Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 21:45

sarajlija89 je napisao/la:Nema napretka!!!!????

Samo mi nije jasno sta u ovoj prici navijaci rade....ja sam ovdje i jedam se....ne mogu shvatit da ja mogu vise voljeti klub nego neko tamo....

sta cekaju???
Pripremaju jaja pa u srijedu na siciliji će biti pakleno :mrgreen: . Ja da sam sad tamo ili da sam bio sinoć uhhhhh, bolje što nisam.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 21:45

SoloJuve26 je napisao/la:Barem smo se jedan problem rijesili, Amauri,, Al ako je to tacno da mu mi placamo platu onda ovaj MArotta nije sav...

odakle tolike pare odjednom?
Para je bilo uvjek. Cekala se CL da bi se tek tada dovela zvucna imena. Al' sipak, malo su se prekontali, kol'ko para tol'ko zike, ha ya :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 jan 2011, 21:48

sarajlija89 je napisao/la:Nema napretka!!!!????

Samo mi nije jasno sta u ovoj prici navijaci rade....ja sam ovdje i jedam se....ne mogu shvatit da ja mogu vise voljeti klub nego neko tamo....

sta cekaju???
Čekaju da još jednu sezonu ostanemo bez LP i da se komotno upustimo u borbu za sredinu tabele u narednim godinama sa Matrijem, Tonijem, Martinezom, Mottom, Grossom, Pepeom, Iaquintom ...

Meni je nevjerovatno da se svo dovođenje igrača prepusti jednom mahalašu, koji nezna dovesti igrača van Italije, koji ima neke svoje talove sa ovim prijateljima iz malih klubova i pomaže im dovodeći polovnjake u Juve za velike i nerealne pare :cry:

P.S. Kakve priče da se ima para, pa mi imamo samo kitu, stadion zjapi prazan, nema LP, oni **** vlasnici neće da ulože eura :x
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2011, 21:51

Ako oastanemo bez Lp,bit ce katastrofa..a zaostatak je veliki vec za konkurentima..i sa formom koja ne obecava...plus 2 zaredom gostovanja....

jel moze gore???

nada li se iko icemu??? :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 21:54

sarajlija89 je napisao/la:Ako oastanemo bez Lp,bit ce katastrofa..a zaostatak je veliki vec za konkurentima..i sa formom koja ne obecava...plus 2 zaredom gostovanja....

jel moze gore???

Uvijek moze biti gore jarane.... ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jan 2011, 21:54

Po meni Matri nije vrhunski igrač, ali sasvim je dostojan igrač za Juventusa, čovjek je ove sezone već postigao 11 golova i on je trenutno najbolje riješenje što je bilo na tržištu i svakako je bolji od Sandokana koji je konačno otišao...Sreća je što nije otkupljen. već samo posuđen s pravom otkupa na kraju sezone, to će njegove igre pokazati...Ta otkupna cijena je previsoka jer Matrijeva realna cijena je 10 miliona, predsjednik Caglaria je na foru ufatio Marottu jer je znao da Juventusu treba napadač zato je otišlo tih nekih dodadnih 5 miliona...A ovaj dečko što pita za Amaurijevu plaću, odakle pare, godišnje plaće igrača su uračunate u budžet kluba...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 21:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Po meni Matri nije vrhunski igrač, ali sasvim je dostojan igrač za Juventusa, čovjek je ove sezone već postigao 11 golova i on je trenutno najbolje riješenje što je bilo na tržištu i svakako je bolji od Sandokana koji je konačno otišao...Sreća je što nije otkupljen. već samo posuđen s pravom otkupa na kraju sezone, to će njegove igre pokazati...Ta otkupna cijena je previsoka jer Matrijeva realna cijena je 10 miliona, predsjednik Caglaria je na foru ufatio Marottu jer je znao da Juventusu treba napadač zato je otišlo tih nekih dodadnih 5 miliona...A ovaj dečko što pita za Amaurijevu plaću, odakle pare, godišnje plaće igrača su uračunate u budžet kluba...

Ma nije on los, sigurno bolji od Amauri i IAqinte tako da tu nista ne gubimo, al mislim treboj e ovo Marotta malo ranije napraviti, al sta je tu je sad...Ipak momak je dao 11 golove nije to malo,

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 jan 2011, 22:00

Kako ljudi nismo imali boljih opcija????
Cassano, Pazzo, obojica IGRAČINE ZA NJEGA. Pazzo je tu negdje sa cijenom, a Cassana smo mogli dovesti dzabaluka !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 22:00

sarajlija89 je napisao/la:Ako oastanemo bez Lp,bit ce katastrofa..a zaostatak je veliki vec za konkurentima..i sa formom koja ne obecava...plus 2 zaredom gostovanja....

jel moze gore???

Druze, ja sam misljenja da se mi tek mozemo borit' za Scudetto, za nekih 3-5 godina, ako se ovakva transfer-politika bude vodila. 25-30 mio godisnje nije nista u danasnjem fudbalu. Znaci, neka realna procjena je 3-5 godina.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jan 2011, 22:01

SoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Po meni Matri nije vrhunski igrač, ali sasvim je dostojan igrač za Juventusa, čovjek je ove sezone već postigao 11 golova i on je trenutno najbolje riješenje što je bilo na tržištu i svakako je bolji od Sandokana koji je konačno otišao...Sreća je što nije otkupljen. već samo posuđen s pravom otkupa na kraju sezone, to će njegove igre pokazati...Ta otkupna cijena je previsoka jer Matrijeva realna cijena je 10 miliona, predsjednik Caglaria je na foru ufatio Marottu jer je znao da Juventusu treba napadač zato je otišlo tih nekih dodadnih 5 miliona...A ovaj dečko što pita za Amaurijevu plaću, odakle pare, godišnje plaće igrača su uračunate u budžet kluba...

Ma nije on los, sigurno bolji od Amauri i IAqinte tako da tu nista ne gubimo, al mislim treboj e ovo Marotta malo ranije napraviti, al sta je tu je sad...Ipak momak je dao 11 golove nije to malo,
Matri nije bio ni planiran, doveo je Marotta Tonija, ali sreća po nas navijaće,barem po mene, gotivim ja Tonija, ali nije mi on za Juventusa, pa je se Toni povrijedio, pa je zato doveden Matri, da se Toni nije povrijedio, vjerovatno bi se doveo neki bek, ali ovako bolje je što je došao napadač, jer tu više škripi, do januara smo bili najefikasniji tim lige, a evo u januaru smo dali samo 5-6 golova...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 22:01

u tome i jest bit, Matri jeste bolji od Amauria i Iaquinte, al to se trebalo ranije odradit, dok nismo prosuli kamaru bodova, sta nam je falilo da posudimo Nagamota, kao sto odradi to inter, nama bekovi trebaju vise nego interu to je sigurno, al Marotta ima svoje ideje i tvrdoglavo ih sprovodi , a naravno Agneli mu ogranici budzet, ma ko ce znat sta oni kontaju i kakav im je taj famozni projekat, mozda im se zapravo i jbe za Juve, mozda im je to hobi,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2011, 22:01

tesko je dobiti vrhunskog igraca u januaru...mozda smo i mogli u liku pazzinija ili ranije cassana...al...ovo je bilo pod moranjem,zato tako ishitren potez Marotte,ako ga mozemo okarakterisat kao takvog...

sezona se pokusava spasit..zaostatak je vec veliki i morao se napadac dovesti...povrde su uradile svoje,a i kada su zdravi,napadaci nisu u formi..alex ne moze sam,star je vec..martinez nije spic....

Ako izborimo LP..bice to veliko cudo...veliko
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 22:03

Adinjo je napisao/la:

jel moze gore???

Druze, ja sam misljenja da se mi tek mozemo borit' za Scudetto, za nekih 3-5 godina, ako se ovakva transfer-politika bude vodila. 25-30 mio godisnje nije nista u danasnjem fudbalu. Znaci, neka realna procjena je 3-5 godina.
mi cemo se borit za skudeto kad kupimo bekove, kad Bonucci stasa i kad dovedemo jos jednog Krasica sa druge strane terena, te kad Melo ako ikada dodje sebi i prestane gluposti radit, a naravno potreban nam je pravi regista, Aquilani je dobar al oscilira, skudeto se ne moze osvojit sa previse oscilacija,pa ovo sto navodim i ptice znaju,samo Marotta ima druge planove kako do skudeta, ko zna mozda prije dodje tamo nego kao sto bih ja, al evo nismo blizu ni LS a kamoli skudeta
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 22:05

JuveSissoko je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

jel moze gore???

mi cemo se borit za skudeto kad kupimo bekove, kad Bonucci stasa i kad dovedemo jos jednog Krasica sa druge strane terena, te kad Melo ako ikada dodje sebi i prestane gluposti radit, a naravno potreban nam je pravi regista, Aquilani je dobar al oscilira, skudeto se ne moze osvojit sa previse oscilacija,pa ovo sto navodim i ptice znaju,samo Marotta ima druge planove kako do skudeta, ko zna mozda prije dodje tamo nego kao sto bih ja, al evo nismo blizu ni LS a kamoli skudeta
Pa to ti je 3-5 godina, dok Marotta sve ovo sto nam treba dovede :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 22:07

sarajlija89 je napisao/la:

tesko je dobiti vrhunskog igraca u januaru...mozda smo i mogli u liku pazzinija ili ranije cassana...al...ovo je bilo pod moranjem,zato tako ishitren potez Marotte,ako ga mozemo okarakterisat kao takvog...

sezona se pokusava spasit..zaostatak je vec veliki i morao se napadac dovesti...povrde su uradile svoje,a i kada su zdravi,napadaci nisu u formi..alex ne moze sam,star je vec..martinez nije spic....

Ako izborimo LP..bice to veliko cudo...veliko
evo sta je bilo izvodivo, Cassano Matri i Nagamoto, zar ne bi dobili na jacini, a vidimo da je za male pare odnosno preko posudbi to bilo izvodivo,a ovako smo ishitreno i pod panikom doveli Matria, dakle ne planski a mogao se sad imat napad Cassano Matri, lijevo Martinez i Nagamoto, desno Krasic i hajde recimo Sorensen ili bilo ko na desnog beka, a u sredini Marchisio/aquilani i melo, moglo se samo se nije imalo to u glavi, doveo se Barzagli i Toni, sta ce nam oni,

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 22:07

Al vi znate da se jedno vrijeme nije Cassano i Del NEri slagagi u Doriju, ima tude svasta zasto ga nismo doveli! Nekazme ja da nismo trebali al moguce da je i Cassano odustao kad je vidio da ima ponudu od Milan , ipak on su prvi i igraju u LP.

A sto se tice Pazzini,, vjerovatno mu je reko onaj presjednik u doriju da ga nece prodavati Juventusu, jer je ih Marotta i Del Neri samo napustio tek onako,,, i kad je Inter doso s ponudom odma ga proda,, ima tude svasta, znate vi kakvi su talijani,,,

Matri ako nas odvede u LP onda treba ga uzeti i povecati velku platu,,,al tesko sumnjam kad vidim kakve bekovi imamo,, mila majko..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 22:09

Pa to ti je 3-5 godina, dok Marotta sve ovo sto nam treba dovede :mrgreen:
oprosti moracu te ispravit, dok to Marotta sve posudi :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 22:11

SoloJuve26 je napisao/la:Al vi znate da se jedno vrijeme nije Cassano i Del NEri slagagi u Doriju, ima tude svasta zasto ga nismo doveli! Nekazme ja da nismo trebali al moguce da je i Cassano odustao kad je vidio da ima ponudu od Milan , ipak on su prvi i igraju u LP.

A sto se tice Pazzini,, vjerovatno mu je reko onaj presjednik u doriju da ga nece prodavati Juventusu, jer je ih Marotta i Del Neri samo napustio tek onako,,, i kad je Inter doso s ponudom odma ga proda,, ima tude svasta, znate vi kakvi su talijani,,,

Matri ako nas odvede u LP onda treba ga uzeti i povecati velku platu,,,al tesko sumnjam kad vidim kakve bekovi imamo,, mila majko..
nama nije bio problem davat golove, nego nam je bio propuh sa strana,upravo zbog bekova pa das 2 primis 3 i onda i napadaci padnu u samopouzdanju kad skontaju da i velik broj golova ne donosi pobijede, recimo primjer Juve-Sampdoria 3:3 ,al valjda ce Matri znat davat kao sto je i davao ove sezone, kod nas je veci pritisak ,nije to isto kao i Cagliari, po meni, nama je vaznija bila odbrana ,odnosno bekovi al eto ,ko mene sta pita :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 22:15

JuveSissoko je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Al vi znate da se jedno vrijeme nije Cassano i Del NEri slagagi u Doriju, ima tude svasta zasto ga nismo doveli! Nekazme ja da nismo trebali al moguce da je i Cassano odustao kad je vidio da ima ponudu od Milan , ipak on su prvi i igraju u LP.

nama nije bio problem davat golove, nego nam je bio propuh sa strana,upravo zbog bekova pa das 2 primis 3 i onda i napadaci padnu u samopouzdanju kad skontaju da i velik broj golova ne donosi pobijede, recimo primjer Juve-Sampdoria 3:3 ,al valjda ce Matri znat davat kao sto je i davao ove sezone, kod nas je veci pritisak ,nije to isto kao i Cagliari, po meni, nama je vaznija bila odbrana ,odnosno bekovi al eto ,ko mene sta pita :mrgreen:

Znam da n ije problem bio davati golove,,al je problem bio 3 nova igraca pozada.. Storari,Bonucci,Motta , nisu nikada zajedno igrali i to treba vremena da udju u igru,, Nakon malo vremena smo imali dobru odbranu al onda su pocele neke povrede i sta ja znam i na kraju popusimo dobro,,
Evo napokon dobismo jednog igraca koji trci i sigurno nemasi puno,., To ce doci dobro Aquialaniju koji nije imo dosada nikom davati lopte zato je momak i igro lose,,,

al me ovaj krasic iznenadjiva vise i vise,, sta bi snjjim odjednjom,, nema ga nigdje..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 jan 2011, 22:18

Pa jel preso Matri il nije ?? :?

Ovi na ss.ba pisu kako su odustali od matrija, a doso je Dominguez
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.