JuveSissoko je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:Al vi znate da se jedno vrijeme nije Cassano i Del NEri slagagi u Doriju, ima tude svasta zasto ga nismo doveli! Nekazme ja da nismo trebali al moguce da je i Cassano odustao kad je vidio da ima ponudu od Milan , ipak on su prvi i igraju u LP.
A sto se tice Pazzini,, vjerovatno mu je reko onaj presjednik u doriju da ga nece prodavati Juventusu, jer je ih Marotta i Del Neri samo napustio tek onako,,, i kad je Inter doso s ponudom odma ga proda,, ima tude svasta, znate vi kakvi su talijani,,,
Matri ako nas odvede u LP onda treba ga uzeti i povecati velku platu,,,al tesko sumnjam kad vidim kakve bekovi imamo,, mila majko..
nama nije bio problem davat golove, nego nam je bio propuh sa strana,upravo zbog bekova pa das 2 primis 3 i onda i napadaci padnu u samopouzdanju kad skontaju da i velik broj golova ne donosi pobijede, recimo primjer Juve-Sampdoria 3:3 ,al valjda ce Matri znat davat kao sto je i davao ove sezone, kod nas je veci pritisak ,nije to isto kao i Cagliari, po meni, nama je vaznija bila odbrana ,odnosno bekovi al eto ,ko mene sta pita

Znam da n ije problem bio davati golove,,al je problem bio 3 nova igraca pozada.. Storari,Bonucci,Motta , nisu nikada zajedno igrali i to treba vremena da udju u igru,, Nakon malo vremena smo imali dobru odbranu al onda su pocele neke povrede i sta ja znam i na kraju popusimo dobro,,
Evo napokon dobismo jednog igraca koji trci i sigurno nemasi puno,., To ce doci dobro Aquialaniju koji nije imo dosada nikom davati lopte zato je momak i igro lose,,,
al me ovaj krasic iznenadjiva vise i vise,, sta bi snjjim odjednjom,, nema ga nigdje..