Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

savatihotece
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la savatihotece » 03 sep 2012, 15:09

E moj Pape, kakvih se ti gluposti navalja u ovoj godini (Sjećate se one da Grci nemaju šansi za drugi krug na EP, pa ljudi prođoše). Vjerujte da me uopšte ne interesuje koga zove, kako pravi ekipu, ko na kojem mjestu igra, jer ja od početka nemam povjerenja u njega. On je nametnuto zlo bh fudbalu i da mu izaberemo 11 najboljih igrača, on ne bi mogao sa njima ni našu Premijer ligu osvojit.
Sad se palite kao 6 bodova iz prva dva meča. Ko su nam protivnici u prva dva kola moglo bi i Sarajevo ili Željo uzet tih 6 bodova. Ebo vas Pape.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 15:24

savatihotece je napisao/la:E moj Pape, kakvih se ti gluposti navalja u ovoj godini (Sjećate se one da Grci nemaju šansi za drugi krug na EP, pa ljudi prođoše). Vjerujte da me uopšte ne interesuje koga zove, kako pravi ekipu, ko na kojem mjestu igra, jer ja od početka nemam povjerenja u njega. On je nametnuto zlo bh fudbalu i da mu izaberemo 11 najboljih igrača, on ne bi mogao sa njima ni našu Premijer ligu osvojit.
Sad se palite kao 6 bodova iz prva dva meča. Ko su nam protivnici u prva dva kola moglo bi i Sarajevo ili Željo uzet tih 6 bodova. Ebo vas Pape.
slika :arrow: se ne slaze s tobom!
- Umjesto Safeta Sušića selektor može biti Safet Sušić! - nedavno je konstatirao Ivica Osim na upit novinara o drugim kandidatima za selektorsku poziciju najboljeg fudbalskog državnog tima Bosne i Hercegovine.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 15:32

Posteno govoreci,ovaj Lihtenstajn mozemo i moramo pobjediti pa taman kad bi u odbrani stoperski par cinili Sredojevic-Susic..Mene malo vise brine ipak Latvija,koja nije neka aman zaman ekipa,ali moze napraviti vise problema od Lihtenstajna..Ako bude Spaha spreman plus mali Sunjic i da molimo Boga da ne bude povreda dodatnih i kartona nekih,prosli bi i to nekako..Ubuduce nadam se da ce i Safet pametnije,pozvati bar dva rezervna stopera,i imati spremna najmanje 2 imena koja mogu uskociti u svako doba..Tako to rade valjda ozbiljni selektori i repke.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 03 sep 2012, 15:34

Jesu li karte za Latviju od danas u prodaji ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 15:36

Meni se čini da sam vidio na stranici od Reprezentacija . ba, ima opcija kao, naruči kartu za Latviju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 03 sep 2012, 15:40

Nego jeste vi vidili novu stranicu nfsbih? Dobro je, popravljamo se.. :P

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 03 sep 2012, 15:40

adriano_leite je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:E moj Pape, kakvih se ti gluposti navalja u ovoj godini (Sjećate se one da Grci nemaju šansi za drugi krug na EP, pa ljudi prođoše). Vjerujte da me uopšte ne interesuje koga zove, kako pravi ekipu, ko na kojem mjestu igra, jer ja od početka nemam povjerenja u njega. On je nametnuto zlo bh fudbalu i da mu izaberemo 11 najboljih igrača, on ne bi mogao sa njima ni našu Premijer ligu osvojit.
slika :arrow: se ne slaze s tobom!
- Umjesto Safeta Sušića selektor može biti Safet Sušić! - nedavno je konstatirao Ivica Osim na upit novinara o drugim kandidatima za selektorsku poziciju najboljeg fudbalskog državnog tima Bosne i Hercegovine.
Respect prema gospodinu Ivici Osimu, ipak on mora u svemu ovome biti pomalo i diplomata. Ja ne moram, pape će nam upropastit i ove kvalifikacije (ako se dobro sjećate - a čini mi se da ste zaboravni - jedne nam je već zaj...)
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 sep 2012, 15:43

kavaz_ je napisao/la:Jesu li karte za Latviju od danas u prodaji ?
pocela je danas prodaja karti u centrotransu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 15:44

savatihotece je napisao/la: Respect prema gospodinu Ivici Osimu, ipak on mora u svemu ovome biti pomalo i diplomata. Ja ne moram, pape će nam upropastit i ove kvalifikacije (ako se dobro sjećate - a čini mi se da ste zaboravni - jedne nam je već zaj...)
Da ga nije mogao otpustiti odnosno prekinuti saradnju. moglo bi se reci da je diplomatski odgovor. Ova izjava je bila nakon kvalifikacija, sto znaci kada mu je produzio ugovor. Dakle, nema sanse o diplomatskom odgovoru, jer je imao izbora. Ivica je mogao naci drugog selektora, ali nije ;) . Vjerovatno vi znate misljenje Ivice bolje od njega samog :lol: .

Mes Que Un Club!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 03 sep 2012, 15:54

Neznam koji dzavo nije pozvo Zukanovic-a i Cocalic-a.... Valjda su zasluzili da se probaju makar u prijateljskoj...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 03 sep 2012, 16:04

Sušić i njegova ekipa menadžera su grobari bh reprezentativnog fudbala,to je svima očito..drago mi je što se povećao broj onih koji su kontra njega,hvala Bogu Uzvišenom.A nešto bih da pitam vas forumaše koji ste na Sajinoj strani.Ovdje kad se god iznosi argumenti protiv Safeta i njegovih mešetara vi odmah lijepite neke sličice,citirate tatu Osima kako je on rekao ovo kako je rekao ono,uglavnom sve u pozitivnom smislu u vašem dragom Safetu.Znači,ako Osim kaže,to tako mora i biti.Ako se usprotiviš tome glup si,nevaljaš,nisi patriota,veze nemaš o fudbalu.Zašto? Da kažu svi stručnjaci svijeta za koje je Osim realno niko i ništa da Sajo valja k'o trener idiot,ali idiot koji realno gleda na stvari zna da nevalja pet para.

nanek

Post Postao/la nanek » 03 sep 2012, 16:09

Sakuragi je napisao/la:ekskluzivno

safet susic objasnjava zasto nije naknadno uputio nove pozive za odbranu :mrgreen:

slika
:mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 16:13

Fanfara je napisao/la:Sušić i njegova ekipa menadžera su grobari bh reprezentativnog fudbala,to je svima očito..drago mi je što se povećao broj onih koji su kontra njega,hvala Bogu Uzvišenom.A nešto bih da pitam vas forumaše koji ste na Sajinoj strani.Ovdje kad se god iznosi argumenti protiv Safeta i njegovih mešetara vi odmah lijepite neke sličice,citirate tatu Osima kako je on rekao ovo kako je rekao ono,uglavnom sve u pozitivnom smislu u vašem dragom Safetu.Znači,ako Osim kaže,to tako mora i biti.Ako se usprotiviš tome glup si,nevaljaš,nisi patriota,veze nemaš o fudbalu.Zašto? Da kažu svi stručnjaci svijeta za koje je Osim realno niko i ništa da Sajo valja k'o trener idiot,ali idiot koji realno gleda na stvari zna da nevalja pet para.
Nisi skontao ;) . Ako se pljuje Susica, pljuje se i Osima, jer je Osim covjek koji mu je dao drugi mandat, jer je Osim covjek koji ga brani, a Osim je neko i nesto u ovoj hebenoj zemlji. Znaci nije Safet sam sebe postavio, nego ga je Osim postavio i ugovor mu produzio, pa zasto niko ne pljuje Osima, jer Osim pusta Susica i njegove menadzere da unistavaju BH fudbal :lol: . Znaci Pape ne bi bio tu i ne bi bio grobar fudbala u nasoj drzavi da ga nije Osim ostavio, sto dovodi do zakljucka da je i Osim grobar naseg fudbala :lol: .

Mes Que Un Club!

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 03 sep 2012, 16:45

adriano_leite je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Sušić i njegova ekipa menadžera su grobari bh reprezentativnog fudbala,to je svima očito..drago mi je što se povećao broj onih koji su kontra njega,hvala Bogu Uzvišenom.A nešto bih da pitam vas forumaše koji ste na Sajinoj strani.Ovdje kad se god iznosi argumenti protiv Safeta i njegovih mešetara vi odmah lijepite neke sličice,citirate tatu Osima kako je on rekao ovo kako je rekao ono,uglavnom sve u pozitivnom smislu u vašem dragom Safetu.Znači,ako Osim kaže,to tako mora i biti.Ako se usprotiviš tome glup si,nevaljaš,nisi patriota,veze nemaš o fudbalu.Zašto? Da kažu svi stručnjaci svijeta za koje je Osim realno niko i ništa da Sajo valja k'o trener idiot,ali idiot koji realno gleda na stvari zna da nevalja pet para.
Nisi skontao ;) . Ako se pljuje Susica, pljuje se i Osima, jer je Osim covjek koji mu je dao drugi mandat, jer je Osim covjek koji ga brani, a Osim je neko i nesto u ovoj hebenoj zemlji. Znaci nije Safet sam sebe postavio, nego ga je Osim postavio i ugovor mu produzio, pa zasto niko ne pljuje Osima, jer Osim pusta Susica i njegove menadzere da unistavaju BH fudbal :lol: . Znaci Pape ne bi bio tu i ne bi bio grobar fudbala u nasoj drzavi da ga nije Osim ostavio, sto dovodi do zakljucka da je i Osim grobar naseg fudbala :lol: .
Ne mislim da je Osim jedini odgovoran za sve što se odigrava u savezu i oko njega.Ima tu još dosta ljudi,onih koji su ostali iz vremena Pašalića i ekipe i nove bagre,tako da.. Uostalom,i Ušanović je još tu.A šta ? Ne smije se protiv Osima ? Ako je on bilo kojim dijelom odgovoran,za prodaju igrača u salonu zvanom 'bh reprezentacija',ako zna za sve Sušićeve malverzacije,sranja,suradnju sa svojim bratom i njegovom agencijom za transfere,ako zna to sve i gleda a može nešto uraditi a ne želi,DA, i on je grobar bh fudbala.Uostalom gdje je Osim bio do 2011 ? Do svoje 70-te godine? Znam odgovor,nije htio raditi s bagrom.I sada je bagra tu a on s njima ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2012, 16:50

Tjera se Susic, a niko ne prica o tome ko da ga zamjeni ? Pitanje je imamo li adekvatnu zamjenu ?

P.S. Ove prve utakmice pobjeđujemo 100%, a onda ce ovi trlovi pricati kako je to zasluga igraca a ne Susica, a ne daj Boze da izgubimo zna se ko bi bio kriv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 16:53

Fanfara je napisao/la: Ne mislim da je Osim jedini odgovoran za sve što se odigrava u savezu i oko njega.Ima tu još dosta ljudi,onih koji su ostali iz vremena Pašalića i ekipe i nove bagre,tako da.. Uostalom,i Ušanović je još tu.A šta ? Ne smije se protiv Osima ? Ako je on bilo kojim dijelom odgovoran,za prodaju igrača u salonu zvanom 'bh reprezentacija',ako zna za sve Sušićeve malverzacije,sranja,suradnju sa svojim bratom i njegovom agencijom za transfere,ako zna to sve i gleda a može nešto uraditi a ne želi,DA, i on je grobar bh fudbala.Uostalom gdje je Osim bio do 2011 ? Do svoje 70-te godine? Znam odgovor,nije htio raditi s bagrom.I sada je bagra tu a on s njima ;)
Komitet ima predsjednika, on je Ivica Osim. Komitet je produzio ugovor Papetu, sto znaci Osim i Komitet su zadovoljni Papetom. Osim je kompetentan covjek da kaze da neko valja, a neko ne valja, a konacno je na toj funkciji da moze da reaguje na nepravilnosti. Osim je rekao da je Pape najbolji covjek za repku i produzio mu ugovor. Da Osim vidi nesto sumnjivo, sigurno bi reagovao, jer covjeku u tim godinama ne treba da se pegla oko sraanja i zataskava malverzacija. Osim to nije uradio, sto dovodi do zakljucka da tih malverzacija nema i vjeruje Papetu. Deal with it...

@Elegant, 100% je tako :!:

Mes Que Un Club!

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 03 sep 2012, 17:09

Čiro je je bio ustaša do 2008,pa je iznenada postao estagfirullah Bog.Pa je 2009 opet postao ustaša,izdajnik,neznalica.Pa je došao Safet koji je bio proglašem smećem i izdajnikom jer je kategorički odbio doći na utakmicu za dobrobit BH fudbala.Onda je postao heroj jer je sa 7 novih svjetskih igrača uspio pobijediti Bjelorusiju i Albaniju.To su Bosanci !!! Njima je i Tuđman bio dobar dok nije svratio do Karađorđeva i stavio preda se zajedno sa Slobom kartu BiH. :mrgreen:

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 03 sep 2012, 17:15

Auu, pogledajte ovo: http://nfsbih.ba/nsbih/index.php ekstra, svaka cast.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 17:18

Elegant je napisao/la:Tjera se Susic, a niko ne prica o tome ko da ga zamjeni ? Pitanje je imamo li adekvatnu zamjenu ?

P.S. Ove prve utakmice pobjeđujemo 100%, a onda ce ovi trlovi pricati kako je to zasluga igraca a ne Susica, a ne daj Boze da izgubimo zna se ko bi bio kriv.
Ja sam vec pisao o tome..Imaju 4 potencijalna kandidata za zamjenu ( koju ja jos uvijek ne trazim da se razumijemo) a to su:
Sergej Barbarez-covjek veliki patriota,dozivotni kapiten ove reprezentacije,covjek kojeg postuju svi igraci,miljenik nacije..Mogao bi biti potencijalni Slaven Bilic..Eh Sergej nema iskustva nikakvog,to je problem..Mogla bi se desiti situacija kao sa Nenom Markovicem i kosarkaskom repkom..Vjerujem da bi Sergej okupio dobar strucni stab,tako nesto je najavljivao i prvi put kad je konkurisao..
Dusan Bajevic-cijenjeni i priznati strucnjak u EU razmjerima..Vodio dobre klubove,osvajao titule,prgrst iskustva..Nije mi poznato ima li trenerski angazman trenutno..I ovdje je postovan,veliko ime naseg fudbala,mislim da bi bio dobro rjesenje.
Mehmed Bazdarevic-koliko znam on je bez posla,o njegovim trenerskim kvalitetima najbolje svjedoci nagrada za najboljeg trenera koju je dobio u Francuskoj..Sa malim Grenoblom je napravio historijski uspijeh..Cijenjen trener koji je nekoliko puta ponavljao da mu ne bi bilo mrsko preuzeti reprezentaciju..
Vahid Halilhodzic-Takodjer legendarni bh. fudbaler,jedno od najcjenjenijih trenerskih imena sa ovih ex Yu prostora..Dosta trenerskog iskustva,postignutih uspijeha,vrhunskih klubova u svojoj trenerskoj karijeri..Trenutno je selektor Alzira sto je svakako problem i zato je tek na 4 mjestu "novih" selektora..
Svakako tu su jos i Faruk Hadzibegic i Meho Kodro,ali oni su vec bili selektori pa ih nisam naveo kao neka nova rjesenja..Mada ne bi imao protiv nista ni ove dvojice,posebno Kodre koji je bio zapoceo jedan dobar posao sa Bolicem,ali..
Neko ce navesti problem plate,konkretno za Vahu,Bajevica i Bazdarevica..To je problem koji se uz dobru volju moze rijesiti..Prijemjer je Ciro..Nadjes sponzora koji ce ga placati,ti njemu zauzvrat reklamu i gotova stvar..Kandidata za tako nesto bi bilo sigurno jer je fudbalska repka jako dobro medijski i navijacki pracena sto je prakticno zlatka koka za sponzore..
Eto,to bi bilo u najkracem..Opet kazem da ja ne zelim Safetov odlazak trenutno,to bi bio glup potez..Ne gotivim ga,ali kvalifikacije tek pocinju i red je da sacekamo rezultate istih pa da mu "sudimo".. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2012, 17:20

Čovjek i kad nema ništa protiv Sušića kad pogleda postove ovih što ga brane zgadi mu se i Sušić i sve.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.