Inače ostao mi je u sjećanju po onom golu u Pragu ja mislim.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ccc joj loseg starta Dzene, ko je dao golove za kadete ?Primorac je napisao/la:Juce odigrate utakmice protiv sirokog brijega kadeti izgubili4:2 ,juniori 3:0
e jbg, jos ako je Civic igrao, onda su im tri lopte trebale ali definitivno najveci problem kadeta trenutno je izostanak Veladzica. Svaku koju on nije igrao su kiksali, ne znam jel igrao protiv Listice...Primorac je napisao/la:Morali su igrati sa dvije lopte posto bih dragulj meholjic nije nikom dao loptu,a golove su dali dzan i hadzic
Ma njemu to nije problem, pošto smo dominirali!VanCipelic je napisao/la:ccc joj loseg starta Dzene, ko je dao golove za kadete ?Primorac je napisao/la:Juce odigrate utakmice protiv sirokog brijega kadeti izgubili4:2 ,juniori 3:0
Nadajmo se da će to i Adžo što prije shvatiti i poslati par stručnih i provjerenih ljudi koji znaju sa mladima raditi, kako na terenu i treningu tako i van istih.Rinuka je napisao/la:Dok god u klubu rade ljudi poput dzene, nikad mi necemo biti ozbiljni.Ostacemo sprdnja jer se sprdamo sami sa sobom.
Trenutno korisnika/ca: enzo1, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 46 gostiju.