Msm trebam BAM -> TRY, mozda se nisam dobro izrazioJuventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:08Ne mijenjaj, cuvaj... kad sultan preseli dobit ces 150% vise nego danas.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Msm trebam BAM -> TRY, mozda se nisam dobro izrazioJuventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:08Ne mijenjaj, cuvaj... kad sultan preseli dobit ces 150% vise nego danas.![]()
Vala jaran sto zivi tamo kaze da ne placam nista u eurima, kaze turisticka tarifa i standardna pljacka odnosno kupanjeJuventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:13Opet ne mijenjaj, idi u Tursku sa eurima, vecinu proizvoda i usluga ces dobit povoljnije nego sa lirama.
Obrnuto.Juventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:13Opet ne mijenjaj, idi u Tursku sa eurima, vecinu proizvoda i usluga ces dobit povoljnije nego sa lirama.
Samo prenosim iskustva i savjete njemackih turaka.
Ne cijeni ovaj admin tebe nimalo, on misli ti neki levatJuventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 20:27Medjutim, ako si bijel, visok i markantan - kao ti - onda te oderu u skladu sa tim burzoaskim izgledom i statusom.
Dabogda ti Goražde opet bilo u okruženju na proljeće.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:20Ne cijeni ovaj admin tebe nimalo, on misli ti neki levatJuventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 20:27Medjutim, ako si bijel, visok i markantan - kao ti - onda te oderu u skladu sa tim burzoaskim izgledom i statusom.![]()
Sta imas ti od togaMarsal je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:36Dabogda ti Goražde opet bilo u okruženju na proljeće.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:20Ne cijeni ovaj admin tebe nimalo, on misli ti neki levatJuventinissimo je napisao/la: ↑12 dec 2021, 20:27Medjutim, ako si bijel, visok i markantan - kao ti - onda te oderu u skladu sa tim burzoaskim izgledom i statusom.![]()
Pa mislim da si ti levat, ako si davao po euro za magnete.
Znao sam ovog momka sto je ubijen. Tuga. Strasno.
Alo majstore mozes li mi popraviti ove notifikacije,dolaze mi obavjesti sa tema i kad nisam citiran a to me jako uznemirava,da ne kazem uzrujava.
Ne kupujem magnete inace, ali sam do prije 2god radio sa Turcima i prometom 1,4 mil € mjesecno, pa mi je nesto ostalo na tu temu (osim nocnih mora, ner nema vece gamadi od TurakaAshburtonG je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:54Pa mislim da si ti levat, ako si davao po euro za magnete.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.