Šta ćeš, izgleda da je raja bila razočarana rezultatima, obzirom da ne mogu prihvatiti izgovor da je nekom Super G zanimljiviji od spusta.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
To je u redu. Posebno se slažem sa zadnjom rečenicom.DukeOfWellington je napisao/la:Favorite imam, antifavorite nikad. Meni ni Sarajevo ili Liverpool ne predstavljaju antifavorite, a kamo li da imam antifavorite u skijanju, skokovima, CC-u, NC-u ili bijatlonu. Moja deviza je što više kvalitetnijih takmičara za što uzbudljivije takmičenje
Gledao bi moje šepurenje po temi kao recimo po temama biciklizam, atletika, plivanje i slično.Claus je napisao/la: Baš me zanima kako bi izgledala ova rasprava da je neki Britanac napravio breakthrough i da se u nekoj SF varijanti bori za globuse.
Kakvi antifavoriti, kakav je to termin uopće, favorit i autsajder valjda. Ako misliš na na to koga više voliš, logično da ako navijaš za Želju da ne voliš Sarajevo, ili United i Liverpool u drugom slučaju, međutim to ne znači da ih mrziš, već obzirom da su ti rivali, ne želiš da budu ispred tvog kluba, jednostavno objašnjenje.DukeOfWellington je napisao/la:Favorite imam, antifavorite nikad. Meni ni Sarajevo ili Liverpool ne predstavljaju antifavorite,
To je termin koji sam ja uveo za one koji navijaju protiv nekog kluba ili sportiste, tj. žele mu što je moguće lošiji plasman. To nema nikakve veze s onim što ti pričaš jer ja jednako ne želim da ispred kluba za koji navijam budu ni Burnley ni Liverpool ali mi je savršeno svejedno da li će Liverpool biti ispred ili iza Burnleya.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvi antifavoriti, kakav je to termin uopće, favorit i autsajder valjda. Ako misliš na na to koga više voliš, logično da ako navijaš za Želju da ne voliš Sarajevo, ili United i Liverpool u drugom slučaju, međutim to ne znači da ih mrziš, već obzirom da su ti rivali, ne želiš da budu ispred tvog kluba, jednostavno objašnjenje.DukeOfWellington je napisao/la:Favorite imam, antifavorite nikad. Meni ni Sarajevo ili Liverpool ne predstavljaju antifavorite,
Ako misliš da snaga argumenata leži u tome što meni udaraš kontru, varaš sejestamaji je napisao/la:apsolutno za produžetke i penale![]()
U SG-u je bio zadnji (među onima koji su završili), u spustu i kombinaciji nije ga bilo na startnoj listi.bistrikboy je napisao/la:gdje je Lajkert?
još je na super-g stazi, kažu trebaju mu još 3-4 kapijebistrikboy je napisao/la:gdje je Lajkert?
trazi ga gorska sluzba.Ne znam po kojem osnovu mi posaljemo sedam takmicarajestamaji je napisao/la:još je na super-g stazi, kažu trebaju mu još 3-4 kapijebistrikboy je napisao/la:gdje je Lajkert?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.