Dečko zna igrati, al' prije bih Pjanića stavio na poziciju DMF.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pisem kada sam slobodan a inace rano ustajem, a nisu to takticke zamisli to je realnost, pogledaj formciju protiv Egipta, Ibisevic je igrao desno a tu ce igrati Pjanic kada bude spreman i jos Hadzic umjesto Medunjanina i to je toLampard8 je napisao/la:Jesi to maksuz ovako rano ust'o da nam napišeš svoje taktičke zamislidelpiero10 je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne Tin Tin ce igrati na svjetskom i to prvu postavu osim protiv Argentine jer nece ga amidza obrukat a najvise ce ispastati Salihovic jer ce ga Safet staviti u sredinu da trci za Tin Tina, vezni red za Brazil Pjanic desno Lulic lijevo dva zadnja vezna Hadzic i Tin Tin i ispred Salihovic mada ce i on biti vise defanzivniji i sa jednim napadacem i u ovakovom veznom redu Tin Tin se nece obrukat a Safet ce ispasti znalac samo sto necemo moci dati gola ali tu ce ispasti Dzeko kriv![]()
Cekaj @ delpiero10,ti se slazes i prizeljkujes tu postavu ili..?delpiero10 je napisao/la:Pisem kada sam slobodan a inace rano ustajem, a nisu to takticke zamisli to je realnost, pogledaj formciju protiv Egipta, Ibisevic je igrao desno a tu ce igrati Pjanic kada bude spreman i jos Hadzic umjesto Medunjanina i to je toLampard8 je napisao/la:Jesi to maksuz ovako rano ust'o da nam napišeš svoje taktičke zamislidelpiero10 je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne Tin Tin ce igrati na svjetskom i to prvu postavu osim protiv Argentine jer nece ga amidza obrukat a najvise ce ispastati Salihovic jer ce ga Safet staviti u sredinu da trci za Tin Tina, vezni red za Brazil Pjanic desno Lulic lijevo dva zadnja vezna Hadzic i Tin Tin i ispred Salihovic mada ce i on biti vise defanzivniji i sa jednim napadacem i u ovakovom veznom redu Tin Tin se nece obrukat a Safet ce ispasti znalac samo sto necemo moci dati gola ali tu ce ispasti Dzeko kriv![]()
Jest polivalentan kad se bude igralo po usporenom snimku...Cautinho je napisao/la:Polivalentan igrač,veznjak,kakve veze ima.Što više utakmica odigra na toj poziciji,to će više dobar biti.
Kao i obično pretjerujete.Momak je pod tolikim pritiskom i kritikama odigrao prve minute u dresu svoje države,prvi put sa tim igračima i vi očekujete neku partiju ala Viera.S obzirom na okolnosti,pokazao se sasvim solidan,valjda se nastavi razvijati i dizati kvalitet igre.Možda i ode iz Hajduka.
Jeste hajmo ga mi uciti da igra na DM, protiv Obale Slonovace, Meksika, Argentine, Nigerije...pa mozda do utakmice sa Iranom nauci oteti loptu, presjeci napad, potrcati umjesto da posmatra, uopste da nauci trcati, zadrzati loptu umjesto da je se rijesava na najbrzi nacin i tako dalje. A reprezentacija kao osnovna skola za igrace Germanije Sportagenture. Naravno.Cautinho je napisao/la:Polivalentan igrač,veznjak,kakve veze ima.Što više utakmica odigra na toj poziciji,to će više dobar biti.
Imaju tri solucije u vezi tvog posta:Cautinho je napisao/la:Polivalentan igrač,veznjak,kakve veze ima.Što više utakmica odigra na toj poziciji,to će više dobar biti.
Kao i obično pretjerujete.Momak je pod tolikim pritiskom i kritikama odigrao prve minute u dresu svoje države,prvi put sa tim igračima i vi očekujete neku partiju ala Viera.S obzirom na okolnosti,pokazao se sasvim solidan,valjda se nastavi razvijati i dizati kvalitet igre.Možda i ode iz Hajduka.
Sram ga bilo, samo 25 bodova osvojio.gringobih je napisao/la:Jasno mi je da neko vjeruje u religijske bajke, ipak od malih nogu je slat u ustanove gdje je ispiran mozak...
Ali mi nije jasno da neko odrastao moze voljeti BiH, biti mentalno zdrav itd a biti uz Opancica...
Ama bas taj šum nicim nije zasluzio podrsku....Bas nicim...
Trkati se i jedva pobjediti sa autom od 200 milona Km, uz konkurenciju Trabanta samo bolestan um moze nazvati uspjehom.....
Ma divota, Dzeko skuplji od pola grupe sam!!!calcio je napisao/la:Sram ga bilo, samo 25 bodova osvojio.gringobih je napisao/la:Jasno mi je da neko vjeruje u religijske bajke, ipak od malih nogu je slat u ustanove gdje je ispiran mozak...
Ali mi nije jasno da neko odrastao moze voljeti BiH, biti mentalno zdrav itd a biti uz Opancica...
Ama bas taj šum nicim nije zasluzio podrsku....Bas nicim...
Trkati se i jedva pobjediti sa autom od 200 milona Km, uz konkurenciju Trabanta samo bolestan um moze nazvati uspjehom.....
1. Bosnia & Herzegovina 10 8 1 1 30:6 25
Capello
1. Russia 10 7 1 2 20:5 22
Hodgson
1.England 10 6 4 0 31:4 22
Del Bosque
1. Spain 8 6 2 0 14:3 20
Prandelli
1. Italy 10 6 4 0 19:9 22
Hitzfield
1. Switzerland 10 7 3 0 17:6 24
Onako kao odraslu i zdravu osobu , jeli te stid ovakve usporedbe, LLLcalcio je napisao/la:1. Bosnia & Herzegovina 10 8 1 1 30:6 25
Capello
1. Russia 10 7 1 2 20:5 22
Hodgson
1.England 10 6 4 0 31:4 22
Del Bosque
1. Spain 8 6 2 0 14:3 20
Prandelli
1. Italy 10 6 4 0 19:9 22
Hitzfield
1. Switzerland 10 7 3 0 17:6 24
Ubjedljivi smo bili od Engleske, Spanije, Italije,.... Svaka nam cast.
Doduse, ovi drugi nemaju tako skupe igrace, mislim na Englesku, Spaniju, Italiju....
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Homelander, Micron, Mostarska, Sheyi i 43 gosta.