Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
stranac bi bio najbolje rjesenje..Antic sto da ne, dobar trener..kad je mogao raditi u onakvoj atmosferi kakva okruzuje srpski fudbal, moze sigurno i kod nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Amar Osim u anketi ima više glasova od Halilhodžića, Bajevića...

Nismo mi bezveze šu.pak Evrope...kakvi ljudi, takva država...
Sve se događa s razlogom...

- storm_raider
- Kontakt:
Ma ja bih najradije Princa sa Neretve, ali eto on nece, ili ne moze.. Steta, znao bi ovo doktor Bajevic odraditi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Dijelim mišljenje. Smiješni rezultati ankete.Alucard je napisao/la:Amar Osim u anketi ima više glasova od Halilhodžića, Bajevića...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Osvojen kup u Japanu je isto na nivou amaterskog fudbala,chily-rz je napisao/la:Ima iskustva i Ivo Istuk pa ga ne vidim medju kandidatima..
Svo njegovo iskustvo i rezultati su osnovani na amaterskom fudbalu koji se igra na nasim "terenima",.
Vidim,kontra argumenta nema,na pitanje o Evropskom Zeljeznicaru i samom Amaru na tom polju odgovora isto tako nema..

Kako ćeš nešto napraviti u evropi kad ti grad iz kojeg dolaziš daje 0 KM za razvoj, kad si bio u dugovima, kad imaš parazite u upravi, kad ti je u par navrata malo falilo da izbaciš veće ekipe od sebe, izbaciš Šerif i nosilac si u narednom krugu i onda dobiješ ekipu iz Izraela koja je najbolja ekipa od onih koji nisu nosioci. U kvalifikacijama za LŠ igraš sa šampionima svojih država, to nisu bezvezne ekipe, kao što je Čelik ,za koji ti navijaš, koji služi za nabijanje gol razlike. Ja shvatam tvoj kompleks prema Željezničaru i Amaru, očigledno je da još nisi zaboravio kara.nje u finalu kupa, i to da nam godinama ne možete ništa.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vaha kad bi dosao do januara bi napustio reprezentaciju i opet sve ispocetka.
-
- Kontakt:
a husref musemic

Drugo je sto on nikome ne da pardona ali problem je sto nema "pokrica" da bude kur.cevit.SarajlijaTM je napisao/la:Ja sam recimo prvi za to da bude Vaha,ali covjek nece,pa onda Bajevic,ali tesko da ce i on.Nakon njih dolazi Bazdarevic,za sta imamo velike sanse i Amar Osim kao pomocnik Mese.Mislim da je to neki realan i nepristrasan redosljed u ovom trenutku,kad se sve sagleda. A imam i neke neprovjerene info da bi moglo bas tako biti...Neutral je napisao/la:"Objektivnost" plavih jako podsjeća na onu "bordo" momaka nakon izbora Safeta.
Ovo dalje sto pisem se odnosi samo na Želju,da ne bude zabune
@clutch-amar je vec bio autoritet dzeki,a ti ne mozes da zamislis,svasta.idi u tuborg,malo sjedi popij sok,pa posmatraj moze li taj covek ikome biti autoritet.
Jedno je sigurno,Brko nikome pardona ne da i autoritet je 100%,a da li bi mogao pobjedjivati i napraviti neku seriju koja bi nas odvela na evropsko to nije sigurno,onako realno
Dzeko igra dzaba za reprezentaciju,i sta mislis ti on ce dozvoliti da se nad njim izivljava Amar Osim?

Ne samo Dzeko naravno.Znas kako kaze narod "krmka niz dlaku".
Tako i Ibrahimovic isto,dodje i kaze,ovu utakmicu igram,ovu ne igram.I sta ces uradit,otjerati ga?

Pa mozes ali ode Švedska sa Maltom u šešir.
Klub i reprezentacija nisu ni slicno a u nasem narodu se to cesto poistovjecuje,pogresno.
- storm_raider
- Kontakt:
Husref, Uscuplic, i Djurbuzovic. Uh kakav bi to trio bio. Moze i Bajramovic.bordobijeli je napisao/la:a husref musemic![]()
![]()

Hoćemo Dragana u reprezentaciji !

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne vidim imena na anteki koji nije bar 2-3 klase iznad Susica. Sve je napredak.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vahu smo cekali dugo, trazili smo ga i sad poslije SP a on umjesto u domovinu otisao u Kikirikispor. E sad smo se mi malo pomalo poceli hladiti. Ako hoce da dodje naravno da je dobrodosao ali nije jedini izbor. To pokazuje ova anketa.Clutch je napisao/la:Dijelim mišljenje. Smiješni rezultati ankete.Alucard je napisao/la:Amar Osim u anketi ima više glasova od Halilhodžića, Bajevića...
- Centre forward
- Kontakt:
Ništa ova anketa ne pokazuje Safete Jr.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Treba dat igracima da izaberu pa da poslje nekukaju selektor kriv 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
VI očigledno imate čudan pogled na termin trenerski autoritet, nije to ko kad vas je danas uciteljica poslala u cosak, nije to ta vrsta autoriteta 

ne nam zašto Amara omaložavate?
Bolji je od klauna Sušića duplo, a uz to nije lahko raditi u zemlji gdje su direktna ulaganja u sport, pa time i fudbal 0 KM.

Bolji je od klauna Sušića duplo, a uz to nije lahko raditi u zemlji gdje su direktna ulaganja u sport, pa time i fudbal 0 KM.
Ne znam mozda grijesim ali mislim da je i Vaha ubleha tj izvikan trener da ima neke uspijehe bas i nema.
Kao trener se nigdje nije zadrzao dugo, o Amaru mi je i smjesno dikutovati njegove eurotekme dovoljno pokazuju i izleti protiv cionista.
Iz ove ankete bi najvise volio vidjti Antica ili eventualno Bajevica.
Mesa je bio igracina moj idol iz djetinjstva, ali kao trener a pogotovo selektor ne znam...
Kao trener se nigdje nije zadrzao dugo, o Amaru mi je i smjesno dikutovati njegove eurotekme dovoljno pokazuju i izleti protiv cionista.
Iz ove ankete bi najvise volio vidjti Antica ili eventualno Bajevica.
Mesa je bio igracina moj idol iz djetinjstva, ali kao trener a pogotovo selektor ne znam...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bajević, Antić i Halilhodžić su jedina ozbiljna imena u anketi, Osima i Prosinečkog neću ni komentarisati 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- storm_raider
- Kontakt:
Treba onog Petra Segrta iz Zvijezde zaposliti da radi sa omladinskim selekcijama. Covjek je nevjerovatan strucnjak za razvoj mladih igraca.
Svakako, ali zar nije očito koliko je subjektivnosti prisutno u ovoj anketi, tj. u Amarovom broju glasova? Subjektivnost na klupskoj osnovi nema apsolutno nikakvog mjesta kada je u pitanju reprezentacija. A eto kod nas ima..calcio je napisao/la:Vahu smo cekali dugo, trazili smo ga i sad poslije SP a on umjesto u domovinu otisao u Kikirikispor. E sad smo se mi malo pomalo poceli hladiti. Ako hoce da dodje naravno da je dobrodosao ali nije jedini izbor. To pokazuje ova anketa.Clutch je napisao/la:Dijelim mišljenje. Smiješni rezultati ankete.Alucard je napisao/la:Amar Osim u anketi ima više glasova od Halilhodžića, Bajevića...
Ovakav omjer je smiješan i ujedno odličan pokazatelj da mi ni ne zaslužujemo bolje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT