BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2013, 20:42

AzRimiRzA je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Miske igra od pocetka, don't be ridiculous.
Hej, kome ti ridikjulus :D
:P
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 30 avg 2013, 22:35

Nema bez Misketa nista, to se vidi od utakmice do utakmice. Bez njegovih preciznih centrasutova koji razradju Edin i Vedo nemozemo.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 31 avg 2013, 00:22

Vecinu nase startne postave danas mogu nabrojati i mala djeca.
Nasi zabetonirani (trenutno) starteri su: Begovic, Spahic, Mujidza, Lulic, Misimovic, Pjanic, Ibisevic i Dzeko.
Tu je i Salihovic ali on vecinom ima nekih problema ali u biti je to to. Sve ostalo Susic moze kombinovati ali nadam se da nece jos dugo sa igracima poput Vrsajevica, Sunjica, Sesara i slicnih.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2013, 00:29

AlenHalilovic je napisao/la:Nema bez Misketa nista, to se vidi od utakmice do utakmice. Bez njegovih preciznih centrasutova koji razradju Edin i Vedo nemozemo.
Kupi si naocale
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2013, 00:32

Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.

Begovic - Mujdza, Bicakcic, Spahic, Salihovic - Rahimic, Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 avg 2013, 00:46

Goalgetter je napisao/la:Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.

Begovic - Mujdza, Bicakcic, Spahic, Salihovic - Rahimic, Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
Oko 65te umjesto Rahimica Medunjanin i oko 75te umjesto Ibisevica Hajrovic! Mislim da ce tako odprilike izgledati izmjene, stim da ce Zaha nadam se presjediti na klupi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 31 avg 2013, 00:46

;)

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 avg 2013, 00:59

Gospodo sta se dogadja sa stevanovicem,ako on ne moze bit medju 18 u elche nek se prestane bavit fudbalom,zakupi termin s rajom i lagano

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 01:06

ma gdje ces prvu postavu bez Medenog :D :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 avg 2013, 01:10

mirzatele je napisao/la:Gospodo sta se dogadja sa stevanovicem,ako on ne moze bit medju 18 u elche nek se prestane bavit fudbalom,zakupi termin s rajom i lagano
Nije sve tako crno kao na prvi pogled :mrgreen: , poziv u 13tu repku svijeta nije izostao :lol: . Ako bude kakve srece, terenom nece gaziti u Zenici.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 31 avg 2013, 01:47

DonCorleone je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.

Oko 65te umjesto Rahimica Medunjanin i oko 75te umjesto Ibisevica Hajrovic! Mislim da ce tako odprilike izgledati izmjene, stim da ce Zaha nadam se presjediti na klupi.
I ja mislim da bih ovako nesto moglo da bude. Cak sto vise, mislim da bih ni manje ni vise Hajrovic pri gustom rezultatu moga biti i kljucni igrac. Gledao sam neke snimke i mogu reci, momak se uopste ne ustrucava da opali po lopti a malo mu treba prostora. Ovo moze nekad biti i kljucna stvar na tekmi. Inace, on to dobro radi sto pokazuje i snimak koji sam postavio u njegovoj temi :)

mirzatele, ja mislim da Stevanovic polako stagnira i da bih mogao lako izgubiti mjesto i u repci. U poslednjim tekmama (koje je igrao) nije apsolutno nista pokazao.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 01:50

sve me vise strah kako se tekma priblizava, neugodni su Slovaci do bola :cry:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 31 avg 2013, 02:35

nema šanse da Hajrović uđe(osim ako ne budemo vodili 3-0 ili nešto slično)

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 31 avg 2013, 02:45

imekorisnicko je napisao/la:

nema šanse da Hajrović uđe(osim ako ne budemo vodili 3-0 ili nešto slično)
Jesi to ti Pape? Nisam znao da pratis ovaj forum :lol:

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 31 avg 2013, 02:50

U pravu je čovjek. Osim u slučaju scenarija gdje mi uništavamo Slovake već u prvom poluvremenu s nekih 3-0, Hajrović nema šanse da dobije neke značajne minute. Zašto? Zato što je Safet Sušić Pape najveći ziheraš kojeg sam ja u životu vidio. Naravno, kad je fudbal u pitanju.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 avg 2013, 07:44

Ako ima neko iz Tuzle da hoce na tekmu nek se javi u PP, imam tri slobodna mjesta.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 avg 2013, 11:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:sve me vise strah kako se tekma priblizava, neugodni su Slovaci do bola :cry:
I mene,bit ce to napet dan a 4 dana kasnije ce biti jos gori ako zijanimo.A ako dobijemo tamo igramo za Svjetsko (s'a ce Lihtenstajn kasnije)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 avg 2013, 11:58

Zaustavit horoza i sve ce lakse biti :mrgreen:

Petak se moram dva puta nervirat, bitne tekme za prolaz. Kosarka i fudbal. Ne smijemo ni jednu zijanit, Crnu Goru u kosarci dobit a Slovacku u fudbalu. IDEMO BOSNO A BOGA MI I HERCEGOVINO! :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 avg 2013, 13:16

Imam kartu za istok, a necu moci otici, ako je neko zainteresiran neka se javi na pp.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 15:00

velez_mostar je napisao/la:Imam kartu za istok, a necu moci otici, ako je neko zainteresiran neka se javi na pp.
:lol: Od kamenja do karata,biznis Djasmine.Postao i svercer u prolazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.