28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Po meni je Begovic najlosiji veceras, pa on nista odbranio nije 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Safet Sušić, 4 utakmice kvalifikacija, 2 boda, 2 gola
Meša, 1 utakmica, 3 boda, 3 gola
nije da je Andora neki tim, ali nisu ni Izrael i Kipar...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Andora defacto nije mjerilo,tako da zaista nemožemo reći nešto konkretno o nastupu igrača.Bešića i Pjanića hitno izolirati,Meša im opaliti po 2-3 roditeljske pljuske,i onda vratiti na teren ,dečeke treba malo unormaliti..pa ebo te što neko reče ,Pjana protiv Andore nevidljiv na terenu...Višća zaista osvježenje ,probija i napokon upotrebljivi centaršutevi..zaista djeluje umirujuće kada pas sa 40 metara primi onako meko ,lijepo ,jednostavno.Nije mi jasno ovo sa Medom na krilu,vjerujem da je to samo zato što je kontra Andora.U suštini igra ,loša ,traljava,spora,rezultat po prikazanuj igri i više nego dobar.Vjerujem da će to kako vrijeme odmiče biti sve bolje.Žao mi je što Hajrović nije dobio bar 15 min.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne baš tako dobra igra. Ali bitna je pobjeda, očigledno je da su se čuvali, ovi su baš išli žestoko. Teško je protiv ovih ekipa dobro igrat, nema tu nekog šablona, sve na ho ruk pa šta napraviš.
Pravu sliku ćemo dobit tek protiv Austrije, Pjanić i Bešić moraju bolje. Lulić i Višća su me iznenadili, odlično su odigrali. Višća pravo osvježenje.
Vedo
žao mi momka, ako iko zaslužuje našu podršku to je onda Vedo.
Pravu sliku ćemo dobit tek protiv Austrije, Pjanić i Bešić moraju bolje. Lulić i Višća su me iznenadili, odlično su odigrali. Višća pravo osvježenje.
Vedo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A yebiga kume, usra ga i ti da valja, ova konstatacija je na nivou djeteta od 5 godina...SGD53 je napisao/la:Safet Sušić, 4 utakmice kvalifikacija, 2 boda, 2 gola
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
vjerujem da će Hajrović dobiti priliku protiv Austrije, tamo ima pravo i na više izmjena, nadam se da ni tamo nećemo vidjeti Sveto Trojstvo na terenu
, mada bi bilo zanimljivo vidjeti Hadžića 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Dijamantu
Lula
Višća i stoperski par odlični također
Bešić i Pjanić nevidljivi, prenijeli onu klupsku formu iz zadnjih par tekmi, nadam se da će podići formu do juna
Sve u svemu možemo biti zadovoljni sa rezultatom, igrom manje više, lijepo je bilo vidjeti Zukanovića i Đurića na terenu, pravo osvježenje za ovu ekipu, prvi pogotovo, ne mogu se oteti dojmu da bi nam puno pomogao da je bio tu i u prvih par tekmi.

Lula

Višća i stoperski par odlični također

Bešić i Pjanić nevidljivi, prenijeli onu klupsku formu iz zadnjih par tekmi, nadam se da će podići formu do juna

Sve u svemu možemo biti zadovoljni sa rezultatom, igrom manje više, lijepo je bilo vidjeti Zukanovića i Đurića na terenu, pravo osvježenje za ovu ekipu, prvi pogotovo, ne mogu se oteti dojmu da bi nam puno pomogao da je bio tu i u prvih par tekmi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Head je napisao/la:Ko da igra Andora San Marino. Utakmica za qurac, igra za qurac, postavka za qurac. Sve je za qurac.

Trebali su mu dti bar telefon da igrice igra! Covjek se ubio od dosade!Minjore je napisao/la:Po meni je Begovic najlosiji veceras, pa on nista odbranio nije

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Konacno da i Senad odigra nesto bolje za repku pa makar to bilo i nasuprot Andore. Steta sto Vedo nije iskoristio bar jednu priliku, ali nadam se da ce se sto prije sabrati i vratiti u neku pristojnu formu. Dzeko i Visca sjajni takodjer, ostalo nije vrijedno spomena. Lijep potez Mese sa novim izmjenama, nadam se da ce dobiti i nesto vise vremena protiv Austrije.
Vecerasnja igra nije nikakvo mjerilo, tek cemo protiv Austrije viditi na cemu smo. Bit ce zanimljivo vidjeti kako cemo se nositi sa njima, posebno sada kada su u sjajnoj formi.
Vecerasnja igra nije nikakvo mjerilo, tek cemo protiv Austrije viditi na cemu smo. Bit ce zanimljivo vidjeti kako cemo se nositi sa njima, posebno sada kada su u sjajnoj formi.
Begovic-; Mujdza 6,5 ; Spahic 7 ; Vranjes 6,5 ; Zukanlvic 7 ; Besic 6 ; Pjanic 6 ; Lulic 7,5 ; Visca 7, Ibisevic 7, Dzeko 8. Izmjene solidne. Toliko od mene..
Losi smo vala bili, moralo se lakse dolaziti do sansi, igrati tecnije, brze. Onda nisu smjeli sebi dopustiti da se tuku sa njima, Pjanic gazi onog bez potrebe mogao je dobiti crveni, ali eto uzela su se 3 boda to je najbitnije.
Ne diraj ga, nezna on bolje. Nije on kriv...struja je napisao/la:Head je napisao/la:Ko da igra Andora San Marino. Utakmica za qurac, igra za qurac, postavka za qurac. Sve je za qurac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nista specijalno nekako tanko brate
Ako ti je maximum na skali uspjesnosti 8 onda se slazem.Mada je ta skala svugdje 10,i ako si mislio na tu normalnu skalu onda si dobro fulio.Kad igrac na jednoj utakmici zabije 3 gola onda on obicno dobije ocjenu 10Minjore je napisao/la:Begovic-; Mujdza 6,5 ; Spahic 7 ; Vranjes 6,5 ; Zukanlvic 7 ; Besic 6 ; Pjanic 6 ; Lulic 7,5 ; Visca 7, Ibisevic 7, Dzeko 8. Izmjene solidne. Toliko od mene..
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Visca mi je bio dobar veceras,mislim da ce protiv nekih ofanzivnijih ekipa.biti jos bolji ,imat ce vise prostora..Za Zukanovica i znamo da je dobar.. sve u svemu ,tekma za bodove i to je to...Cekamo austriju za ozbiljiniji rezime..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Višća bio dobar? Pa on nije mogao ko čovjek amaterskog lijevog beka Andore da pređe, da ne govorim šta će biti s njim kad bude igrao protiv Austrije.
**** od igrača.
Ova repka treba da igra u formaciji 4-5-1, ovako ne ide.

Ova repka treba da igra u formaciji 4-5-1, ovako ne ide.
Čelik Zenica 1945
Protiv Andore je maksimala 8. Budi mi pozdravljen.
Minjore je napisao/la:Begovic-; Mujdza 6,5 ; Spahic 7 ; Vranjes 6,5 ; Zukanlvic 7 ; Besic 6 ; Pjanic 6 ; Lulic 7,5 ; Visca 7, Ibisevic 7, Dzeko 8. Izmjene solidne. Toliko od mene..
Begovic-; Mujdza 7 ; Spahic 7 ; Vranjes 6,5 ; Zukanlvic 7 ; Besic 6 ; Pjanic 6 ; Lulic 8 ; Visca 7,5, Ibisevic 6, Dzeko 9
Tako sam to ja vidjeo

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Minjore je napisao/la:Protiv Andore je maksimala 8. Budi mi pozdravljen.

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.