Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
MCFC vs West Ham-----> Hart, Kolo Toure, Kompany, Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Nasri, Milner, Tevez, Dzeko and Balotelli.
Oho,oho,ovo ce bit nesto skroz inovativno i novo za Mancinija,sa 2 centarfora i jednim polušpicom,te prilično rijetkim veznim redom.Obrana je isto ok,Kolo je dobar igrač prema naprijed a tu je i Nastasic.Ajmo City!!
EDIT: Substitutions: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Garcia, Barry, Sinclair and Aguero.
Oho,oho,ovo ce bit nesto skroz inovativno i novo za Mancinija,sa 2 centarfora i jednim polušpicom,te prilično rijetkim veznim redom.Obrana je isto ok,Kolo je dobar igrač prema naprijed a tu je i Nastasic.Ajmo City!!
EDIT: Substitutions: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Garcia, Barry, Sinclair and Aguero.
Keep walking.
Vrlo zanimljivo ovo do sada nisam vidio od Mancinija.Od 4 napadaca tri na terenu.Mislio sam da ce Zaba igrati ali ocito je rizicno da nakon povrede odmah igra.Ocekujem velike probleme sa Carrolom ali vidit cemo.Come on City...Cautinho je napisao/la:MCFC vs West Ham-----> Hart, Kolo Toure, Kompany, Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Nasri, Milner, Tevez, Dzeko and Balotelli.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Dzeko na desnom krilu??
Bas me zanima kako ce se ovo odigrati.
P.S. Ponisten je cist gol za West Ham

Je li se meni učinilo da je glava bila u ofsajdu ? Sada na ovom zadnjem snimku?SamoZeljo je napisao/la:Dzeko na desnom krilu??![]()
Ako je tako, onda je ispravno dosuđeno.
Mozda glava jeste, bila je i Dzekina malo naprijed..... Noge sigurno nisu bile. Ako noge gledamo onda je bio gol ali glave bi vec mogle zakomplikovati. U tom slucaju mozda ipak i nije gol.MoR je napisao/la:Je li se meni učinilo da je glava bila u ofsajdu ? Sada na ovom zadnjem snimku?SamoZeljo je napisao/la:Dzeko na desnom krilu??![]()

SamoZeljo je napisao/la:Mozda glava jeste, bila je i Dzekina malo naprijed..... Noge sigurno nisu bile. Ako noge gledamo onda je bio gol ali glave bi vec mogle zakomplikovati. U tom slucaju mozda ipak i nije gol.MoR je napisao/la:Je li se meni učinilo da je glava bila u ofsajdu ? Sada na ovom zadnjem snimku?SamoZeljo je napisao/la:Dzeko na desnom krilu??![]()
Komentatori rekoše onside position , upravo zbog položaja Džeke.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je valjda ta situacija, iako ne gledam tekmu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Do mene je, glava je u liniji.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo je valjda ta situacija, iako ne gledam tekmu![]()
Teška odluka, ali dozovljena pozicija. Zeznuto za vidjeti u svakom slučaju.
- Cautinho
- Kontakt:
To je do pomocnika,teska situacija,gdje je igrač najistureniji,i izgleda mu prvi i nevidi dobro sve pozicije onoga iza sebe,pa misli da je u zaleđu.Da je npr.,stajao u sredini,negdje oko onog polukruga na crti,sudac ne bi sudio zaleđe i bio bi gol.
Keep walking.
Eh jbga, ovo je bas pretesko vidjeti, sudije su samo ljudi. To vecina zaboravlja kod kritiziranja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- BrutalConfidence
- Kontakt:
Chelsea kiksno jel ide city na 1. Mjesto ako pobjedi?
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!
Ako pobjeddi s 3 gola razlike...BrutalConfidence je napisao/la:Chelsea kiksno jel ide city na 1. Mjesto ako pobjedi?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne ide na prvo mjesto s obzirom da United ima bolju gol razliku.Offside zaista su cm odlucivali.Ni sam ne znam sta je.Da je pustio i priznao gol ne bih nista rekao jer je teska zaista situacija.Ne bas dobra igra Carrol i Jarvis prave dosta problema.U drugom to mora puno bolje ako se zeli do druge pozicije na tabeli.Ocekujem ulazak Aguera.BrutalConfidence je napisao/la:Chelsea kiksno jel ide city na 1. Mjesto ako pobjedi?
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!
4 razlike je potrebno jer sa tri je na +3 kao United ali United je dao vise golova i bio bi prvi. Gol razlika 26:14 je bolja od 21:9neo je napisao/la:Ako pobjeddi s 3 gola razlike...BrutalConfidence je napisao/la:Chelsea kiksno jel ide city na 1. Mjesto ako pobjedi?
Edit: cak i na slici je tesko vidjeti da li je ono bio gol ili nije. Ja sam u prvom momentu pomislio da jeste jer sam gledao u noge ali kasnije, ne znam. Ono se nijednom sudiji ne moze zamjeriti, bilo sta da je dosudio.
Inside City 49.Zanimljiva epizoda.Igraci igraju FIFU novi natpis na stadionu te takodje mozemo vidjeti da Edin Dzeko bolje igra kosarku nego golf.Vrijedi pogledati.
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... episode-49
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... episode-49
- waynerooney
- Kontakt:
Mancini: "Manchester City ne može osvojiti ligu prvaka"
Pa jbo ti sebe.. kakav si ti trener?
retardiran, to već svi znamo
-
- Kontakt:
waynerooney je napisao/la:Mancini: "Manchester City ne može osvojiti ligu prvaka"
Pa kakvi ste vi pratitelji fudbala kad niste culi za pilu naopako i obrnutu psihologiju?azTer je napisao/la:retardiran, to već svi znamo

Zar se ne sjećate da je prošle godine u istom stilu par kola prije kraja već proglasio United prvakom...a onda, zna se šta se desilo. Nije on slab manager ko što nekad izgleda. Veoma je on lukav lik, da nije prepreden i namazan svim bojama nikad ne bi došao na tu funkciju i fakticki upravljao tolikim parama.
ne slažem se. to što je on govorio i što govori je tipično ograđivanje, kao ono "nećemo osvojit titulu" i na kraju kad se navijači na to priviknu, neće im past loše ako zaista ne osvoje. ako osvoje - još bolje naravno. to što on izjavljuje nema veze sa rezultatima, united neće igrat lošije ako mancini kaže kako je ferguson već uzeo titulu; nije ni ferguson debil.
niko ne kaže da je mancini slab, ali u dosta situacija ni sam ne zna šta radi. razumijem ja da on ima teške zadatke i nezahvalan posao, da svaki ego igrača strpa u timski kalup i još mali milion stvari, ali brate ako uzimaš tolike pare - ili uradi taj posao ili shvati da nisi dorastao i ajde negdje gdje neće bit toliko konkurencije i teških/kriznih situacija u kojima ćeš ispadat glup ili nejasan.
niko ne kaže da je mancini slab, ali u dosta situacija ni sam ne zna šta radi. razumijem ja da on ima teške zadatke i nezahvalan posao, da svaki ego igrača strpa u timski kalup i još mali milion stvari, ali brate ako uzimaš tolike pare - ili uradi taj posao ili shvati da nisi dorastao i ajde negdje gdje neće bit toliko konkurencije i teških/kriznih situacija u kojima ćeš ispadat glup ili nejasan.
-
- Kontakt:
Većina psiholoških caka, ako ne sve, djeluju na podsvjesnom nivou. Dakle ne moraš biti debil da bi pomalo likovao nakon što čuješ da se protivnički trener već predao, ta 8 bodova je faktički nedostižna prednost.azTer je napisao/la:to što on izjavljuje nema veze sa rezultatima, united neće igrat lošije ako mancini kaže kako je ferguson već uzeo titulu; nije ni ferguson debil.
Ne bih Fergija nazivao debilom, al popušio je foru. 8 bodova razlike nadoknađeno je nakon ove izjave. Šta drugo nego opuštanje, e sad nikada nećemo saznati 100% tačno koliko je Mancinijeva izjava imala udjela u tome, ali nekog utjecaja sigurno jeste imala.
Sa druge strane, meta Mancinijeve obrnute psihologije su i njegovi igrači, laički rečeno i uprošteno, on ih opušta na ovaj način tako da mogu rasterećeni odigrati i pokazati šta znaju, jer kvalitet imaju, a loša igra je rezultat psihološke blokade. Tako je uostalom bilo i prošle godine u EPL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.