Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gringobih » 21 feb 2013, 02:57

calcio je napisao/la:Dodji kod nas Sejo

slika

'vako cemo poslije Grcke :)
Sto ih je Sajo pocastio brzinom...Pariškom... :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 feb 2013, 03:08

raul-zakon je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Citam jucer na fb da su sredjeni papiri za Hadzica i Bicakcica. Zna li neko koliko ima istine u tome?
Koliko sam ja informisan, sada samo treba Ministarstvo da potvrdi pasoše i naši su, mogu igrati. :D

Neka me neko ispravi ako nisam u pravu. :D
Ako Ministarstvo nesto treba da odradi, onda ce ova dvojica debitovati za nas u godinama u kojima je Rahimic imao svoj debi za repku ;)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 21 feb 2013, 03:14

Evo clanak na njemackim

http://www.zdfsport.de/Schalke-feiert-i ... 09592.html" onclick="window.open(this.href);return false;

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 21 feb 2013, 03:19

valterboy je napisao/la:Evo clanak na njemackim

http://www.zdfsport.de/Schalke-feiert-i ... 09592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam njemacki, mozel ukratko sta pisu
BUDI PONOSAN

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 21 feb 2013, 03:27

brcak108 je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Evo clanak na njemackim

ne znam njemacki, mozel ukratko sta pisu
Ma nista, Keller je ponosan na njega, i kaze kako je dobro odigrao kao zamjena za Fuchsa

evo jos jedan:

Schalke coach Jens Keller raves about Sead Kolasinac

After 1-1 in the first knockout round first leg at Galatasaray there were at FC Schalke 04 only happy faces.Jens Keller praised the 19-year-old Sead Kolasinac."He has done an outstanding game," said Keller.We collected the voices for the game.

http://translate.google.com/translate?s ... 42678.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 feb 2013, 08:14

Ja podrzavam sve sto je Pape rekao u intervjuu za Uefin portal... :lol:

Prvo sva papirologija, pa onda mozemo pricati o pozivu... :D Nismo mi vise reprezentacija, koja ce moliti nekoga da igra za nas, mi smo dva puta baraz igrali.... 8-)

Prvo papirologija, pa onda poziv... :roll: Kad se zavrsi papirologija, obavezno uz tu papirologiju da posalju CV, pismo motivacije i molbu, koju ce adresirati na adresu saveza i Papetovu adresu u Parizu, onda ce se zahtjev uzeti u razmatranje... :twisted:

Ako Kolasinac ne zaigra za nas, nema brige, za dvije godine kad Spahic se oprosti, moci cemo da biramo izmedju Kvesica i Sunjica, ko ce da ga zamjeni... :lol:

Pape i delegati iz NSBiH, samo treba da nastavite sa ovom taktikom... Samo BAHATO!
Pravda za Papeta!

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 21 feb 2013, 08:21

Dufresne je napisao/la:Ja podrzavam sve sto je Pape rekao u intervjuu za Uefin portal... :lol:

Prvo sva papirologija, pa onda mozemo pricati o pozivu... :D Nismo mi vise reprezentacija, koja ce moliti nekoga da igra za nas, mi smo dva puta baraz igrali.... 8-)

Prvo papirologija, pa onda poziv... :roll: Kad se zavrsi papirologija, obavezno uz tu papirologiju da posalju CV, pismo motivacije i molbu, koju ce adresirati na adresu saveza i Papetovu adresu u Parizu, onda ce se zahtjev uzeti u razmatranje... :twisted:

Ako Kolasinac ne zaigra za nas, nema brige, za dvije godine kad Spahic se oprosti, moci cemo da biramo izmedju Kvesica i Sunjica, ko ce da ga zamjeni... :lol:

Pape i delegati iz NSBiH, samo treba da nastavite sa ovom taktikom... Samo BAHATO!
Dufresne,kad se vracas na posao,digao si veliku frku na forumu,
strah me nekog linca :D :D

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 feb 2013, 08:24

dentist je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Ja podrzavam sve sto je Pape rekao u intervjuu za Uefin portal... :lol:

Dufresne,kad se vracas na posao,digao si veliku frku na forumu,
strah me nekog linca :D :D
Od ponedjeljka sam na poslu... :lol:

Sto najsmjesnije, ja pozivam i organiziram druzenje, da me se direktno lincuje, licem u lice, a ne ovako preko tastature, sto je jos smjesnije, rekao sam da preuzimam sav trosak tog organizovanog lincovanja na sebe, ali nece niko... :lol: Ne znam zasto... :?
Pravda za Papeta!

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 21 feb 2013, 08:28

Moze se ovdje raspravljat za ili protiv, al' jedna je cinjenica, a ta glasi da je Pape selektor i on ce reci sta i kako. Ove rasprave preko foruma su samo pisanje u vjetar.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 feb 2013, 08:34

Medo10 je napisao/la:Moze se ovdje raspravljat za ili protiv, al' jedna je cinjenica, a ta glasi da je Pape selektor i on ce reci sta i kako. Ove rasprave preko foruma su samo pisanje u vjetar.
Apsolutno se slazem sa tobom, to je njegov posao...On za taj posao odgovora, ako ga uradi dobro treba biti nagradjen, ako ga uradi lose treba biti kaznjen... ;)

Ali s druge strane, posto zivimo u zemlji, u kojoj postoji odredjen nivo slobode izrazavanja, ja cu reci da imam pravo, da pisem, da kritikujem, da hvalim, cak i selektora fudbalske reprezentacije BiH... Jedino, ako prekrsim neki zakon ili pravilo, trebam da budem sankcionisan... ;)

Na ovaj post slijedi odgovor u formi:

'ta ti znas, Pape zabij'o kad se ti nisi ni rodio... :lol:
Pravda za Papeta!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 feb 2013, 08:43

Kod svih reprezentacija i saveza je papirologija samo formlanost a kod nas je obratno......Prvo papirologija pa cemo vidjeti za poziv "more bit bidne a more bit ne bidne".... :lol: :lol: :lol:

Zato cemo uskoro gledati masu evropskih selekcija sa igracima porijeklom iz BIH... :x

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 feb 2013, 08:43

Batko je napisao/la:Kod svih reprezentacija i saveza je papirologija samo formlanost a kod nas je obratno......Prvo papirologija pa cemo vidjeti za poziv "more bit bidne a more bit ne bidne".... :lol: :lol: :lol:

Zato cemo uskoro gledati masu evropskih selekcija sa igracima porijeklom iz BIH... :x
Samo bahato... :lol:
Pravda za Papeta!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 21 feb 2013, 08:54

Dufresne je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:Moze se ovdje raspravljat za ili protiv, al' jedna je cinjenica, a ta glasi da je Pape selektor i on ce reci sta i kako. Ove rasprave preko foruma su samo pisanje u vjetar.
Apsolutno se slazem sa tobom, to je njegov posao...On za taj posao odgovora, ako ga uradi dobro treba biti nagradjen, ako ga uradi lose treba biti kaznjen... ;)

Ali s druge strane, posto zivimo u zemlji, u kojoj postoji odredjen nivo slobode izrazavanja, ja cu reci da imam pravo, da pisem, da kritikujem, da hvalim, cak i selektora fudbalske reprezentacije BiH... Jedino, ako prekrsim neki zakon ili pravilo, trebam da budem sankcionisan... ;)

Na ovaj post slijedi odgovor u formi:

'ta ti znas, Pape zabij'o kad se ti nisi ni rodio... :lol:
nije ovdje stvar cak ni u tome da uspije da nas odvede u brazil bez kolasinca ili bicakcica ...oni za buducnost jednostavno MORAJU nositi nas dres . pa dokle cemo mi vise sami sebe praviti budalama .

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 21 feb 2013, 08:55

Dobro jutro momci kako ste jeste li mi dobro

slika

slika

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 21 feb 2013, 08:59

majstore kani se foruma nego od seada punomoc pa u red za pasose :D :D :D ti si nam jedina nada

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 21 feb 2013, 09:02

arius je napisao/la:majstore kani se foruma nego od seada punomoc pa u red za pasose :D :D :D ti si nam jedina nada
Ja sam uradio sve sto sam mogao dosad, bio bi uporan da bi ga opet gnjavio sa tom temom, momak mi je vec rekao da ce igrati za nas.

slika

slika

sead kolasinac protiv velikane

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 21 feb 2013, 09:04

Nego jel ima iko utakmicu Galatasaray-Schalke za download, bio sam zauzet pa nisam mogao gledati Kolasinca.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2013, 09:06

Kako neces biti zauzet, cuj protiv Drogbe. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 21 feb 2013, 09:07

iz tvojih usta u bozije usi prijatelju , samo da se ne predomisli ..samo da ti kazem da je odigrao vrhunski a imao je i jedan nokaut drogbe koji ces moci spariti s ovim laktom protiv monpeljea :D :D :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 feb 2013, 09:07

Morate uzeti sve cinjenice u obzir.

Kolasinac, vidjeli smo o kakvom se igracu radi, dokazan igrac, trenutno sada vjerovatno najveci talenat u bundesligi, perspektiva za Njemacku A selekciju.....

Dalje, moramo poceti gledati realno i razumljivo na nase ljude rodjene u inostranstvu....Hrvati su to brzo skontali pa rade efikasno povodom tog pitanja.....Hajmo laicki pogledati na slucaj.

Kolasinac:
Njegov otac nema nikakve veze sa BIH.
Mama rodjena i zivjela u BIH jedan dio zivota.
Sead rodjen u Njemackoj.
Sead isao u vrtic u Njemackoj.
Sead isao u osnovnu skolu u Njemackoj.
Sead ide u srednju skolu u Njemackoj.
Sead se druzi sa Nijemcima.
Sead ima Njemacko drzavljanstvo.
Sead igrao za Njemacku mladju selekciju i bio kapiten.
Sead igrao za Schalke Juniore, bio kapiten i sampion Njemacke.

Jeli vi stvarno ocekujete da se on tek tako odrekne Njemacke i Njemackog drzavljanstva, bez da ga se ozbiljno vrbuje...Jeli vi milsite da je dovoljno sto mu mamam govori kuci da mu stvori karakter velikog patriote....Jeli to od sada samo patriote mogu igrati za BIH, necemo nikoga moliti, mi smo kao Brazil, rasipamo se talentima....Ko ocekuje da ce Kolasinac sam od sebe odluciti BIH bez da ga se oozbiljno vrbuje i sa njim dogovori, se vara...Ovdje treba uloziti vise truda...

Molili smo Masica u kosarkaskoj repki koji je rekao da ce igrati ako ga Hrvatska ne uzme, pa igra dostojno i solidno u nasoj repki, molimo Savovica, koji nas vuce za nos godinu dana...Molili smo i uzeli Mislimovica iz srpske repke..... I mnoge druge i mnoge druge....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Miske01 i 35 gostiju.