenjat,daj Depaja da zabije van 16

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
U kakvom mu je k samopouzdanje, taj ce prije nekoga na tribinama u 15 redu unakaziti svojim sutemtajger je napisao/la:Hajmoo mjenjat,daj Depaja da zabije van 16
Bravo Mou, da ga vidimo i na ovoj poziciji, zaslužio je. 

Steta Mata... lijepa bi bila jedna petarda nakon dugo vremena
Carrick je najbolji igrač večeras, kakav majstor...
Going on up to a spirit in the sky...
Ooooooo Robin van Persieee 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
To Robine majstore
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Joj Rooneya kakav je ovo samo balvan postao
EDIT: kakav ispracaj za RVPa, kad se samo sjetim kako ga je ono **** od sunarodnjaka otjeralo ko' zadnju us, place mi se
EDIT: kakav ispracaj za RVPa, kad se samo sjetim kako ga je ono **** od sunarodnjaka otjeralo ko' zadnju us, place mi se
Zadnja izmjena: al..., dana/u 20 okt 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Konacno jedna dobra tekma..
Nisam pogrijesio kada sam protiv liverpoola govorio herrera out carrick in..
A super je vidjeti gool rvp a jos ljepse onaj aplauz..pa lvg je potekla suza :-)imao sam zelju da united dobije,a rvp da postigne gol...
A super je vidjeti gool rvp a jos ljepse onaj aplauz..pa lvg je potekla suza :-)imao sam zelju da united dobije,a rvp da postigne gol...
Naravno Rooney pokazuje da nije vise ni za ovaj stepen takmicenja,prepravit ugovor il ga pustat u everton jer ovo je grehota pare bacat 300 sedmicno 

Kakva gospodska publika
RVP

RVP

Boze kakav je Mensah igrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

aplauz i Fergia

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Bez Herrere bi propali ko žeton protiv Liverpoola. Da si rekao Fella out, a Carrick in složio bih se. Ovako ne, neAnoniman je napisao/la:Konacno jedna dobra tekma..

Dobra utakmica, na kraju je i Memphis imao nekoliko dobrih poteza, Mensah da je samo jače ošutao eto gola ali dobro. RvP

Tek ce on biti igrac. 2014/15 igrao za u-18. Narednu za u-21 a ove za prvi tim a 18 mu je godina tek.Format je napisao/la:Boze kakav je Mensah igrac
Prosle sezone kod Joycea je bio strasan. Njegovim vrsnjacima bi se krv ledila u zilama kad je blizu lopte ili kad s njom jurca prema naprijed. Super su mi i on i Carrick u paru

Darmian fakat dobar vcrs. Martial za nivo bolji u defanzivi nego kad je tek dosao kod nas.
- TravisBickle
- Kontakt:
Jedna lijepa utakmica veceras, jedna sigurna pobjeda koja je dosla u pravom momentu. Moglo se vidjeti lijep broj finih poteza i naravno dva odlicna gola.
Carrick jos jednom pokazao kakav je doktor, naklon do poda. Mata takodjer super odigrao. Drago mi je sto je Darmian odigrao sasvim dobro, on moze biti vrlo koristan igrac. Pogba, sta ja znam, nije impresionirao ali je odigrao sasvim korektno, strasno mi je drago zbog tog drugog gola, to ce mu, vjerujem, strasno dobro doci.
I RVP, stvarno mi je drago zbog njeg, kraljina.
Carrick jos jednom pokazao kakav je doktor, naklon do poda. Mata takodjer super odigrao. Drago mi je sto je Darmian odigrao sasvim dobro, on moze biti vrlo koristan igrac. Pogba, sta ja znam, nije impresionirao ali je odigrao sasvim korektno, strasno mi je drago zbog tog drugog gola, to ce mu, vjerujem, strasno dobro doci.
I RVP, stvarno mi je drago zbog njeg, kraljina.

Zadnja izmjena: TravisBickle, dana/u 20 okt 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Memphisa nema smisla braniti, lik je negdje u zemlji čudesa i mislim da za njega više spasa nema. Možda nema dovoljno utakmica da opravdaju ove kritike, ali ih sigurno nema jer je preloš nakon ona uvodna 2 mjeseca pa sve na ovamo. Dobit će on još prilike ove sezone, imaju kupovi, pa i ova Evropa liga, al' stvarno nikakvih naznaka da bi se mogao probuditi i pokazati nešto talenta zbog kojeg je doveden. Sljedeće sezone 7cu Griezmanu, a Memphisa nazad u Holandiju 
Tekma rutinski odrađena, Pogboom.
Edit: I da, van Persie, igračino

Tekma rutinski odrađena, Pogboom.

Edit: I da, van Persie, igračino

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.