BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Principatus
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2011, 00:14

harishp je napisao/la: @principatus jesi nasao uz koga ces stati,zuti i to iz lakatusa :lol: :lol:
Ma nego da sam ja to isto rekao kao i on, ne vjerujem da bi me ko napao. Ali ustvari je to sve svejedno. Veoma svejedno. Neda mi se diskutovati. Ako je neko protiv nas, nek bude, ako je za nas dobrodosao, ako nije ni jedno ni drugo, boli me briga. :D

Sto se tice utakmice, neznam jos sta da kazem. Nismo primili gol, ali nismo ni pobijedili kod kuce. Takticki i defanzivno jako odigrali sa destkovanom odbranom, gdje su mnogi ocekivali da ce nas napuniti i vec su otpisivali kvalifikacije. Prije godinu ili dvije ne bih mislio, da mozemo tako igrati. Izgorili bi u ljepoti, a pod Susicem ovo nije prvi put da ovako odigramo. Dakle nastupamo smisljeno i disciplinovano. Za sljedecu utakmicu nam je sastav potpun. Sto je veoma bitno. Na drugu stranu, imali smo u vise navrata srece, Portugalci su djelovali rastrcani, aktivniji, napeti ko puske, uvjek su bili blizi lopti, igrali kao domacini prvo poluvrijeme. Naprijed smo bili grozni. Nekad su nam igraci djelovali nezainteresovani, non-salantni, preplaseni, nekoliko opasnih gresaka, cuvali se duela, bezidejni. Dzeko na pocetku se trudio ali bio odsjecen, na kraju djelomicno nije vise istrcavao iz offside, sto stvarno ne ide. Sudija ovako, onako, ne toliko kartona sto je dobro, ali su Portugalci mogli da igraju slobodno grubo i da ne budu kaznjeni.

Sto se tice Vedinog promasaja, upravo sam gledao isjecke u boljem kvalitetu, ista situacija kao kod Ronalda, kratko pred sut lopta skace. Steta Vedo, poludio sam kad je promasio. Ali isto tako smo tek poceli pravo napadati kad je Ibisevic zaigrao. Mislim da Vedo igra sljedecu utakmicu od pocetka, gdje moramo zabiti gol, a mislim da hocemo. Ili da nam vezni red odigra jace, kao protiv Francuza, onda mozemo samo sa jednim napadacem. Maletic isto tako, veoma me je pozitivno iznenadio, on i Vedo su unijeli zivota i zari u igru. Jahic je zakucao na vrata prve postave, on i Zahirovic odradili posao, Spaha kao uvjek. Kad pomislim na Spahu odmah pomislim i na Begovica :D , super utakmica sa njegove strane. Rahima morao djelomicno ici u napad (kao i Spaha u vezni da pogura pa pozadi falio), sto nije za njega, inace dobar. Medunjanin ce biti bolji u sljedecoj utakmici. Lulic mora bolje. Miske i Pjana ce sa Ibisevicem ispred sebe odigrati bolje.

Publika (gledaoci) grozna, od navijanja za Argentinca, seljackog zvizdanja, do cutnje itd., koja sreca da se sljedeca utakmica igra u Portugalu, gdje ce bar navijanje biti bolje. Karte su dobili pogresni.

Moramo pred Portugal igrati i psiho igre, Portugal je od danas najveci favorit koji je ikada postojao, a mi idemo tamo rastereceni, sa opasnim i pojacanim napadom, da uradimo "nevidjeno cudo". :D

A tamo ih ili napasti ko ludi ili disciplinovano odigrati prvo poluvrijeme, pa onda stisnuti na nervozu.
U Portugalu ce biti golova, pitanje samo ko ce primiti vise. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 nov 2011, 00:14

kimbo je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Kako samo nije stid ovog debila kimbo@ da posle ovakve utakmice nadje zamjerku Spahicu,pa pored gospodina Spahica ni jedna jedina lopta nije prosla,covjek je dobio sve i jedan duel u zraku i ti pises kako je lose odigrao,pa kako vas nije stid???
Ti mu nalijepi sliku na zid ako zelis .. meni je Jahic bio 10x bolji ... umalo nam ne zavali go i plus jos par situacija gdje je bio previse nonasalantan ... jedna situacija ala Francuska samo sto nije bilo za penala nego za prekrsaja na 18 .... drugo Lulic mu spasi guzicu uonim klizecim na penalu .. gdje je on bauljao pojma nemam ...

Od halfa ne ocekujem salta mortale i karifeke nego samo da radi svoj posao kako treba ...

Drugim rijecima, ocekujes da svaku utakmicu odigra perfektno bez ijedne najmanje greskice.

Ma nije problem, javicemo mu da si to porucio i sigurno ce te poslusati.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 nov 2011, 00:15

Grdan je napisao/la:
Hulaga je napisao/la::lol: :lol: Grdne rane pa teren na Kosevu je u gorem stanju.
Onda u ovoj državi nemamo normalan teren na kojem bi igrala reprezentacija ;) .
bravo izmislio si toplu vodu :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 nov 2011, 00:15

Ispunila mi se želja, želja moja a sigurno još i mnogih da ne primimo gol i da nam puno igrača koji su bili opterećeni kartonima ne dobiju kartone. To je ok, s tim sam pravo zadovoljan. Uvijek bolje 0:0, nego 1:1, 2:2...Nisam ovom rečenicom nešto Bog zna šta pametno rekao, ali možda neki nisu svjesni da je ovih 0:0 dosta dobro. Kod 1:1 moraš odmah ganjat da zabiješ jedan pogodak , ovako možeš čekat protivnika i pokušat iskoristit svoje šanse. Ovaj rezultat jeste dobar, ali Portugal je i dalje favorit, nama je bitno da smo sve ostavili otvorenim. Da smo zabili gol i da idemo sa 1:0 u Lisabon bilo bi sjajno, ali i ovo je solidno. Sad se vrača Papac, a uz Spahića bi ostavio na stoperu Jahića koji je meni večeras bio najjači. Dobar je bio i Spahić, sasvim solidni Džeko, Pjanić,Rahimić. Odličan Zahirović. Lulić može puno bolje, nekako nije bila njegova večer. Begović je ulijevao sigurnost, a Salihović vidi se da nije u potpunoj fizičkoj snazi nakon povrede. Ibišević je mogao biti heroj, ali.....Vedu je kod jedne šanse zezno teren, et i nama se to malo obilo o glavu, al Portugalcima na sreću više. Miske je isto bio solidan i možda je Medunjanin mogao biti malo bolji, ali niko nije zakazao, i Vedi opraštam , dešava se. Ne treba uvijek tražit krivca i bacat drvlje i kamenje na neke igrače. Protiv Portugala remi je solidna stvar i sad se nadajmo čudu u Lisabonu, a momci zaslužuju samo pohvale.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 00:18

gruezi je napisao/la:SUSIC KRETEN nevidzeni.,..kako je moguce da stavlja salihovica da cuva brzeg od sebe...gdje tu logika...olahko smo gubili 50 50 duele na sredini pogotovo u prvom poluvremenu tu nam je trebao salihovic a ne na strani...dalje..ostavljat ibisevica na klupi moze samo orangutan ...tek kad je on usao vidjelo se koliko je portugal ranjiv...igrali smo upravo onu igru koja nas je izbacila prije 2 god tj nabij dzeki pa sta bude...dalje slobodni udarci i korneri, 5-6 uzasno izvedenih prekida...za nepovjerovat...izgledali smo konfuzno izgubljeno nezrelo...krmak vadi salihovica 25 minuta prije kraja i radi ono sto je jos od pocetka trebao uradit a to je stavit lulica na beka da cuva nanija...kako je moguce da jedan zahirovic prelazi na poziciju medzunjanina a ne salihovic koji je 10 pita iskusniji i bolji....e mooooj safete...misimovic je trebao napolje vec na poluvremenu lik je totalno beskoristan u napadu a odbrani da negovorimo...seta on seta dzeko nigdje pritiska na portugalsku zadnju liniju i ljudi kao od sale iznose loptu i otezavaju posao nasim veznima i odbrani...pjanic se gusi na desnoj strani ono jednostavno nije njegova pozicija ,medunjanin i rahimic pod pritiskom igraju protiv brzih i boljih od sebe a misketa nigdje da im pomogne...

begovic-koja samo sigurnost,onakvu golmancinu krmak ostavi na klupi u parizu i dodze nas glave
zahirovic-neprirodna pozicija imao par dobrih intervencija gubio se ko abdest nekoliko nesigurnih intervencija koje su nas mogle doci glave u napadu beskoristan,,,tek kad je presao na svoju prirodnu poziciju licilo je na nesto,,,
spahic-doktorski
jahic-doktorski
salihovic-igrao protiv brzeg od sebe na poziciji gdje njegov kvalitet nije mogao doci do izrazaja...nevjerovatno da igrac njegovog iskustva napusta teren 25 minuta pred kraj...e moj safete krembilu...koliko nam je samo falil njegova agresivnost na sredini....
rahimic- lav ,general hvala bogu pa prodze bez zutog inace bi ebali jeza u portugalu...
medunjanin-zbog uzasnog terena do izrazaja su dosle njegove slabe karakteristike a ne one dobre(pas ,pregled igre,)
lulic- dobar u odbrani u napadu nikakav...
pjanic-solidan pokazao da ima m.da iako na neprirodnoj poziciji...
misimovic-beskoristan...u odbrani 0..kad nemamo loptu imamo igraca manje ,,,sa pjanicem na poziciji 10tke to nije slucaj..ali safet the orangutan susic takvo nesto nemoze da skonta....
dzeko...i ono sto je pokazao previse je s obzirom u kakvu ga je situaciju retard stavio sa svojom retardiranom taktikom...konstantno okruzen sa 2 igraca i to vrhunska...
ibisevic..odlican trcao borio se istina profulao 2 sanse ,puno korisniji i konkretniji od totalno beskorisnog misimovica...
maletic...hm ,po cemu ovaj lik zasluzi poziv da mi je samo to jos znati...on u fenjerasu cvajte nije mogao ni na klupi da sjedi u najboljim igrackim godinama ali kod safeta on redovno dobija priliku,...zar nebi bilo bolje lulica stavit na desnog beka a npr subasica na lijevog....e moj safete,,,,
ibricic....prekrtatko igrao da bi mogao dati neki komentar,,,

Ti nemas pojma sa zivotom a kamoli s fudbalom....Koju si ti utakmicu gledao???
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 nov 2011, 00:18

Grdan je napisao/la: Onda u ovoj državi nemamo normalan teren na kojem bi igrala reprezentacija ;) .
Vao, kako je pametan ovaj čovjek! :lol:
Čelik Zenica 1945

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 nov 2011, 00:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu ofirni ovi sa FTV-a :mrgreen:

Ona ženska sa Dnevnika 2 skinula dres i sad ga obukao ovaj neki :mrgreen:
I to, ako se ne varam, dres od Ibričića. :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 12 nov 2011, 00:19

i prije 2 godine najlosije je navijanje bilo protiv Portugala...zato sto ima VIP nego navijaca...a oni su teski fanatici pa onda vise lici na pozoriste...prvih 10-15 minuta bili dobri...valjda se umorili prije tekme

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 nov 2011, 00:20

Ne znam koji qrac prozivate uopste odbrambene igrace kada nismo gola primili , ovdje su pojedini ocito gledali neku drugu utakmicu :?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

High

Post Postao/la High » 12 nov 2011, 00:20

kulinban je napisao/la:Halo, Al'paš'no! Ma pun mi vas je ****** , i tog "paša moj", "'arane", "zvrk pite", "ja kad sam...." . Koji je vama???!!!
Zbog takvog ponašanja Sarajlija , Bosna je izgubila i Ivu A., i Skendera i Maka i Mešu, i glumce i sportiste. Šta i da jeste taj lik došao iz Trnova?! Jel to nije Bosna?! Jel Bosna od Čaršije do Čengić Vile,'arane?!
Nije nit' će ikad biti!!!!
Zenica je , što se tiče tekmi, TITO!!!! Vi u SA ne možete skupiti 1.000 ljudi ni na rukometu (Liga šampiona)!
Pljujete po svakom ko "nije iz Saraj'va", a vi prvi "starosjedioci" ste došli iz fočanskih sela! MrššŠ!
Pozdrav svim pravim Sarajlijama koji isto ne podnose ovakve likove!
Miješaš kruške i jabuke,i to opasno.Ja se divim tebi i sličnim koji pravite enormne razlike između dvaju gradova svaki put na ovom' forumu.I naravno,kao i uvijek,realcije Sarajevo-zenica.Bezveze daviš temu sa ovim postom.Taman posla da nam je Zenica zanimljivija od našeg' Sarajeva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 nov 2011, 00:21

MinistaR je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu ofirni ovi sa FTV-a :mrgreen:

Ona ženska sa Dnevnika 2 skinula dres i sad ga obukao ovaj neki :mrgreen:
I to, ako se ne varam, dres od Ibričića. :mrgreen:

Ministre, de ti malo obrati paznju na rijecnik pojedinih ovdje na racun naseg selektora.
Zar je normalno nazivati covjek krmkom, majmunom oraguntanom itd...
Vec vam je na to ukazano.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 12 nov 2011, 00:21

kad procitam ovdje pojedine komentare o papetu mene bude pomalo sram iskreno kad vidim kakvih sve suga ima pa ova reprezentacija nikad nije igrala zrelije i odgovornije ovaj teren je manje nama odgovarao nego njima, al eto opet strucnjaci svaljuju na papeta krivicu sto smo odigrali 0-0 protiv seste reprezentacije svijeta. / utakmica bez poraza jedan gol primljen i to od francuske u gostima i iz penala zna se vec kakvog. Zavucite se u svoje rupe nazad manite se neceg o cemu pojma nemate. Momci svaka cast uz ovakav pristup siguran sam da mozemo do eura.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 nov 2011, 00:22

Jos jedna odlicna predstava nasih Zmajeva. U prvom poluvremenu smo odigrali takticki veoma dobro i preskakali smo sredinu terena, kako bi ostali svjezi za drugo poluvrijeme. No i Portugalci su igrali smireno i bez nekih pravih prilika je protekao prvi dio utakmice. U drugom poluvremenu hrabar potez Susica, usao je Ibisevic i onda smo krenuli ofanzivno. Odmah se primjetilo koliko je Dzeko rasterecen ulaskom Ibisevica i prilke su pocele dolaziti. Vedo je propustio dvije dobre prilike, ali teren je bio grozan, tako da i ne treba zamjeriti.

Begovic: odlicno odradio svoj posao, jos jednom pokazao svoje kvalitete
Zahirovic: dati jednom ovako neiskusnom igracu da cuva skoro najboljeg igraca svijeta je bio hrabar potez Papeta, ali Adnan je pokazao svoje kvalitete, dosta dobro se nosio sa Ronaldom, a kada je presao u sredinu, tek je "prodisao"
Spahic: jos jednom pokazao koliko je vazan za nasu odbranu i koliko nam znaci ovaj stub u odbrani
Jahic: nakon duze pauze ponovo u repki, ali pokazao svoj kvalitet. svaka cast na ovoj predstavi
Salihovic: do onog zutog kartona igrao dobro, a onda se pomalo izgubio, mislim da je dobro sta ga je Pape zamjenio
Rahimic: nevjerovatno je da ovaj covjek iz utakmice u utakmicu sve vise pokazuje i sve vise daje ovoj repki, a u godinama je za penzije, generale, svaka cast
Medunjanin: reci cu samo daje teren bi oglavni krivac sto Hare i veceras nije gospodario terenom
Misimovic: odigrao dobru utakmicu, imao odlicno proigravanje za Vedu, s kojim je pokazao da jednim potezom moze donijeti prevagu u utakmici
Pjanic: takodjer odigrao shodno svojim mogucnostima, s obzirom da je povrijedjen, mnogo bolji u drugom poluvremenu
Lulic: veceras nie mogao nista protiv odlicne odbrane Portugala, dok je u odrbani bio slab, vidi se da mu je ofanziva ipak jaca strana
Dzeko: sta reci, Dijamant i veceras 90 minuta se borio sa skoro cijelom odbranom Portugala i uradio ono sto je mogao
Maletic: pokazao da i na klupi imamo kvalitetnih igraca, ponovo podlegao pritisku, ali odlicno odradio svoj posao. Bravo Darko
Ibricic: solidnoo
Ibisevic: steta sto veceras nije nastavio golgeterski niz, imao dvije odlicne prilike, ali teren je bio los

Sada idemo u Lisabon da se nadigravamo i nadam se da mzoemo ostvariti povoljan rezultat i proci dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 nov 2011, 00:23

Mogla je i Lejla obući dres. :mrgreen:

Još da jednom velim, zadovoljan sam, prva "povijesna" domaća utakmica gdje nismo primili gol. Sad da je i pobijediti u povijesnoj utakmici, ufff
Hayley <3

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 12 nov 2011, 00:24

Ronaldo: "Utakmica se odigrala u vrtu"
"Igrali smo u vrtu, faktički nije bilo trave ipak smo mi četiri šanse imali, a oni samo jednu i to pred sami kraj. Revanš igramo pred našim navijačima na terenu koji ce biti u izvanrednom stanju. Jedva cekam utakmicu, nemamo se čega bojati. Nadam se da ćemo kod kuće imati i više sreće nego danas.
Znao sam da ćeme provocirati na bilo kakav način jer sam imao žuti karton, lasari su me pratili tokom utakmice ali ja sam šutio i to nije uticalo na mene uopće.

Svi pričaju o mome prstu na treningu a niko ne kaže ništa o lasarima, pa zar je normalno da na takav način neko trenira.

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 12 nov 2011, 00:24

High je napisao/la:
kulinban je napisao/la:Halo, Al'paš'no! Ma pun mi vas je ****** , i tog "paša moj", "'arane", "zvrk pite", "ja kad sam...." . Koji je vama???!!!
Zbog takvog ponašanja Sarajlija , Bosna je izgubila i Ivu A., i Skendera i Maka i Mešu, i glumce i sportiste. Šta i da jeste taj lik došao iz Trnova?! Jel to nije Bosna?! Jel Bosna od Čaršije do Čengić Vile,'arane?!
Nije nit' će ikad biti!!!!
Zenica je , što se tiče tekmi, TITO!!!! Vi u SA ne možete skupiti 1.000 ljudi ni na rukometu (Liga šampiona)!
Pljujete po svakom ko "nije iz Saraj'va", a vi prvi "starosjedioci" ste došli iz fočanskih sela! MrššŠ!
Pozdrav svim pravim Sarajlijama koji isto ne podnose ovakve likove!
Miješaš kruške i jabuke,i to opasno.Ja se divim tebi i sličnim koji pravite enormne razlike između dvaju gradova svaki put na ovom' forumu.I naravno,kao i uvijek,realcije Sarajevo-zenica.Bezveze daviš temu sa ovim postom.Taman posla da nam je Zenica zanimljivija od našeg' Sarajeva.

Ne miješam kruške i jabuke, buraz! Samo hoću da kažem da nije Bosna samo Sarajevo i da se tome morate naučiti.
Btw., ja nisam Zeničanin, već Krajišnik i to ponosni! I da me nervira to pljuvanje bilo koga iz repke, taman da si mi rod rođeni!

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 12 nov 2011, 00:25

VR6_LION je napisao/la:i prije 2 godine najlosije je navijanje bilo protiv Portugala...zato sto ima VIP nego navijaca...a oni su teski fanatici pa onda vise lici na pozoriste...prvih 10-15 minuta bili dobri...valjda se umorili prije tekme
to je malo **** kod nas...kad dodjes 3 sata ranije na stadion smoris se ba do popluvremena pogotovo ovi stariji..jbg meni poderano grlo pa me bas vrijedja kad neko napise da je lose navijanje...ne mogu da vjerujem da se nije zvizdalo himnoj,svaka cast...al se zato zvizdalo dje je trebalo (neko rece seljacko zvizdanje ... budalastina, booing i zvizdanje nismo izmislili mi,ser.u ljudi)
al et
bude bolje
Zadnja izmjena: moram_materemi, dana/u 12 nov 2011, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 nov 2011, 00:25

Eh ovako realno :D

Prvo poluvrijeme smo odigrali veoma lose vidi se da imamo problem sa psihom u ovim "odlucujucim" utakmicama.
Drugo poluvrijeme kad su se malo opustili dosta bolje i steta sto jedna Vedina lopta nije usla u gol.
Teren katastrofa. Nasa "polovna" odbrana je odigrala odlicno :!:
Nisam mogao da ne primjetim da je Webb siljio na stranu portugalaca. Nije uticao na rezultat ali je svaku sumnjivu situaciju sudio u njihovu korist + sto nije dosudio 5-6 prekrsaja za nas koji su postojali.

Dzeko beton,Spahic standardno kapitenski,nasa hobotnica sve pokupila,Jahic odlican,Zahirovic takodjer....nasi tehnicari Pjanic,Miske,Medo nisu bili na nivou vjerovatno zbog samog terena.
Portugal nije nista posebno i imamo svako pravo nadati se prolazu u Lisabonu uz posteno sudjenje naravno.
RIP SALE VILENJAK

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 12 nov 2011, 00:27

Znaš, kontam nešto, mi se vazda žalimo na odbranu, a primimo u 7 tekmi 1 gol, i to iz penala.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 12 nov 2011, 00:28

S obzirom na igru koji su naši momci pružili večeras(na ovakvom terenu bolje možda nije ni moglo), puna šaka brade...Kako reče Pape, idemo se nadigravati u Lisabonu, idemo im pokazati da i nama više odgovara da igramo na travi, nego da igramo na krompirištu...Nemojte me krivo shvatiti, ja sam za to da se uvijek igra u Zenici, al' ovo večeras je bilo da se čovjek zastidi...+ :oops: .Ali nema veze, imamo, po meni, više nego realne šanse da prođemo !Samo hrabro ne posustajte sad na korak do cilja ! Došli smo do izvora, sad se treba samo saget i napit se poljske i ukrajinske vode ! :D SRETNO ZMAJEVI !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.