BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la www » 14 avg 2013, 10:56

tapkarose dobro razbiti i oduzeti karte 8-)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 avg 2013, 11:03

Mozda sam frik, al nista mi draze nema neg sve pocerat iz kuce i k'o covjek se izvalit, skakat, derat se koliko mi volja 8-)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 14 avg 2013, 11:09

Papastathopoulos je napisao/la:Mozda sam frik, al nista mi draze nema neg sve pocerat iz kuce i k'o covjek se izvalit, skakat, derat se koliko mi volja 8-)
nisi jedini :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 avg 2013, 11:12

Sretno ljiljanima i danas aBd do pobjede. Kao sto je Pape rekao volio bih da nas namuce, i da malo zakoce tu euforiju pred Slovake, ali vjerujem u pobjedu pobjedu, 2:1 za nas ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 avg 2013, 11:13

joj neznam kako je vama momci, al ja cu se usrat veceras... :-( stalno me neka nervoza prati kad repka igra....jos kad pomislim, da je ovo "samo" prijateljska, kako ce mi biti u septembru...neznam hocu li prezivjeti :( :( :(

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 avg 2013, 11:18

" onclick="window.open(this.href);return false;

hahaha jesu se izblamirali amerikanci kad su analizirali našu repku , tamo ispod Rahimića u onoj formaciji , stoji grb Hoffenheima .. govori lik "kako Safet Sušić raspoređuje igrače na terenu ?" a ono se prikazuje slika onog trenera Grčke , Santosa :lol: :lol: al dobro , barem su se potrudili i analizirali repku .. iako su očito htjeli stavit Salihovića na zadnjeg veznog a ne Rahimića

EDIT : sad gledam , kaže "Nenad" Lulić :lol: "Amir Begović"
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 14 avg 2013, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 11:19

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj neznam kako je vama momci, al ja cu se usrat veceras... :-( stalno me neka nervoza prati kad repka igra....jos kad pomislim, da je ovo "samo" prijateljska, kako ce mi biti u septembru...neznam hocu li prezivjeti :( :( :(
Ma to je ono sto nosi .... svi se tako osjecamo ... ova ljubav je cudna i tako jaka da nikad nije prijateljska kad joj neko stane na put. :) Nocas se rijeke slijevaju ka Kosevu a onda pakao Bilinog Polja, urnebes i slavlje aBogda...

@viKK
ma naljuti me onaj taparos pa napisa u zurbi pogresnu drzavu, ali vjeruj da radimo na organizaciji i te utakmice. Prevoz je uvijek sredjen ali problemm je za karte koje jos nisu ni blizu prodaje. No idemo i u Litvu nakon Ziline.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 avg 2013, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 avg 2013, 11:21

Do koliko ide gradski prevoz? Tramvaj, trola? Kako do kuce :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2013, 11:24

exbabilon je napisao/la:Do koliko ide gradski prevoz? Tramvaj, trola? Kako do kuce :mrgreen:
Trola do 23:00,tramvaj zadnji u 00:00 :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 11:27

arelinho je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Do koliko ide gradski prevoz? Tramvaj, trola? Kako do kuce :mrgreen:
Ma niko ne ide kuci - kakvi 23-00 ima da slavimo da gori na platou Koseva nakon tekme i tek onda mi idemo kuci za Zenicu ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 avg 2013, 11:29

arelinho je napisao/la:
Hvala sefe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 11:36

Ja teferica...
1946

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 14 avg 2013, 11:41

da hoce biti makar 15 000... sarajevo razocara vazda.
Nakon 10 a mozda i vise godina, propustam tekmu repke :(

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 avg 2013, 11:50

bparena je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj neznam kako je vama momci, al ja cu se usrat veceras... :-( stalno me neka nervoza prati kad repka igra....jos kad pomislim, da je ovo "samo" prijateljska, kako ce mi biti u septembru...neznam hocu li prezivjeti :( :( :(
Ma to je ono sto nosi .... svi se tako osjecamo ... ova ljubav je cudna i tako jaka da nikad nije prijateljska kad joj neko stane na put. :) Nocas se rijeke slijevaju ka Kosevu a onda pakao Bilinog Polja, urnebes i slavlje aBogda...

@viKK
ma naljuti me onaj taparos pa napisa u zurbi pogresnu drzavu, ali vjeruj da radimo na organizaciji i te utakmice. Prevoz je uvijek sredjen ali problemm je za karte koje jos nisu ni blizu prodaje. No idemo i u Litvu nakon Ziline.

tako je jarane moj.....ova trema je uzasna....dobro pa smo mi svi jos zivi od volike nervoze i patnje....samo da jedanput odemo na to svjetsko prvenstvo, pa nemorali nikad vise........

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 avg 2013, 11:52

bparena je napisao/la: Reprezentacija se vratila na Kosevo i takav pristup nama navijacima koji nismo iz Sarajeva nije fer. Ako tapkas karte bar se ne sili. Inace za tvoju informaciju mi iz Zenice smo se snasli i dolazimo nas 4 sa toliko karata + obezbjedjene karte za Slovacku u Zenici + obezbjedjen i prevoz i karte za Zilinu + dogovorili smo prevoz (privatno za Latviju zadnju tekmu) i jedino jos sacekati predzadnju tekmu sa Lihtenstajnom na BP da sredimo karte. Eto toliko mali sarajevski misu koji se odmah uzdigao i poceo nama karte da tapas. Nama je reprezentacija i BiH mnogo znacajnija od tvoje jadne zarade papak...

nadam se nasoj pobjedi na Kosevu danas 2:0 Dzeko i Vedo ;)
Kako su nabavljene karte za Žilinu kad nisu uošte došle iz Slovačke ? Niko nema karte.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 avg 2013, 11:55

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
bparena je napisao/la:

@viKK

tako je jarane moj.....ova trema je uzasna....dobro pa smo mi svi jos zivi od volike nervoze i patnje....samo da jedanput odemo na to svjetsko prvenstvo, pa nemorali nikad vise........
ljudi sta se se prepali... :D vi izgleda zaboravili kakvu repku imamo

da vas malo posjetim

samo vidi ovu igru kakvu su ustanju igrati, kao Barcelona, nikakve razlike
[youtube][/youtube]

zato nervozu ostavite za slovackom
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 avg 2013, 11:55

Kad je to Rahimic presao u Hoffenheim? Ovi nasi ni da nas obavijeste o tome :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Novinaru kani se ti fudbala nije to za tebe :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 12:02

Babayaro je napisao/la:
bparena je napisao/la: Reprezentacija se vratila na Kosevo i takav pristup nama navijacima koji nismo iz Sarajeva nije fer. Ako tapkas karte bar se ne sili. Inace za tvoju informaciju mi iz Zenice smo se snasli i dolazimo nas 4 sa toliko karata + obezbjedjene karte za Slovacku u Zenici + obezbjedjen i prevoz i karte za Zilinu + dogovorili smo prevoz (privatno za Latviju zadnju tekmu) i jedino jos sacekati predzadnju tekmu sa Lihtenstajnom na BP da sredimo karte. Eto toliko mali sarajevski misu koji se odmah uzdigao i poceo nama karte da tapas. Nama je reprezentacija i BiH mnogo znacajnija od tvoje jadne zarade papak...

nadam se nasoj pobjedi na Kosevu danas 2:0 Dzeko i Vedo ;)
Kako su nabavljene karte za Žilinu kad nisu uošte došle iz Slovačke ? Niko nema karte.
Ovu tekmu mi odradjujemo uplatom preko Centrotransa bas zbog tih karti koje bi inace tesko nasli. Idemo Centrotrans busem. Kazu da ce biti oko 1300 ljudi iz Bosne gore.. :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 12:04

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
bparena je napisao/la:

@viKK

insAllah ovaja put idemo .... neka zvone zvona, neka se kandilji pale ... san i sreca domovini je na pomolu ... slavimo dobri ljudi .... nebitno dal u Sarajevu ili Zenici - srce je jedno....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 12:06

Nije mi jasno zasto se napada raja iz Sarajeva, kada su isti takvi i u Zenici, a siguran sam i svugdje u BiH. Eto, u Zenici nema tapkarosa, a ljudi su onako iz zahvalnosti davali 100+ maraka za meceve baraza protiv Portugala. :lol: Eto, Sarajlije nisu fer jer zele zaraditi 20-ak kermi po karti, a Zenicani jesu jer to rade za 80. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.