Rudar i dalje bez primljenog gola u Kaknju a dolaze Jedinstvo i Sloboda,bit ce pravo zanimljivosamolukavac je napisao/la:Jedinstvo 40 bodova, Sloboda 37, Bratstvo i Rudar po 36 bodova
Kakva sezona
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Rudar Kakanj !!!
I jesi li ostao do kraja utakmice razočaran ?samolukavac je napisao/la:Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici
-
samolukavac
- Kontakt:
Uopšte nisam impresioniran, prekidi su presudili Mladosti, ono nije ekipa za PL, slagao se samnom ti ili ne, Rudar Kakanj ima daleko najjaču ekipu u ovoj ligi, prave utakmice tek slijede, sad će baš da bude ono pravo, kako na vrhu tako i na dnuCoraco je napisao/la:I jesi li ostao do kraja utakmice razočaran ?samolukavac je napisao/la:Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nema nko igracki jacu ekipu t\cisto sumnjam..jedino sto mi nismo uigrani jos uvjek...doce to na svoje polahko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zahvali se ti predsjedniku Azmiru i RTVTK što uopšte imaš priliku da gledaš Slobodu i vidiš onakva 4 gola u ovoj šabaniji.samolukavac je napisao/la:Uopšte nisam impresioniran, prekidi su presudili Mladosti, ono nije ekipa za PL, slagao se samnom ti ili ne, Rudar Kakanj ima daleko najjaču ekipu u ovoj ligi, prave utakmice tek slijede, sad će baš da bude ono pravo, kako na vrhu tako i na dnuCoraco je napisao/la:I jesi li ostao do kraja utakmice razočaran ?samolukavac je napisao/la:Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici
075
TzBulevar87 je napisao/la: Zahvali se ti predsjedniku Azmiru i RTVTK što uopšte imaš priliku da gledaš Slobodu i vidiš onakva 4 gola u ovoj šabaniji.
+1
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam smolukavac, sta je trebalo da u dvije utakmice ove tradicionalno tvrde lige napucamo gol razliku 20:0 posto 10:0 izgleda nije dovoljno...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de bolan sta odgovarate kompleksasima...mi da smo i 2 puta po 17 0 dobili ono bi naslo lafo neke mane..cuj,nije impresionirantuzlak1987 je napisao/la:Ne znam smolukavac, sta je trebalo da u dvije utakmice ove tradicionalno tvrde lige napucamo gol razliku 20:0 posto 10:0 izgleda nije dovoljno...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
suti cak je imao i par sigurnih intervencija posebno kod centarsuteva...kod nas u prvom dijelu sezone nije mogao lopte uhvatit iz prve, htjeli na rahitis il parkinsonovu da ga testiraju..napredovao je malo u pogledu visokih lopti
koga je nama Smajli doveo dragi boze, i sa kakvim smo mi timom ostali na samo -5
koga je nama Smajli doveo dragi boze, i sa kakvim smo mi timom ostali na samo -5
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@ultrasstyle_tz;
ako te @staragarda čuje kako loše pričaš o Smajilu strategu svih stratega onda si na*ebo
ako te @staragarda čuje kako loše pričaš o Smajilu strategu svih stratega onda si na*ebo
modecom je napisao/la:dobro se drzimo 4.minuta 0:0![]()
![]()
![]()
-
samolukavac
- Kontakt:
Još vi niste imali pravog protivnika, ako prođete uspješno naredne utakmice onda vam svaka čast, zasad nije nešto posebno, prvi pravi ispit vam je sad u Čapljini, a što se tiče utakmice u Lukavcu, to znate da možete pobijediti samo ako kupite utakmicu, drugačije ne može, a cifra raste kako se bliži utakmica, pa sad vidjećemo šta će da se desistaragarda je napisao/la:de bolan sta odgovarate kompleksasima...mi da smo i 2 puta po 17 0 dobili ono bi naslo lafo neke mane..cuj,nije impresionirantuzlak1987 je napisao/la:Ne znam smolukavac, sta je trebalo da u dvije utakmice ove tradicionalno tvrde lige napucamo gol razliku 20:0 posto 10:0 izgleda nije dovoljno...![]()
....ti izgleda mnogo gledas lige petice pa nisi zadovoljan ovom sabanijom
..eto,gledat cemo da vas impresioniramo za 2 sedmice...ako dobijemo narednih 13 utakmica sa 1 0 ...ja prezadovoljan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ne bih bas rekao da vas mozemo pobjediti samo ako kupimo utakmicu..
Ne znam odakle vam ti podaci da se nesto dogovorilo, to je sve daleko od istine..
Ne znam odakle vam ti podaci da se nesto dogovorilo, to je sve daleko od istine..
Radnički stilom podsjeća na Bayern,stvarno oduševljavaju,ne znam kako ćemo ako ne kupimo utakmicu u velikom lukavcu.Bojim se blamaže protiv Bayerna iz lukavca. 
Nad tobom sunce najljepše sja
-
samolukavac
- Kontakt:
Tako ste isto pričali prošle sezone, pa ste poraženi u Lukavcu, a ne bojimo se mi tog Real Madrida iz Tuzle koji je u prva dva kola igrao protiv Meride i Compostele i ubilježio viskoke pobjede, pričajte šta hoćete od kraja prvog dijela sezone pokušavate da kupite utakmicu u Lukavcupinoglavi je napisao/la:Radnički stilom podsjeća na Bayern,stvarno oduševljavaju,ne znam kako ćemo ako ne kupimo utakmicu u velikom lukavcu.Bojim se blamaže protiv Bayerna iz lukavca.
nismo mi Real Madrid, Real Madrid je iz Bihaća, mi smo FC Bayern München jarane
znači dominacija je neminovnost!
-
samolukavac
- Kontakt:
Sve vam jaki protivnici kao i njima Alemania AchenChinaglia je napisao/la:nismo mi Real Madrid, Real Madrid je iz Bihaća, mi smo FC Bayern München jaraneznači dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.