Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pa jel nedavno covjek obznanio da Higuain nije na prodaju. Vi ste smijesni sa tom pricom da on hoce da prodaje sve to je Calderon doveo :S Zbog cega? Koji je to zapravo razlog? Zeli da samo njegov tim uspije, ajmo onda otjerati i Casillasa i Ramosa... nemojte samo previse baljezgati molim vas_BooS_ je napisao/la:
Za Higuaina je to izglednije, a ne vjerujem da će otjerati Pepea.
Pa sad ti bukvalno shvatio što sam ja reko SVE..
Normala sa neće sve al vidiš i sam da pravi čistku upravo tih igrača koje je doveo Calderon( Robben, Sneijder, Nisterloy, Metzelder ...)
Na redu su Drenthe, Gago, Lass, Diarra M. ....
Ne moze Kaka igrati krilo to morate shvatiti. Zbog toga je odigrao lose ove sezoneEL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Meni je Lass rega igrač, sa Xabijem odličan u sredini. Po krilu CR i Kaka u napadu Benzema i Higuain
Samo štopera i lijevog beka dovesti. Mislim da bi to bilo dovoljno, znači samo 2 DOBRA igrača ( :
Sta ce ti desni bek? Ramos jos uvijek nije provjeren stoper iako je sjajno odigrao u cetiri patije na poziciji stopera ove sezone.LBJ MVP je napisao/la:Pepe i Ramos,a treba desni bek meni je Marcelo dobar jedino lijevi,ako Marcelo u sredini igra
ja se ponadao pametan madridista i reci treba dovesti defanzivca i ovaj o veznom redu i napadu prica -.-L_blancos je napisao/la:Evo mene, novi clan na forumu..
Dugo citam sta pisete pa nisam mogao da odolim..
Pozdrav svim Blancosima
I da iznesem svoje misljenje oko transfer spekulacija..
Moguci odlazak legendi nadomjestit omladincima poput : Canalesa, Sarabie, Oparea, Mosqere i Juanfrana koji su veliki potencijal..
Radi narusavanja vec ucinjenog nebi bilo dobro dovoditi dosta novih imena
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
Koji bi se dobro uklopili i popunili i ovo malo nedostataka u ovoj eri Reala
Ako nisi dobro upucen Otamendi je defanzivac koji moze igrat vise pozicija u odbrani..Furymaker je napisao/la:ja se ponadao pametan madridista i reci treba dovesti defanzivca i ovaj o veznom redu i napadu prica -.-L_blancos je napisao/la:Evo mene, novi clan na forumu..
Dugo citam sta pisete pa nisam mogao da odolim..
Pozdrav svim Blancosima
I da iznesem svoje misljenje oko transfer spekulacija..
Moguci odlazak legendi nadomjestit omladincima poput : Canalesa, Sarabie, Oparea, Mosqere i Juanfrana koji su veliki potencijal..
Radi narusavanja vec ucinjenog nebi bilo dobro dovoditi dosta novih imena
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
Koji bi se dobro uklopili i popunili i ovo malo nedostataka u ovoj eri Reala
Ko je cuo za VIdica, Pepea, Ferdinanda kada su imali 21 godinu..Furymaker je napisao/la:Nije Otamendi taj zbog kojeg Zanetti ne igra , nego Maradona , al gledao sam par tekmi i vidio da je momak dobar , ali jel materijal za Reala ?
on je uvijek bio igracina , to je i ostao ._BooS_ je napisao/la:A ovo samo gledat i diviti se. Dobro pročitajte i zapamtite rečenicu s početka klipa koju govori SIR Bobby Robson !
"Can anbody show me a better player !"
Jedan igrač Reala trenutno ima isti stil igre, ali baš isti. Prekopiran. Karim Benzema !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.