Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Velik' si, Anele Hadzicu! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ovaj tvoj komentar mi daje nade. Napokon si pogledao istini u oci i nazvao igraca s brojem 6 s pravim imenom. Ima nadeASD je napisao/la:Dijaspora vs cetnici.BoixosNois1899 je napisao/la:Danas u kući Velikog brata gledajte![]()
![]()
![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ogi karindza i ne vadi ga baustelcima, zidarima, armiracima.... momcino udri ih...
- ASD
- Kontakt:
"Medicinarima"Kompromis je napisao/la:Ogi karindza i ne vadi ga baustelcima, zidarima, armiracima.... momcino udri ih...
- JohnCleese
- Kontakt:
Zuri za Banja Luku da stigne sutra napraviti diverziju?BoixosNois1899 je napisao/la:Danas u kući Velikog brata gledajte![]()
![]()
![]()

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Slazem seSabinho je napisao/la:Ako je sevio Kurleusu, oprostiti mu sve i pozvati ga!
naprijed rejal
načelno nam pocuclaš svima kolektivnoPenaltiky je napisao/la:Načelno se slažem s nazivom pjesme posvećenim keru s beretkom.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JavierBosnia
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la:

Televisa presenta.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
theKuPuS je napisao/la:načelno nam pocuclaš svima kolektivnoPenaltiky je napisao/la:Načelno se slažem s nazivom pjesme posvećenim keru s beretkom.

ako te banuju, nek i mene
- LlullSergio
- Kontakt:
Wtf kakav je ovo reality ?
Coys je srbenda. Taj bi kura.c sestici popusio.Vucevich je napisao/la:Pa ima ih par koji su stali u odbranuFrancescoTotti je napisao/la:Bez zajjebancije. Ako iko stane u odbranu ovog cete ili ako ne daj Boze ikad vise zaigra za repku, mi smo kao narod savrseno zreli za jos jedan genocid .onaj korisnik COYS, najveci fan Ogija
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moj Vranjesu, da imas muda, nikad ne bi prepravio onu tetovazu RS-a koju si imao. Sa tim si pokazao da si ckapi, a sa ovim sad pokazujes da si zatucani nacionalist i primitivac.
Nadam se iskreno da ces jednom doci u Sarajevo i da ces prosetati gradom.
Nadam se iskreno da ces jednom doci u Sarajevo i da ces prosetati gradom.
Cirkus konstatno pravi najobicnija krampa od igraca, ispodprosjecni antitalent kojeg suta ko stigne. I mi smo to ocigledno duzni trpiti i to iskljucivo iz politickih razloga a ne jer je ovaj ko biva nesto bitan za ekipu.LlullSergio je napisao/la:Wtf kakav je ovo reality ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.