Volio bih da izbjegne Italiju ako je ikako moguce, ali ako nema drugih ponuda neka pokusa u Torinu, sto da ne. Bolje to nego da zavrsi u nekoj lijevoj ligi ili presjedi citavu sezonu na klupi.
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Ma dobro, mlad igrac sa potencijalom koji igra u prvoj ligi Francuske i uz to jos reprezentativac, pa mora se vala naci neko iz lige petice koji bi ga volio dovesti. Pa makar neki prosjecan klub, niko ni ne ocekuje drugacije.
Volio bih da izbjegne Italiju ako je ikako moguce, ali ako nema drugih ponuda neka pokusa u Torinu, sto da ne. Bolje to nego da zavrsi u nekoj lijevoj ligi ili presjedi citavu sezonu na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znam ja na sto ti ciljas legendo.SjeverniVjetar je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Legendo. Ipak Di Marzio je jedan od najobavjestenijih nivinara u Italiji.
Sto se nasih tice, malo je sta ovariso .
@rope11, Prcic drugu polusezonu, prakticno, nije nikako igrao. Njemu bi bilo kakav transfer u lige 5 bio premija.
Piše da ovi već pregovaraju, i da bi trebao ići na posudbu s pravom otkupa, kod ovih Talijana vazda neke posudbe. 
Zanimljivo i da nakon katastrofalne sezone u Rennesu, 7 puta igrao, opet ga traži dobar klub iz Lige petice, a Tino Sušić, hmmm...
Zanimljivo i da nakon katastrofalne sezone u Rennesu, 7 puta igrao, opet ga traži dobar klub iz Lige petice, a Tino Sušić, hmmm...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Prcic kad spava je bolji igrac od tinkija ! Ako predje u italiju bit ce mu to pun pogodak. Moze jos dosta napredovat. Adzina jabuka je vjecni dalmatinac, ajduk je plafon. I tu je morao proc probu da bi ga uzeli.Sheyi je napisao/la:Piše da ovi već pregovaraju, i da bi trebao ići na posudbu s pravom otkupa, kod ovih Talijana vazda neke posudbe.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tu su oni negdje, po meni je Tino malo i bolji kada su obojica u top formi. Iako ocekivam puno i od Sanjina. Ipak jedna cinjenica govori puno a to je da Tudor ima novac da bira pa je od ovih inace slicnih igraca ipak odabrao treceg Cimirota. Mozda je on trenutno bolji od obadvojice oko kojih diskutiramo ovdje. Ova polusezona ce nam dati odgovor koji ce od ovih mladih srednjaka napraviti najvise.bhfanatic14 je napisao/la:Prcic kad spava je bolji igrac od tinkija ! Ako predje u italiju bit ce mu to pun pogodak. Moze jos dosta napredovat. Adzina jabuka je vjecni dalmatinac, ajduk je plafon. I tu je morao proc probu da bi ga uzeli.Sheyi je napisao/la:Piše da ovi već pregovaraju, i da bi trebao ići na posudbu s pravom otkupa, kod ovih Talijana vazda neke posudbe.
Tako je i jedan i drugi bi trebali da budu od 20 do 23 igraca u reprezentaciji. Nikako u prvih 11 ni blizu po kvalitetu. To vazi sada a i prije je vazilo ali eto. Sto se tice Cimirota on je igrao najstandardnije od njih sto je ocigledno i Tudor je to upratio kao sto si i rekao. A mogao je dovesti kojeg je htio od njih. Cimirot bi trebao da buda zamjena za Besica posebno ako jos bude napredovao.dubrovnik je napisao/la:Tu su oni negdje, po meni je Tino malo i bolji kada su obojica u top formi. Iako ocekivam puno i od Sanjina. Ipak jedna cinjenica govori puno a to je da Tudor ima novac da bira pa je od ovih inace slicnih igraca ipak odabrao treceg Cimirota. Mozda je on trenutno bolji od obadvojice oko kojih diskutiramo ovdje. Ova polusezona ce nam dati odgovor koji ce od ovih mladih srednjaka napraviti najvise.
Sto se tice Sanjina. Torino bi bio odlican izbor a ako se izbori da bude blizu prvih 11 Torina treba ga opet pozvati u reprezentaciju. Cim je to objavio di Marzio onda ima necega tu sigurno.
Ajax je napisao/la:Tako je i jedan i drugi bi trebali da budu od 20 do 23 igraca u reprezentaciji. Nikako u prvih 11 ni blizu po kvalitetu. To vazi sada a i prije je vazilo ali eto. Sto se tice Cimirota on je igrao najstandardnije od njih sto je ocigledno i Tudor je to upratio kao sto si i rekao. A mogao je dovesti kojeg je htio od njih. Cimirot bi trebao da buda zamjena za Besica posebno ako jos bude napredovao.dubrovnik je napisao/la:Tu su oni negdje, po meni je Tino malo i bolji kada su obojica u top formi. Iako ocekivam puno i od Sanjina. Ipak jedna cinjenica govori puno a to je da Tudor ima novac da bira pa je od ovih inace slicnih igraca ipak odabrao treceg Cimirota. Mozda je on trenutno bolji od obadvojice oko kojih diskutiramo ovdje. Ova polusezona ce nam dati odgovor koji ce od ovih mladih srednjaka napraviti najvise.
Sto se tice Sanjina. Torino bi bio odlican izbor a ako se izbori da bude blizu prvih 11 Torina treba ga opet pozvati u reprezentaciju. Cim je to objavio di Marzio onda ima necega tu sigurno.
Gojko je prva zamjena za Besica i nije ista pozicija. TSS i Prcic su skroz ista pozicija a ko je bolji od njih dvojice pokazat ce vrijeme. Trenutno se trebaju i jedan i drugi izboriti da budu standardni pa onda sve ostalo. Kakav Modic on nije ni blizu seniorskoj reprezentaciji. Zolotic ne pruza neke partije vec duze vremena. Gojak nije standardan ni malo i bolje bi mu bilo da ga Dinamo negdje posudi. Zaboravio si Radovca navesti od ovih igraca sredine terena. Hodzic bi svakako trebao dobiti sansu jer ju je sa svojim partijama itekako zasluzio. Pokazao je iznadprosjecan talenat i tu se nema vise sta razmisljati jedino ako prestane igrati za svoj klub.
-
SjeverniVjetar
Ako cemo pravo, ni jedan ni drugi trenutno nisu za reprezentacije. Zasto? Pa zato sto ne igraju.
U veznom redu imamo dovoljno igraca koji su "kvalifikovaniji", ako ne po klupskoj minutazi, onda po reprezentativnom iskustvu. Pjanic, Besic, Vrancic, Medunjanin, Salihovic, Lulic, namece se Grahovac, tu je i Cimirot pa i Hadzic koji su , ako nista, standardani...
Prcic i TSS niti su toliko mladi, niti igraju na nivou, da im se sjedenje na klupi tolerise. Bolje je sansu dati malom Hadziahmetovicu, koji ima odlican period u Zelji, 97. je godiste.
U veznom redu imamo dovoljno igraca koji su "kvalifikovaniji", ako ne po klupskoj minutazi, onda po reprezentativnom iskustvu. Pjanic, Besic, Vrancic, Medunjanin, Salihovic, Lulic, namece se Grahovac, tu je i Cimirot pa i Hadzic koji su , ako nista, standardani...
Prcic i TSS niti su toliko mladi, niti igraju na nivou, da im se sjedenje na klupi tolerise. Bolje je sansu dati malom Hadziahmetovicu, koji ima odlican period u Zelji, 97. je godiste.
Naravno zaboravio sam Vrancica standardnog Bundesligasa koji itekako zasluzuje konacno svoju sansu da pokaze sta moze. Jedina je steta sto se nije vec prije isprobao.
Pa nije vazno koji je trenutno kvalificiraniji da upadne u tim jer je pocetak sezone i prerano je o tom i pisati. Ali sve se moze preokrwnuti sa par dobrih utakmica u Evropi. Hadziahmetovic je sto se talenta tice korak vise nego sto su Prcic, Tino i Gojko ikad bili. Ali nije sam tu su i Milosevic, Gojak, Burnic i Modic. Zamisli sada hipotetski zaigra sada par utakmica Burnic za Borussiu i da li bi ti onda bio Hadzic ispred njega. Nas najbolji tim je ovdje poznat svakom ali ponekad se raspravlja i o mogucim alternativama.SjeverniVjetar je napisao/la:Ako cemo pravo, ni jedan ni drugi trenutno nisu za reprezentacije. Zasto? Pa zato sto ne igraju.
Hodzic je napadac pa sam ga namjerno izostavio a Radovca sam nenamjerno izostavio. Ali znam da ste tu ti ili Sabinho da brzinom munje reagirate ne to.Ajax je napisao/la:Gojko je prva zamjena za Besica i nije ista pozicija. TSS i Prcic su skroz ista pozicija a ko je bolji od njih dvojice pokazat ce vrijeme. Trenutno se trebaju i jedan i drugi izboriti da budu standardni pa onda sve ostalo. Kakav Modic on nije ni blizu seniorskoj reprezentaciji. Zolotic ne pruza neke partije vec duze vremena. Gojak nije standardan ni malo i bolje bi mu bilo da ga Dinamo negdje posudi. Zaboravio si Radovca navesti od ovih igraca sredine terena. Hodzic bi svakako trebao dobiti sansu jer ju je sa svojim partijama itekako zasluzio. Pokazao je iznadprosjecan talenat i tu se nema vise sta razmisljati jedino ako prestane igrati za svoj klub.
-
SjeverniVjetar
Hocu reci da su TSS i Prcic dovoljno stari i isprobani, tesko od njih mozemo vidjeti puno novoga. Dok se ne izbore za standrdna mjesta u klubovima, a TSS ne napravi i transfer, u reprezentaciji nema mjesta za njih.dubrovnik je napisao/la:Pa nije vazno koji je trenutno kvalificiraniji da upadne u tim jer je pocetak sezone i prerano je o tom i pisati. Ali sve se moze preokrwnuti sa par dobrih utakmica u Evropi. Hadziahmetovic je sto se talenta tice korak vise nego sto su Prcic, Tino i Gojko ikad bili. Ali nije sam tu su i Milosevic, Gojak, Burnic i Modic. Zamisli sada hipotetski zaigra sada par utakmica Burnic za Borussiu i da li bi ti onda bio Hadzic ispred njega. Nas najbolji tim je ovdje poznat svakom ali ponekad se raspravlja i o mogucim alternativama.SjeverniVjetar je napisao/la:Ako cemo pravo, ni jedan ni drugi trenutno nisu za reprezentacije. Zasto? Pa zato sto ne igraju.
Slazem se, Burnic, Modic, Milosevic, Gojak, u slucaju da se izbore za minutazu, po meni, imaju prednost nad ovom dvojicom i nad Hadzicem i Cimirotom.
@dubrovnik
Definitivno ima ekstra kvalitet kao i Hodzic. Ima tu jos igraca samo vrijeme ce pokazati kako ce se razvijati. Za reprezentaciju trebaju igrati samo najbolji igraci a ne da se neki igrac na silu razvija kroz reprezentaciju. Pa Olic igra sa 36 godina za Hrvatsku i sigurno uzima nekom 25 godisnjem napadacu mjesto pa igra jer ima kvalitet. Isto tako ako Mahmutovic bude standardan u jednom Plzenu i ako zabije 15-20 golova treba ga pozvati. I nema veze sto ima 29 godina jer moze igrati jos 4,5 godina. Osim ako Hodzic bas ne proigra onda mozda i ne. U svakom slucaju njega je trebalo pozvati prije 2,3,4 godine kao treceg napadaca mozda bi sada jos bolju karijeru napravio.
Definitivno ima ekstra kvalitet kao i Hodzic. Ima tu jos igraca samo vrijeme ce pokazati kako ce se razvijati. Za reprezentaciju trebaju igrati samo najbolji igraci a ne da se neki igrac na silu razvija kroz reprezentaciju. Pa Olic igra sa 36 godina za Hrvatsku i sigurno uzima nekom 25 godisnjem napadacu mjesto pa igra jer ima kvalitet. Isto tako ako Mahmutovic bude standardan u jednom Plzenu i ako zabije 15-20 golova treba ga pozvati. I nema veze sto ima 29 godina jer moze igrati jos 4,5 godina. Osim ako Hodzic bas ne proigra onda mozda i ne. U svakom slucaju njega je trebalo pozvati prije 2,3,4 godine kao treceg napadaca mozda bi sada jos bolju karijeru napravio.
Ja polazem nadu u ovu trojicu igraca(TSS, Cimirot, Prcic) i mislim da su njihove karijere daleko od toga da bi ih mogli do kraja evaluirati i pricati o njihovom kraju sto se napretka tice. Mozda si ipak ti u pravu ali vrijeme ce nam to pokazati. Zasigurno u nijednom od njih ne lezi novi Pjanic ali svaki jos moze biti bolji od Meda ili Vrancica. Samo trebamo pricekati dok donesemo finalni sud.SjeverniVjetar je napisao/la:Hocu reci da su TSS i Prcic dovoljno stari i isprobani, tesko od njih mozemo vidjeti puno novoga. Dok se ne izbore za standrdna mjesta u klubovima, a TSS ne napravi i transfer, u reprezentaciji nema mjesta za njih.dubrovnik je napisao/la:Pa nije vazno koji je trenutno kvalificiraniji da upadne u tim jer je pocetak sezone i prerano je o tom i pisati. Ali sve se moze preokrwnuti sa par dobrih utakmica u Evropi. Hadziahmetovic je sto se talenta tice korak vise nego sto su Prcic, Tino i Gojko ikad bili. Ali nije sam tu su i Milosevic, Gojak, Burnic i Modic. Zamisli sada hipotetski zaigra sada par utakmica Burnic za Borussiu i da li bi ti onda bio Hadzic ispred njega. Nas najbolji tim je ovdje poznat svakom ali ponekad se raspravlja i o mogucim alternativama.SjeverniVjetar je napisao/la:Ako cemo pravo, ni jedan ni drugi trenutno nisu za reprezentacije. Zasto? Pa zato sto ne igraju.
Slazem se, Burnic, Modic, Milosevic, Gojak, u slucaju da se izbore za minutazu, po meni, imaju prednost nad ovom dvojicom i nad Hadzicem i Cimirotom.
Mislim da si uzeo los primjer(Olic) igra na poziciji krila i jedna je od stvari koje vecina navijaca zamjera selektoru. Po meni su prioriteti desni bek(Martic, Memija ili Dilaver), ofanzivni vezni(Milicevic i Vrancic) i DM(Grahovac, Gojko ili Zolotic) . A za napadaca bi ja ipak radije Hodzica ili Tankovica nego Mahmutovica. Ali ako i njega pozove no problem.Ajax je napisao/la:@dubrovnik
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 13 avg 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni treba konacno Martica pozvati ako bude standardan a bice. Nije ni Spezia toliko los klub. Borit ce se za Seriu A. Trenira ih Bjelica. Igrat ce za njih jos: Kvrzic, Situm, Brezovec i jos par igraca sa ovih prostora. A vidi se da covjek zna igrat beka.
Nebi se slozio sa ovim, pogotovo ovaj drugi. Safet je oba igraca koristio na pogresnim pozicijama. Protiv Kipra u sredini je stavio Pjanica, Besica, Susica i Prcica. Velika greska. Zuka je falio al i to nema veze. Mogao je krenuti lijevo sa Lulicem i Salihovicem i desno sa Mujdzom i Viscom. I recimo da je htio da stavi Susica u prvih 11 mogao je staviti Tinu ispred Besica i Pjanica. I onda zamjena Pjanic-Susic za Medo-Prcic.SjeverniVjetar je napisao/la:Hocu reci da su TSS i Prcic dovoljno stari i isprobani, tesko od njih mozemo vidjeti puno novoga. Dok se ne izbore za standrdna mjesta u klubovima, a TSS ne napravi i transfer, u reprezentaciji nema mjesta za njih.dubrovnik je napisao/la:Pa nije vazno koji je trenutno kvalificiraniji da upadne u tim jer je pocetak sezone i prerano je o tom i pisati. Ali sve se moze preokrwnuti sa par dobrih utakmica u Evropi. Hadziahmetovic je sto se talenta tice korak vise nego sto su Prcic, Tino i Gojko ikad bili. Ali nije sam tu su i Milosevic, Gojak, Burnic i Modic. Zamisli sada hipotetski zaigra sada par utakmica Burnic za Borussiu i da li bi ti onda bio Hadzic ispred njega. Nas najbolji tim je ovdje poznat svakom ali ponekad se raspravlja i o mogucim alternativama.SjeverniVjetar je napisao/la:Ako cemo pravo, ni jedan ni drugi trenutno nisu za reprezentacije. Zasto? Pa zato sto ne igraju.
-
SjeverniVjetar
Bojim se da je to plafon, tesko dostizan, ali hajde, nadajmo se.dubrovnik je napisao/la: Ja polazem nadu u ovu trojicu igraca(TSS, Cimirot, Prcic) i mislim da su njihove karijere daleko od toga da bi ih mogli do kraja evaluirati i pricati o njihovom kraju sto se napretka tice. Mozda si ipak ti u pravu ali vrijeme ce nam to pokazati. Zasigurno u nijednom od njih ne lezi novi Pjanic ali svaki jos moze biti bolji od Meda ili Vrancica. Samo trebamo pricekati dok donesemo finalni sud.
-
SjeverniVjetar
Moze biti da si u pravu, ali to je šbbkbb, trenutno mozemo suditi po klubu/ligi u kojima igraju i minutazi.soko je napisao/la: Nebi se slozio sa ovim, pogotovo ovaj drugi. Safet je oba igraca koristio na pogresnim pozicijama. Protiv Kipra u sredini je stavio Pjanica, Besica, Susica i Prcica. Velika greska. Zuka je falio al i to nema veze. Mogao je krenuti lijevo sa Lulicem i Salihovicem i desno sa Mujdzom i Viscom. I recimo da je htio da stavi Susica u prvih 11 mogao je staviti Tinu ispred Besica i Pjanica. I onda zamjena Pjanic-Susic za Medo-Prcic.
Jedan je rezerva u Hajduku, drugi se ne sjeca kada je zaigrao u prosjecnom francuskom klubu. Nazalost ni godine vise nisu na njihovoj strani.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, RightBack, Serha i 33 gosta.