Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 15:49

Ovaj Suton ?
http://www.24sata.hr/kosarka/suton-zbog ... ije-260054" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/index.php?id=4558" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_kosarka/suton- ... ljao/20366" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 sep 2012, 15:53

Ma sve sam ja to jarane procito,al ne vdim druge igrace koji su nesto da mogu igrati... :roll:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 sep 2012, 15:55

Lotus je napisao/la:Omic,Suton i Savovic...to je 90% da su oni
Prvi i treći da, a Suton definitivno ne.Mozda su čak Ramljak i Ratkovica u kombinacijama.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 15:55

Lotus je napisao/la:Ma sve sam ja to jarane procito,al ne vdim druge igrace koji su nesto da mogu igrati... :roll:
Pa Savović je jedan od te trojice gotovo sigurno.
Ko su ostala dvojica teško je reći,bio bi jackpot da su to Omić i Ivan Ramljak(i on je otišao igrati za Hrvatsku ali nikad ništa u medijima nije seruckao kao Suton).
Valjda se nećemo razočarati kad budu objavljena imena tih novih.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 sep 2012, 16:06

Omić bi nam bio ogromno pojačanje?
Savović bi bio pojačanje za rotaciju ali bi mi bilo zao Bavčića koji nikada nije kalkulirao i uvijek bio sa repkom tako da ne bi bilo fer prema njemu?
Suton

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 sep 2012, 16:08

Nemam opciju editovanja na mobitelu? Krenuo sam pisati o Sutonu. Mislim da bi pozivanje njega bilo katastrofa, osjetim u sebi da bi mu mogao psovati sa tribine?

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 07 sep 2012, 16:13

F - Ramljak
PF - Savovic
C - Barac

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 07 sep 2012, 16:16

Prema propisima FIBA-e promjena sportskog državljanstva moguća samo ukoliko se igrač vraća u reprezentaciju države svog porijekla..
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 16:18

Miljan je napisao/la:Prema propisima FIBA-e promjena sportskog državljanstva moguća samo ukoliko se igrač vraća u reprezentaciju države svog porijekla..
Kako je onda Preldžić promjenio Slovensko sportsko državljanstvo da bi zaigrao za Tursku?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2012, 16:20

Dylan Dog je napisao/la:
Miljan je napisao/la:Prema propisima FIBA-e promjena sportskog državljanstva moguća samo ukoliko se igrač vraća u reprezentaciju države svog porijekla..
Kako je onda Preldžić promjenio Slovensko sportsko državljanstvo da bi zaigrao za Tursku?
Te propozicije ne vrijede kada imaš šuški. ;)

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 07 sep 2012, 16:33

4 Gordić
5 Mašić
6 Nurkić
7 Pašalić
8 Wright
9 Bavčić
10 Omić
11 Kikanović
12 Teletović
13 Peršić
14 Đedović
15 Savović (Mislim da je to 12 igraca koji ce sljedece godine prestavljati BiH u Sloveniji)
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 07 sep 2012, 16:34

Miljan je napisao/la:4 Gordić
5 Mašić
6 Nurkić
7 Pašalić
8 Wright
9 Bavčić
10 Omić
11 Kikanović
12 Teletović
13 Peršić
14 Đedović
15 Savović(Mislim da je to 12 igraca koji ce sljedece godine prestavljati BiH u Sloveniji)
On nece sigurno jer ce tu biti Sinanovic....
Ovo je drama kvalitetna reprezentacija i sigurno da sa njom mozemo proci grupu, mada imali su Crnogorci na proslom prvenstvu isto kvalitetnu ekipu pa ne prodjose grupu a sad u kvalifikacijama izdominirase najjacu grupu bez svoje 2 najvece zvijezde....
Zato to ne mora nista znaciti...
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 07 sep 2012, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 sep 2012, 16:35

bilo bi dobro kad bi trojica novih kosarkasa bili: Savovic, Mile Ilic i Zoran Planinic

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 07 sep 2012, 16:38

edo07 je napisao/la:bilo bi dobro kad bi trojica novih kosarkasa bili: Savovic, Mile Ilic i Zoran Planinic
On ne moze igrati jer je vec nastupao za svoju drzavu u zvanicnim utakmicama.....a i koji ce nam kura.c kad je sad obicna taraba i Nihad i Zack su bolji igraci....

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 sep 2012, 16:41

Hypnose je napisao/la:
edo07 je napisao/la:bilo bi dobro kad bi trojica novih kosarkasa bili: Savovic, Mile Ilic i Zoran Planinic
On ne moze igrati jer je vec nastupao za svoju drzavu u zvanicnim utakmicama.....a i koji ce nam kura.c kad je sad obicna taraba i Nihad i Zack su bolji igraci....
pa dobro da je sad obicna taraba..vjeruj da nije al bi nam dobro dosao za rotacije..jos pogotov njegovo iskustvo..samo sam dao svoje misljenje ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 sep 2012, 16:41

Ne vezano za ovu temu nisam znao gdje da postavim pitanje pa cu ovdje ,pratim malo ovaj turski roster na ovim kvalifikacijama i nigdje nema Ersana İlyasova ,sta je s njim :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 sep 2012, 16:42

Imamo Teletovica, Bavcica. Doci ce Savovic, tako da ne vjerujem da ce jedan od tih igraca biti Suton. Meni licno nit bi predstavljao pojacanje jer covjek nije nista posebno - nista bolji od Bavcica ili Savovica...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 07 sep 2012, 16:44

edo07 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
pa dobro da je sad obicna taraba..vjeruj da nije al bi nam dobro dosao za rotacije..jos pogotov njegovo iskustvo..samo sam dao svoje misljenje ;)
Ma dobro to sve stoji... Bolji je od nase klupe, al' ipak on ne moze nikako igrati za nas tako da ga i ne treba spominjati kao recimo ni Bogdanovica i Baraca i sl. koji su nastupali u zvanicnim utakmicama za dr. reprezentacije....

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 sep 2012, 16:44

samson je napisao/la:Imamo Teletovica, Bavcica. Doci ce Savovic, tako da ne vjerujem da ce jedan od tih igraca biti Suton. Meni licno nit bi predstavljao pojacanje jer covjek nije nista posebno - nista bolji od Bavcica ili Savovica...
ni pod razno Suton..takvih igraca mozemo naci i u nasoj ligi..radi se o sasvim prosjecnom igracu..tako da se slazem s tobom da nam uopce ne bi predstavljao pojacanje...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 07 sep 2012, 17:20

edo07 je napisao/la:
samson je napisao/la:Imamo Teletovica, Bavcica. Doci ce Savovic, tako da ne vjerujem da ce jedan od tih igraca biti Suton. Meni licno nit bi predstavljao pojacanje jer covjek nije nista posebno - nista bolji od Bavcica ili Savovica...
ni pod razno Suton..takvih igraca mozemo naci i u nasoj ligi..radi se o sasvim prosjecnom igracu..tako da se slazem s tobom da nam uopce ne bi predstavljao pojacanje...
Upravo,Savović je za njega Teletović :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], lumani, Proximic i 24 gosta.