Jesi li ti svjestan kakav si moron pa objavljujes necije privatne poruke i to sa drugih foruma.Sada je ocigledno da si ti prije navijac obilica nego Sarajevahasandudic je napisao/la:Nadjoh ovo na drugom forumu,jesi li ti ovaj istiMortemHz je napisao/la:Ja jesam kao sto sam vec rekao, dosta je igraca nepotrebno pa je ovo odlicna i pozitivna stvar a nekome moze smetati odlazak Stepanova zato sto je vrlo kvalitetan i borben igrac i zato sto vjerovatno nikada vise nece doci takav kalibar igraca ali sta je tu je, 8 nepotrebnih igraca je otislo + Stepanov sto je i dalje uredu jer je i on imao povredu a nije se bas ni naigrao..HenryLloyd je napisao/la:OK, hvala vam na vasim odgovorima.
A vi kao navijaci jeste li zadovoljni zbog ovih mnogobrojnih raskida, vidim da vecini smeta sto je Stepanov otisao?dokle sa Redzicem,ima li ista od njega
![]()
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Tata ti je moron ,ovo je vec objavljeno i ovdje je samo kopirano .
- PitarBordo
- Kontakt:
Rekoh vam ja da je hasandudic trol, koji polako počinje da direktno vrijeđa.
Samo Saraj'vo.
Nije ovdje objavljeno.A ne valja tako o mrtvima....vrijedaj mene ali ne idi dalje...hasandudic je napisao/la:Tata ti je moron ,ovo je vec objavljeno i ovdje je samo kopirano .
Rekoh i ja da je jedan obicni Hasaaan, samo on jos nije nasao da mu neko prevede.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Nije ovdje objavljeno.A ne valja tako o mrtvima....vrijedaj mene ali ne idi dalje...hasandudic je napisao/la:Tata ti je moron ,ovo je vec objavljeno i ovdje je samo kopirano .

Sory...onda si ti moron ,cuj nije ovdje objavljeno.Pa zaboli me kita,sad je objavljeno

E tako vec i moze hasaaanehasandudic je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Nije ovdje objavljeno.A ne valja tako o mrtvima....vrijedaj mene ali ne idi dalje...hasandudic je napisao/la:Tata ti je moron ,ovo je vec objavljeno i ovdje je samo kopirano .![]()
![]()
Sory...onda si ti moron ,cuj nije ovdje objavljeno.Pa zaboli me kita,sad je objavljeno

-
- Kontakt:
I sta sad,cekam dalje reakcije pa da se i ja nasmijem ko cojk.
Nego,gdje onaj @molotovljev
ono je najregularniji forumas ovdje.Pozdrav ljudino.
Nego,gdje onaj @molotovljev

Pa za tebe i jeste koktel @molotovljevhasandudic je napisao/la:I sta sad,cekam dalje reakcije pa da se i ja nasmijem ko cojk.
Nego,gdje onaj @molotovljevono je najregularniji forumas ovdje.Pozdrav ljudino.

-
- Kontakt:
Pa eto,znas onda sta ti je cinitiAdo76 je napisao/la:Pa za tebe i jeste koktel @molotovljevhasandudic je napisao/la:I sta sad,cekam dalje reakcije pa da se i ja nasmijem ko cojk.

A jedino ti hitnu zvati ili kakvog hodzu,nije tebi lako.Jos ti Zlata dobila,ma belaj zivihasandudic je napisao/la:Pa eto,znas onda sta ti je cinitiAdo76 je napisao/la:Pa za tebe i jeste koktel @molotovljevhasandudic je napisao/la:I sta sad,cekam dalje reakcije pa da se i ja nasmijem ko cojk.

komsije, sretna nova godina
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
- Kontakt:
@stari, hvala takodze, sve najbolje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hvala komsija,ziv i zdrav nam bioPsajdak je napisao/la:Sretna vam nova godina komšije

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sretna vam nova godina komšije, aBd da završite uvijek jedno mjesto iza nas

EditJoseMourinho je napisao/la:Sretna vam nova godina komšije, aBd da završite uvijek jedno mjesto iznad nas![]()

Zip je napisao/la:EditJoseMourinho je napisao/la:Sretna vam nova godina komšije, aBd da završite uvijek jedno mjesto iznad nas![]()
Jest moj al je pog...p

Ajzeaaa je napisao/la:Zip je napisao/la:EditJoseMourinho je napisao/la:Sretna vam nova godina komšije, aBd da završite uvijek jedno mjesto iznad nas![]()
Jest moj al je pog...p

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.